![]() |
Re: new my car!!!wv golf 4 vr62900 140kw!!!oradea!!!
2 Attachment(s)
Quote:
|
Re: New -- My Car!!! VW Golf 4 vr6 2900 140kw!!! Oradea!!!
am si eu o intrebare.. vi la satu mare in 25.. ma refer cu celalalt golf ala negru (mk4).. sau stiu eu:rolleyes2 ... :D:D
|
Quote:
|
negru ala mat.... da mortal.....
|
mie tot portocaliul imi place.....
|
hopa! aflam lucruri noi.....mai ai un golf 4 inafara de asta???? daca da....care?
|
Quote:
https://forum.4tuning.ro/323-discutii-vw/45119-frumoase-vw-romaniei.html aqyce : mersi de eleroanele expuse dar am eleron ceva ce pe mine m-a prins :) e pe placul meu |
eu stiu ca ai mai multe masini! te intrebam daca mai ai inca un mk4? ca nu am gasit nicio informatie despre el!
|
unu negru.. daca nu ma insel e mk4 gti.. care kitul de pe asta galben (acela care a fost cand pe golful galben, la mutat pe cel negru).. asa stiu.. corecteaza'ma de vb prostii
|
Frumos proiect
As vrea sa te intreb din ce material sunt facute spoilerele si daca poti da o adresa de e-mail a celor(celui) care sa ocupa cu asa ceva? Poti da raspunsul pe P.M. Multumesc. |
mda kitul galben pe un golf 4 gti montat in linku de mai sus pag 2 e expus prea multe doar ca e masina me de familie 190 de cai 1,8 turbo :)
in legatura cu kitul de spoilere sunt din fibra nu copiate ci create de cineva foarte competent ;) |
de cineva cu foarta multa imaginatie si atent la detalii..
|
21 Attachment(s)
a venit momentul sa mai evoluam cu proiectul :):):)
acum e in cea mai jalnica situatie masina motor scos murdar jegos,instalatia electrica varza,furtune varza,dar saptamana asta m-am inervat canbd vazui ca i-am facut unei pisici ''palat'' si bine mersi isi lenevea vremea in rabla mea......asa ca azi am scos bolidu am desfacut instalatia electrica am dus-o la spalatorie am spalat interiorul la motor de ulei si prostii am dat cu un comprespor prin el timp de o juma de ora sa scot prafu din el si direct l;a vopsitor sa imi vopseasca interiorul sub capota negru lucios :) si tavanul capotei tot asa ca acolo pun tabla de aluminiu lucioasa :) sa vedem ceva poze scuze calitatea telefon nokia 6300 forjat ca io vorbesc cu el nu il tin de fitze :) |
barvo sandule vad ca te apuci de treburi grele,bafta moree.
|
Quote:
Sandu frumos ce ai de cand sa faci cu privire la compartimentul motor ;) ..tare Bafta multa si astept sa il vad vopsit ..live :D |
| All times are GMT +2. The time now is 11:15. |
- Copyright 2026 4Tuning