![]() |
Re: Oltcit 12TRS - PH 10 CGH & Julaikos customs
asa e,nu neg,dar diferenta nu e atat de mare ca la mine :D
|
Quote:
|
o ia pulea spataru la frecat cu smirlgher fin si apa :lol:
cand i-o veni sorocu o vopsesc toata si gata ;) oricum,daca o las 2-3 zile si se pune prafu pe ea nu se mai observa asa tare :lol: |
Quote:
|
Quote:
|
vorba ta, o lasi putin sa se murdareasca si nu se mai observa nimic. e buna si alternativa colantarii care oricum te duce mai ieftin decat o vopsire integrala .momenan masina e beton asa cum e, keep up the good work ;)
|
stiu ca varianta colantarii este ieftina si cu rezultate decente,dar tabla masinii nu e perfecta,si o sa se vada fiecare denivelare,asa fiind vopsita lacul mai ascunde din ele :D
exact,nu e masina de show,important e sa fie intreaga si sa arate decent,sa nu dea impresia de rabla :twisted: |
astazi i-am montat un separator de gaze dinasta aftermarket,sa vedem ce branza o face...o sa-i fac poze maine probabil,astazi mi s-au terminat acumulatorii la camera...
|
astazi am fost harnic
am schimbat puntea spate cu cea de pe fosta masina,dar cu amortizoare noi etrieri reconditionati gresat cu vaselina conducte frana noi intre racordurile flexibile si etrieri a fost nevoie si de schimbat conducta lunga de frana am dat jos rezervorul ca sa-i montez stuturile pentru tur/retur benzina ,acum merg cu 10mm tur si 7.5 retur,sa speram ca nu mai raman fara benzina la talpa grea :lol: am apucat sa scot si furtunele in habitaclu,dar mai departe de scaune n-au trecut din lipsa de timp am asezat finala mai bine,adica am infipt-o mai mult in teava care tine loc de intermediara am aerisit frana,si am strans rotile la ploiesti,ca am uitat sa fac asta acasa :oops: mai am sa duc furtunele in fata,sa schimb pompa de benzina,sa mut stutul de gpl mai jos pe corpul carburatorului,ca sa functioneze mai bine(sper) si sa-i dau forje...daca gasesc benzina :lol: |
Harnic baiat :).
|
am vazuto si eu...v-am vazut la billa acolo...stii la un momentdat au venit o vectra alba un audi si un glf 3 :D eram si eu cu ei acolo...sta bine numarul ala asa :D
|
Bre, am uitat sa-ti zic.
Aseara, cand mergeam in spatele tau, roata stanga nu parea stransa asa bine, parea "descentrata" Si de atunci, nu cred ca ai mai strans tu rotile. Sa mai verifici. |
sa stii ca roata e stransa,dar am vazut si eu astazi ca bate putin...trebuie sa o dau jos sa verific butucul,si apoi sa o pun pe partea cealalta si sa o rotesc,mie imi pare ca e janta indoita...dar sper sa nu :rolleyes2 oricum bate putin si fiind neechilibrata nu se simte in mers :lol:
cu chiu cu vai am reusit sa schimb astazi amortizoarele fata, un pivot superior, o bieleta de directie, o bucsa la caseta de directie si sa trag furtunele de benzina,sa pun cealalta pompa si sa refact traseul de admisie sa pot merge pe turbo...n-am facut teste,urmeaza :twisted: |
se vede multa munca aici,si rezultate pe masura,vad ca esti tatic si la partea electrica ,ce sa zic f frumos,nici numi imaginam atatea pe un oltcit!!!!!!!bafta in continuare!!!!!!
|
multumesc ;)
am iesit aseara la alergat...dar pompa de benzina nu s-a amorsat si a trebuit schimbata cu cea veche si intr-un final a ajuns zeama in carburator; bun si dupa asta am plecat sa vad ce presiune face...ioc presiune...abia un 0,1 tras de par :shock: dau avansu mai mic si a inceput sa mearga dracia :twisted: dar tot nu se alimenteaza corect,si acum cred ca e de vina furtunul intre regulator si carburator,ca altceva nu poate fi :evil: sa vad astazi ce timp am de bibilit la ea |
| All times are GMT +2. The time now is 08:21. |
- Copyright 2026 4Tuning