![]() |
Re: Conducere fara permis
din cate am citit mai sus sunt si idiot..si inconstient...
m-am suit o data la volan cu frate-miu am condus m-a prins politia si....nu a fost de bine:( |
Quote:
|
Quote:
noroc ca am reusit sa ma inteleg cu omu....si am scapat..contra cost:-P |
fiecare are dreptul la o parere, dar threadul asta se cam umple de certuri...ceea ce nu e bine.
Daca aveti de gand sa va certati...exista pm |
mdea.... toti conduc masini cate 100000000000nnnnnn de km si nu ii prinde sau ii prinde si se scot etc etc.. bun fratilor, sunteti smecheri.. dar intr-o seara imi zicea unul ca a mers cu amsina o gramada fara permis si dupa aia i-am spus: hai man, du-ma pana in stupini(stau in brasov) cu masina ta(m-a dus baiatul) si cand am ajuns in stupini i-am aratat ce inseamna sa conduci.. m-am urcat in tir si am inceput sa ii arat cu parcari cu bagare sub vagon si altele... a ramas baiatul masca. A zis ca da.. de acum nu mai zice ca e smecher sau p...a mea, ca nu e mare lucru sa mergi fara permis.. e pur si simplu o prostie care o faceam si eu.. pana cand a vazut taica-meu cat dimineaa nu mai era amsina parcata in locul ei(mi s-a luat locul de parcare);) deci...MAI GANDItI-VA IN PRIVINTZA MULTOR LUCRURI
|
Quote:
|
Quote:
|
si eu am luat la tata masina...si scumpul meu vecin m'a parat la parintzi.dupaceea alta data (m-am asigurat ca nu is vecinii aksa)tot urat s'a terminat , a vazut mama o filmare pe telefon.Asta a fost acuma 2-3 ani (parinti aveau mare incredere in mine deoarece numai eu bagam masinile in garaj , le scoteam, le spalam etc.)acuma mai am 8 luni pana la permis si conduc de aproximativ 1 an prin oras cu masina de scoala de soferi..cu instructorul langa mine, ii platesc 50 ron pe 2 ore...am fost si la drum lung etc...totul bine si frumos decat sa furi masina la parinti.ACUM realizez si eu cat de cretin am fost si ma gandesc cu teama ca puteam sa fac boacane mari de tot.Multi dintre "tineri" nu realizeaza acest lucru cum nu l-am realizat nici eu in acel moment.
|
niciodata nu o sa intelegi un lucru decat daca treci prin senzatiile alea de moment..degeaba iti zic toti...daca tu nu traiesti clipa aia....nu ai cum sa intelegi
|
Quote:
|
eee.depinde...daca mergi frumos...e ok...sio vor recapata...la mine e problema acum ca ma parasc toti ca merg mai urat si chestii...dar asta e...io cand mergeam fara permis mergeam doar insotit de tata...
|
Insotit de tatamiu fara permis mergeam mult, ca e instructor, dar deh...cand depaseam 3000 de ture, imi dadea una dupa cap, si masina furata de acas`, a fost a lu` maicamea, respectiv tatamiu vitreg...era prima data cand am condus o masina de peste 100 de cai...si nu cadea acu sub 5000 de ture... Dupaia s`a aflat in cartier, si a ajuns vorba la ai mei, ca eu fac "raliuri" prin orash...
|
asta e....multumestei domnului ca esti ok in momentul de fata si e totul bine...eu nu regret ce am facut...regret ce nu am facut cand a trebuit...mi`a prins destul de bine acum condusul...de pe 23 aprilie pana in momentul de fata am 10.500 de km facuti,si singura avarie proiectorul pe dreapta de la un caine...altceva nu
|
sa`ti dea Dumnezeu cati vrei tu, si fara incidente;)...
|
ms frumos la fel...si asta doresc tuturor...si celor cu permis si celor fara...la cat mai multi km fara incidente neplacute.
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:27. |
- Copyright 2026 4Tuning