![]() |
b 86 vld... e excelenta categorisirea ta. nota 10 :wink:
|
ma mir ca asa putini au votat combinat.... ma asteptam la un 95%
oricum fiecare face cum crede |
Re:
Quote:
|
au votat 97 de oameni nu 97 la suta (%)
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
lasa andrei k nu se pune :wink:
pai ce e de mirare k nu vor oamenii combinati? free as a bird, asa e cel mai bine, ai libertate de miscare la maxim si restrictii la minim :lol: |
AM SPUS FARA OFFTOPIC !
..... |
am votat SOLO ! sunt de parere ca solo e oarecum mai bine prin simplu fapt ca nu ne face nimeni program,nu ne enervam in discutiile contradictorii cu femeia,..... liberi sa facem ce vrem ! dar tre' sa recunostem noi barbatii ca simtim unele momente cand avem nevoia de o femeie( fie de ceva hard strong-senzatii tari si extreme stiti voi la ce ma refer .... sau fie de putina atentie,intelegere,afectiune si gingasie cum numai o femeie poate da) :)
|
cand vreau gingasie si afectiune si n-am o femeie \"langa\" ies si dau o tura cu masina :lol: si uneori ma intorc cu o femeie,dar repet UNEORI 8)
|
bine spus uneori! dar ia sa dai o tura si fara masina.... cred ca o sa dispara\" ma intorc cu o femeie\" :))))))) o sa apara\" ma intorc fara tot timpul\" :P
|
de ce ? nu neaaparat ...
|
radeam si eu un pik... de faptul ca a zis ca iese cu masina si uneori se intoarce cu femeie... ! deci radeam de faptul ca numai cu masina poate sa se intoarca cu o femeie pt ca femeie vine la masina nu la el/..... era un joke oricum :P
|
combinat frate 8) ! de ce solo ?
sa stau sa ma uit la cai verzi pe pereti ? :roll: NUP ! o viata am ! TREBE sa o traiesck ! :twisted: (Cam drastik, nu?) :? |
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:24. |
- Copyright 2026 4Tuning