Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Ce vor barbatii? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/6011-barbatii.html)

Magos 04-09-07 21:29

Re: Ce vor barbatii?

Si daca fiica lipseste...??? :))

SEBASTIAN 04-09-07 21:38

Quote:

Originally Posted by Magos (Post 1081590)
Si daca fiica lipseste...??? :))

insemna ca nu s-a nascut

Magos 04-09-07 22:02

Posibil atunci...

Bea69 04-09-07 22:16

d mama eram sigura...restul e optional...

aleks 05-09-07 17:00

celelalte femei nu sunt "ceva optional"
sunt ceva obligatoriu, pentru orice barbat ( nu sariti ca si inversa e valabila, cu varf si indesat, doar ca la modul mai rafinat, si putin mai pervers[nu in sensul kinky])

Bea69 05-09-07 20:34

scuze...mai degraba am vrut sa zic,k nevasta si fiica este ceva optional...
eu kiar cred k nu tre sa se casatoreasca toata lumea...k unii nu sunt facuti ptr asa ceva!!!
am mai zis eu,k dupa parerea mea atunci cind a fost inventata casnicia,nu le-a fost greu sa zica "pan' la moarte"...k doara in caz fericit au trait cam pana p la 30 d ani...dar acum,sta altfel treaba...:rolleyes2

aleks 06-09-07 17:20

:):):):)
tare teoria ta :)
si da, intr-adevar, unii din noi n-ar trebui sa ne casatorim, nu suntem facuti pt asa ceva :)

Magos 06-09-07 20:28

Teoria mea e ca na, fiecare trebuie sa aibe o jumatate, nu neaparat sa se casatoreasca, dar sa o aibe.. Pur si simplu!! :))
Si da, nu toti trebuie sa faca copii...:shock::shock: Ar fi... Dezastru de ar fi asa..

bodyspeed 06-09-07 21:37

Quote:

Originally Posted by Magos (Post 1085770)
Teoria mea e ca na, fiecare trebuie sa aibe o jumatate, nu neaparat sa se casatoreasca, dar sa o aibe.. Pur si simplu!! :))
Si da, nu toti trebuie sa faca copii...:shock::shock: Ar fi... Dezastru de ar fi asa..

asta cu copii. sunt mai mult decat de acord , nu toata lumea este facuta sa aibe copil. vad zi de zi cum se chinuie ca nu stiu sa ii creasca si atatea si atatea , ce imi pare rau .. ca cei care vor sa aibe nu pot :cry: :cry:

BH09SSS 07-09-07 08:42

Sunt atatea cazuri in care cupluri care se iubesc si isi doresc un copil din tot sufletul nu il pot avea, si sunt aventurieri care se f*^ de se rup prin toti boschetii si pe unde apuca, si pe langa nu stiu ce ii ala un prez. si iese un copil nevinovat care ajunge ori prin case de copii ori pe strazi ori... Asta este viata, cateodata e nedreapta.

Magos 07-09-07 10:46

Exact la asta m-am referit si eu ... :(

Bea69 07-09-07 11:13

eu una,nu m-am referit la astea..desi e adevarat 100%...
ideea e..k dupa o anumita virsta,toata lumea inepe sa iti zica,k bah,ar fi cazul sa te linistesti,sa te casatoresti...si cum adik la 34 ink nu ai copil???(traducere libera : cum adik eu am pus botu' si ma kinui d nebun cu 2 puradei,si nu am vazut orasul seara d 3 ani...si tu te rupi ink in figuri?ia sa moara si capra ta!)
si noi,k boii...zicem,k da mah...poate ar fi cazul sa ma gindesc la o relatie serioasa...din care in mod obligatoriu intr-un an jumate iese un BB,k vezi tu...daca o femeie pune mana p unul d genu'..imediat ramine gravida,k printr-o minune...(daa,vb in gen,nu fac toti asa)...si trece asa un an,2...si te trezesti k desi iti iubesti copilul....vrei afara...si mori d plicti,cind te uiti la femeia ta,kre park se simte minunat in rolul d mama cu miros d prajeala in par..si e si mai fericita daca se poate vaicari cit d greu ii este...si c eroina e ea...sau invers...rol d tata,kre isi sufla copilul in c.r,se lauda in stinga si in dreapta cit d bun parinte este el....zice prietenilor cu muulta parere d rau,k nu mai poate iesi...dar d fapt nici nu vrea,k e multumit sa se uite la meci 24/24..dar are macar o scuza,si toata lumea il complace...
ehh...ar fi cazul sa renunti sa mai urmaresc filme horror...:D

aleks 07-09-07 12:58

hmmm...filme horror putin spus, realitate curata, iti spun eu ;)

TR_00_ANN 07-09-07 23:16

in afara de sex?...nasol.....pai normal k sex, pai ce mor virgin?....glumeam....yo vreau o nevasta mumoasa dar sa nu fie, pardon (proasta)

Mustang 07-09-07 23:20

Poate nu va proasta ...
Dar poate va fi atat de desteapta incat sa te joace pe degete.
De asta nu ai zis nimic.

bodyspeed 08-09-07 18:13

Quote:

Originally Posted by Bea69 (Post 1086723)
eu una,nu m-am referit la astea..desi e adevarat 100%...
ideea e..k dupa o anumita virsta,toata lumea inepe sa iti zica,k bah,ar fi cazul sa te linistesti,sa te casatoresti...si cum adik la 34 ink nu ai copil???(traducere libera : cum adik eu am pus botu' si ma kinui d nebun cu 2 puradei,si nu am vazut orasul seara d 3 ani...si tu te rupi ink in figuri?ia sa moara si capra ta!)
si noi,k boii...zicem,k da mah...poate ar fi cazul sa ma gindesc la o relatie serioasa...din care in mod obligatoriu intr-un an jumate iese un BB,k vezi tu...daca o femeie pune mana p unul d genu'..imediat ramine gravida,k printr-o minune...(daa,vb in gen,nu fac toti asa)...si trece asa un an,2...si te trezesti k desi iti iubesti copilul....vrei afara...si mori d plicti,cind te uiti la femeia ta,kre park se simte minunat in rolul d mama cu miros d prajeala in par..si e si mai fericita daca se poate vaicari cit d greu ii este...si c eroina e ea...sau invers...rol d tata,kre isi sufla copilul in c.r,se lauda in stinga si in dreapta cit d bun parinte este el....zice prietenilor cu muulta parere d rau,k nu mai poate iesi...dar d fapt nici nu vrea,k e multumit sa se uite la meci 24/24..dar are macar o scuza,si toata lumea il complace...
ehh...ar fi cazul sa renunti sa mai urmaresc filme horror...:D

este si asta o parte nevazuta a unei casnici, dar sa nu imi spui mie ca nu e parte si mai frumoasa a lucrurilor.....;)
o nevasta ...implicit ..un copil.. cu acestea.. si binenteles incojurati de iubire si respect...sa nu imi zici ca nu poti trai intr-o frumoasa casnicie

Quote:

Originally Posted by Bea69
daca nu ai cel putin un prichindel,despre kre sa zica toata lumea k esti "leit" tu....

...

Bea69 08-09-07 20:05

am sa iti zic sincer k eu mi-am pierdut increderea d tot in institutul acesta numit casnicie...si sunt d acord doar din momentul in kre omul vrea copil...
in rest 2 oameni pot trai impreuna fara hirtia aia d proprietate,k oricit d lucid/a ai fi tu...tot te strica..ptr k sunt momente k dai vina p ea...si nu mai esti constient k ceea c faci o faci ptr k asa crezi tu k vrei,sau ptr k esti obligat/a s-o faci din moment c esti casatorit...
daca stai cu cineva..doar asa...te lupti ptr el/ea in fiecare clipa pana c kiar vrei,esti constient k d fapt esti p picioarele tale,so implicit nu te incurci din punct d vedere material...asa k in momentul in kre devine treaba putreda...iti va fi mai usor sa mergi mai departe...k ink o data iti zic.."pan' la moarte" e al naibii d lung...si oamenii se skimba...
si da...copilul e o treaba serioasa....el nu a cerut sa se nasca p lumea asta..si daca ai ales sa fie asa,pai fa bine si da-i tot la ce are el dreptul!adik la o familie...atentie,grija...
fiecare alege c crede k e mai bine ptr el/ea...iar daca nu mai are posibilitatea...incearca sa faca cumva...si capra si varza!:-) ;)

bodyspeed 08-09-07 21:17

Quote:

Originally Posted by Bea69 (Post 1089171)
am sa iti zic sincer k eu mi-am pierdut increderea d tot in institutul acesta numit casnicie...si sunt d acord doar din momentul in kre omul vrea copil...
in rest 2 oameni pot trai impreuna fara hirtia aia d proprietate,k oricit d lucid/a ai fi tu...tot te strica..ptr k sunt momente k dai vina p ea...si nu mai esti constient k ceea c faci o faci ptr k asa crezi tu k vrei,sau ptr k esti obligat/a s-o faci din moment c esti casatorit...
daca stai cu cineva..doar asa...te lupti ptr el/ea in fiecare clipa pana c kiar vrei,esti constient k d fapt esti p picioarele tale,so implicit nu te incurci din punct d vedere material...asa k in momentul in kre devine treaba putreda...iti va fi mai usor sa mergi mai departe...k ink o data iti zic.."pan' la moarte" e al naibii d lung...si oamenii se skimba...
si da...copilul e o treaba serioasa....el nu a cerut sa se nasca p lumea asta..si daca ai ales sa fie asa,pai fa bine si da-i tot la ce are el dreptul!adik la o familie...atentie,grija...
fiecare alege c crede k e mai bine ptr el/ea...iar daca nu mai are posibilitatea...incearca sa faca cumva...si capra si varza!:-) ;)

ufff. bea69. ce sa zic.., din ce scri aici bag seama.... ca treci prin ceva asemantor, increderea ta in institutul acesta numit casnicie... e mai mult increderea in persoana cu care intemeiezi acest institut..;)
sunt de acord ca 2 oameni pot trai fara aceea hartie...careia nu ii poti spune chiar act de proprietate .. pentru ca nimeni nu are dreptul de a-si insusi femeia/barbatul ca pe o proprietate , nu te leaga o hartie..

Quote:

...k oricit d lucid/a ai fi tu...tot te strica..ptr k sunt momente k dai vina p ea...si nu mai esti constient k ceea c faci o faci ptr k asa crezi tu k vrei,sau ptr k esti obligat/a s-o faci din moment c esti casatorit...
n-am trecut prin casnicie sa iti spun..ca asa am facut,doar iti zic ca trebuie sa fi rational..fara a invinui pe ea.. sau invers pentru ceea ce se intampla.. ca nu va fi totul roz,, ci mai degraba sa vezi ce soluti se pot gasi... asta impreuna cu sotia/sotul ...

Quote:

k ink o data iti zic.."pan' la moarte" e al naibii d lung...si oamenii se skimba...
de la caz ..la caz. , nemotivat.. eu zic ca nu are de ce... din moment ce in relatie nu intervine monotonia si rutina.. si ambii parteneri stiu sa intretina vie aceea flacara de la inceput...daca unul din ei.. incepe sa sufle.. se stinge

BH09SSS 09-09-07 00:26

Toate aste se intampla de la caz la caz... nu toata lumea este asa cum ati spus-o voi... dar cum zicea si BEA69 in general vorbind asa se cam intampla.

Dar daca am sta sa privim partea buna a lucrurilor... parca nu e atat de rau :P

needBrain 09-09-07 00:49

toate au un farmec al lor....
important e sa invatam din greseli.cred ca e singurul bine pe care cineva paote sa si-l faca

Bea69 09-09-07 18:47

nush...body...asa cum ma cunosti tu ..ma paste p mine pericolul rutinei???:D :D :D
oricum..eu ma bucur k aveti asa incredere in casnicie...dar spuneti-mi kre or fi avantajele ei fata d concubinaj???

bodyspeed 09-09-07 21:08

Quote:

Originally Posted by Bea69 (Post 1090618)
nush...body...asa cum ma cunosti tu ..ma paste p mine pericolul rutinei???:D :D :D
oricum..eu ma bucur k aveti asa incredere in casnicie...dar spuneti-mi kre or fi avantajele ei fata d concubinaj???

offf.. bea69 ce sa zic in primul rand suna cam urat..cuvantul concubinaj parca zici braconaj :D :D :D
nu serios vorbind... iti da un atu de cuplu in standarde sa zic asa... standard care il are orice casnicie. acum depinde daca in cazul cuplului in cauza.. va ramane standard. sau se vor face... demersuri pentru a nu interveni rutina si monotonia..care corespund standardului :D
avantaj..prezentarea ei .. : sunt sotia lui x .. nu concubina..,sau prietena.. suna mai legat.. , apoi trec ani e tot asa ramane
oricum.. nu te tine o foaie , nu e vb de asta ..
doar ca esti legal..

Bea69 09-09-07 21:54

stii cum e...si asta are o parte nasoala...k io tre sa experimentez tot :D :D :D
adik ajungi sa fii cunoscuta SOTIA LU' X...habar nu are nimeni cum te numesti..esti doar papusa d linga EL...ani d zile m-am luptat sa fiu cunoscuta ptr ceea c sunt eu..si nu ptr k sunt sotia cuiva...;)

bodyspeed 09-09-07 22:03

Quote:

Originally Posted by Bea69 (Post 1090909)
stii cum e...si asta are o parte nasoala...k io tre sa experimentez tot :D :D :D
adik ajungi sa fii cunoscuta SOTIA LU' X...habar nu are nimeni cum te numesti..esti doar papusa d linga EL...ani d zile m-am luptat sa fiu cunoscuta ptr ceea c sunt eu..si nu ptr k sunt sotia cuiva...;)

nu m-am referit in mod special... la un statut definit de EL ... ci doar apelativul SOTIE... ma exprimai eu gresit cu x ala.. adica sunt sotia
nu .. prietena . concubina.. amanta.. etccccccc

needBrain 10-09-07 02:43

da nu poti fi Doamna Xulescu?
cu toate ca asta e numele lui de fam?
nu e asa cel mai elegant?

Bea69 10-09-07 10:15

acum asta era referitor la mine sau in general?

trupsisuflet 10-09-07 21:51

Quote:

Originally Posted by HackY (Post 1077112)
Ce vrea un barbat e simplu : sa aibe un servici in urma caruia sa nu fie muritor de foame si sa isi permita sa iasa in oras si sa se imbrace dupa cum ii taie capu; sa aibe o masina cu care sa se poata deplasa uned are nevoie ; sa fie economa (sa lasam vrajelile cu motoare puternice si masini joase ; la drumurile din Romania nu tine figura si in plus alea`s vise de copilasi naivi de bani gata la care mamicuta si taticutu le face plinu in buzunare asa ca o masina cu consum mic si care te poate duce peste tot); sa aibe un loc unde sa puna capu linistit si nu in ultimul rand pe cineva cu care sa isi imparta fericirea si tristetea.

Mai mult nu conteaza ca si asa toti ajungem la 2m sub pamant in final.

Iar daca e faza cu masini puternice si bani .. astea vin in timp daca esti destept si stii ce vrei de la viata.

suna romantic ceea ce ai scris aici ,dar de la ce varsta e valabila treaba asta ptr voi?

bodyspeed 10-09-07 22:30

nu este vb de o varsta , este doar cand crezi ca vrei sa urmezi lucrul acela..pe care tu consideri ca te va face fericit ..implinit..si atingand tot ce ti-ai propus cu toate ca este dificil ..
aveam un citat...
Love is everything it's cracked up to be. That's why people are so cynical about it...It really is worth fighting for, risking everything for. And the trouble is, if you don't risk everything, you risk even more." - Erica Jong
numai sa ai pentru cine....:rolleyes2 ;)

needBrain 11-09-07 01:52

Quote:

Originally Posted by Bea69 (Post 1091558)
acum asta era referitor la mine sau in general?

nu
ma refeream in general

Bea69 11-09-07 10:09

general vorbind..sunt 2 tipuri d femei.
1 : viseaza sa fie nevasta d om recunoscut.ea ,nu isi va scoate verigheta nici daca face iritatie sub ea d moare...si in mod ciudat,a doua zi dupa evenimentul d la starea civila ,raspunde instant cu numele ei nou,d park l-ar purta d 10 ani...
2 : viseaza sa fie EA recunoscuta ptr ceea c face....poate k mai e si sotie p linga...dar nu va purta niciodata o verigheta ditamai sa iti scoata okii...si nu incepe fiecare propozitie cu "sotul meu..."

in vest,ai posibilitatea sa alegi dupa c te casatoresti,daca ramii cu numele tau..te faci d-na xulescu...sau se face o nume din numele tau si al sotului d familie...culmea e,k oricare ti-ar fi alegerea,nu o sa ai neplaceri...p cind p la noi,daca nu iei numele sotului...,vei fi imediat intrebata k nu sunteti casatoriti???:D

vreau sa zic..k problema cea mai mare este,k societatea,per en-gros,nu este obisnuita cu tipul nr 2 d femeie...ele nu sunt incurajate sub nici o forma.
voi stati si va plingeti,k dc nu sunt femei kre nu sunt oite kre au nevoie d cioban...dar sariti in sus daca ei i se pare normal sa frecventeze la fel d mult cercul ei d prieteni...si sa nu accepte in mod automat p al vostru,lasind p al ei ...
fiecare moneda are 2 parti...si in general barbatii de p la noi,nu sunt pregatiti sa accepte o femeie independenta!!!vestea proasta e ..k n-aveti incotro..ne maturizam si noi cu incetul!;)

dolb 11-09-07 15:51

Quote:

Originally Posted by Bea69 (Post 1093441)
in vest,ai posibilitatea sa alegi dupa c te casatoresti,daca ramii cu numele tau..te faci d-na xulescu...sau se face o nume din numele tau si al sotului d familie...culmea e,k oricare ti-ar fi alegerea,nu o sa ai neplaceri...p cind p la noi,daca nu iei numele sotului...,vei fi imediat intrebata k nu sunteti casatoriti???:D

si la noi ai aceleasi posibilitati !

Bea69 11-09-07 18:59

am vrut sa subliniez faptul k ACOLO nu o sa ai neplaceri...oricare ti-ar fi alegerea...

trupsisuflet 11-09-07 19:56

Quote:

Originally Posted by bodyspeed (Post 1092855)
And the trouble is, if you don't risk everything, you risk even more." [/B][/I]- Erica Jong
numai sa ai pentru cine....:rolleyes2 ;)

asta e perfect adevarat

bodyspeed 11-09-07 20:32

Quote:

general vorbind..sunt 2 tipuri d femei.
1 : viseaza sa fie nevasta d om recunoscut.ea ,nu isi va scoate verigheta nici daca face iritatie sub ea d moare...si in mod ciudat,a doua zi dupa evenimentul d la starea civila ,raspunde instant cu numele ei nou,d park l-ar purta d 10 ani...

hmmm nu prea agreez asemenea femei.. nu prea au fost in stare..
am intalnit asemenea..femei.. inainte de a se prezenta.. incep..
sotul meu.. bla bla bla bun sotul tau. dar tu ??
pai eu si isi freaca verigheta.. care i-a provocat iritatie

Quote:

2 : viseaza sa fie EA recunoscuta ptr ceea c face....poate k mai e si sotie p linga...dar nu va purta niciodata o verigheta ditamai sa iti scoata okii...si nu incepe fiecare propozitie cu "sotul meu..."

+ un plus. nu imi plac verighetele mari, nu are loc .. momentan nici pe deget.. ca sunt ocupate de inele..:-P
una finuta...
revenid la femeie .. daca ea viseaza .. si doreste ...si o sa fie recunoscuta felicitarile mele .

Quote:

nu face un nume o casnicie... ci ce se intampla acolo in nucleul ei..
iar partea cu dar nu sunteti casatoriti???.. nu prea ma intereseaza.. ce cred.. sau ce intreaba
Quote:

vreau sa zic..k problema cea mai mare este,k societatea,per en-gros,nu este obisnuita cu tipul nr 2 d femeie...ele nu sunt incurajate sub nici o forma.
voi stati si va plingeti,k dc nu sunt femei kre nu sunt oite kre au nevoie d cioban...dar sariti in sus daca ei i se pare normal sa frecventeze la fel d mult cercul ei d prieteni...si sa nu accepte in mod automat p al vostru,lasind p al ei ...fiecare moneda are 2 parti...si in general barbatii de p la noi,nu sunt pregatiti sa accepte o femeie independenta!!!vestea proasta e ..k n-aveti incotro..ne maturizam si noi cu incetul!;)

eu sunt la en-detail :-P ;) si incurajez.. numai sa stie cand e vorba de ea/ de recunostere in societate../si de cuplu
adica. armonie... nici cadere in extreme.. sa fie prea devotata in cariera... carierista ..o viata plina de compromisuri....

Quote:

Originally Posted by trupsisuflet
asta e perfect adevarat

mersi..:D

trupsisuflet 11-09-07 21:28

in zilele noastre nu este rentabil sa faci acte..ideal ar fi sa uneasca doar biserica eliberand si un act care sa nu atace bunurile fiecaruia..cat priveste casatoriile cu act prenuptial ...ei bine..sunt niste tampenii...alea nu sunt casnicii..si chestia asta cu numele barbatului preluat de femeie e propagat de oamenii in varsta in general..zicea bea intr-un post ca sa moara si capra vecinuli nu doar a celor care s-au fript(vizavi de vesnica intrebare da tu cand te asezi la casa ta)
personal nu zic nici nu definitv dar nici nu inclin spre da la faza cu actul de casatorie cu schimbare de nume bla bla...never say never!

aleks 17-09-07 15:36

Quote:

nu va purta niciodata o verigheta ditamai sa iti scoata okii...si nu incepe fiecare propozitie cu "sotul meu..."

mi-ai luat vorba din gura, chiar ieri stateam de vorba cu o idioata, taranca proasta de la coada vacii, pe care o stiu de cand mulgea caprele la ma-sa in grajd, cum imi explica (dupa ce s-a combinat cu un italian de vreo 50 de ani) ca "noi am hotarat sa ne construim o casa , o sa ne-o facem cu etaj , ca iti dai seama, noi suntem oameni care nu putem sta in 2 camere, noi avem pretentii...", si tot asa, folosind pluralul tot timpul, si cand spunea ca ii e foame ( noua ne e cam foame, mergem sa mancam)
deci din pt meu vedere, asta e definitia clara a prostiei omenesti si a dependentei de un babat, no matter what...

Bea69 18-09-07 21:22

ingrijorator este insa,k in anumite cazuri,barbatul nu mai pricepe treaba asta cum ai descris-o mai sus...ci kiar isi doreste k femeia aia sa devina sclava lui,k sa fie el linistit,k in jurul lui se invirte lumea...
din pakate,barbatul asta isi doreste cind este disperat dupa o femeie...si daca invinge rationalitatea lui si spune altceva...;)

aleks 21-09-07 14:41

da, isi ia idioata respectiva, daca are noroc, si in 5 ani ( daca nu si mai repede ) e sufocat de ea si se roaga la al' de sus sa ii dea si ei o activitate numai sa nu-l mai frece la icre toata ziua...

Bea69 22-09-07 01:24

permite-mi te rog sa folosesc aici o vb d a ta...
esti o ex-cep-ti-e!!!!:D :D :D
as fonda cu tine frontul salvarii sanatatii mintale....dar am avea prea multa treaba!!!:D ;)

aleks 26-09-07 13:42

:):):)
nu multumesc, avem lucruri mai importante :D

All times are GMT +2. The time now is 20:53.

- Copyright 2026 4Tuning