![]() |
Re: Seicento - NT O5 YRJ
Quote:
|
:shock:.............................
|
Quote:
|
vai ... ce-ati facut cu masina ? e bolnava ? ca are spume la gura :lol:
glumes ... frumos, frumos ... era si timpul pentru ceva poze noi :D |
o sa iti iasa belea masina...sa ai grija de ea....mai baga poze....ca asteptam marele event
|
1 Attachment(s)
hai ca nu esti singuru nerabdator :lol::lol:
15-Minute Sketch |
ce zici morph, facem cumva sa le scoatem deodata ... din modificari :P ?? felicitari pt tot ceeace ai realizat pana acum. ;)
|
Quote:
Quote:
|
Tot incerc sa pun un countdown timer integrat dar vad ca forumul nu suporta nici 1 script de genu...sa nu mai lungim vorba:
42 DAYS LEFT! |
O să apară cât de repede pe prima pagină, la secundă, ştii tu :)
|
Quote:
|
Nu 15 martie, 11 martie, că pe 12 trebuie să fie în stand în Bucureşti...
Când ai tu nevoie de maşină la Oneşti? Mai mult statistic întreb, că nu mă mai desprind de ea de 4 zile... merge greu, foarte multe detalii care au nevoie de atenţie şi retuşuri.. |
acum am terminat de citit cele 84 de pagini .. morpheus felicitari pentru ce ai facut din buburuza asta pana acum, de ieri tot citesc la topicul tau si in sfarsit l-am terminat, dar a meritat sa vad cate ai facut, astept alaturi de ceilalti sa o vad terminata :D si la ce masina de drift te-ai gandit ? si mie la fel imi place driftul, dar uneori as vrea sa am o masina frumoasa de "show", si alteori una cu care sa ma dau de-a latu, dar e greu sa ai 2 masini, asa ma gandeam dar pana la urma asta e le faci pe amandoua cu una ..
|
Quote:
Cred ca idealul pentru toti(eu , tu si bogdan ) ar fi weekendul 27-28 februarie , deci duminca pe 28 seara as vrea sa fie la Onesti.Deci masina va fi pregatita de vopsit la PLM?Atunci aici va ramane de dat un stra de fuller , frecat cu grija cu 2000 cu apa , vopsit si lacuit.... |
Quote:
Quote:
Weekendul 19-21 Februarie, as vrea sa vin vineri si sambata seara ca sa rezolvam problema pop'up'ului, problema evacuarii si de ce nu sa ii dam o mana de ajutor in + lui Kobra, ca in final el trebuie sa termine "la timp" masina de finisat. Weekendul 26-28 Februarie: Sper sa imi iau liber de la servici vineri si luni si sa vin pe acolo joi seara, vineri, sambata si sa ajut cu ce se poate, inclusiv sa incep sa o demontez pentru ca duminica dimineata sa ii duc masina lui Andrei in Onesti, vopsitorul sa o aiba luni, pe 1 martie, in hala, gata dezmembrata (adica interior, si ce mai trebuie out) si sa se poata apuca de treaba. Totul o sa mearga bine Doamne Ajuta! si... Weekendul 6-7 martie am sa ma duc in Onesti la Andrei, o sa montam masina, montaj plase* si am sa plec cu ea direct in Bucuresti. Saptamana 8-12 martie, sper sa reusesc sa polishez jantele si sa le fac hidrotransferul. 12 Martie, masina intra la spalat, ceruit, la Carlex langa Romexpo si dupa direct in PLM Tuning la stand, in forma maxima! MAXIMA am zis!!! :)) Buuuun, asta este planul. La modul cel mai serios ar fi bine sa ne tinem de el! Deci termenul la care Team PLM scapa de stres (adik de mine :twisted::twisted:) e dimineata zilei de 28 februarie. Din momentul ala fuge stresu pe Andrei =)) :evil::evil:. E grava situatia, pentru ca planul lam facut as'noapte la 4 cu calendarul in mana...de ce? ca am inceput sa nu mai pot dormi noaptea din cauza masinii :)) (vb. la modu' cel mai serios) * Aleks trebuie sa vb. de plase... Quote:
Pentru mine ideal ar fi un s13, practic... am sa imi iau un urs, pentru ca nu am fonduri cat sa 1) cumpar un s13, 2) make it drift. Cand asta??? Sincer? Sper ca in toamna lui 2010 sa demaram procesul de achizitionare, peste iarna sa'l facem grizzly iar in campionatul 2011 sa apar si eu pe lista debutantilor. E doar un vis, E DOAR O IDEE. Momentan ma bucur ca nu miam luat e30 (sincer) si deabea astept, din tot sufletul sa fie "gata" sei. Ce cauta ghilimelele??? Gata nu o sa fie niciodata, o sa fie masina pe care intotdeauna am sa mai gasesc ceva de facut :) deci stati linistiti ca atunci cand voi fi dea' latu, sei va fi aproape :) la show&shine. Quote:
---------------- Si totusi aveam ceva de postat....aaaaaaaa...DA! Am cumparat si tipsurile :) (aveam poze cu ele pe laptop, am sa le upload cand ajung acasa). Mai raman de cumparat semnalizari si bobina de pop'up...plasele...coturile pt evacuare...pff...nu ma mai gandesc...gata, vam salutat!!! MULT RESPECT SI SPOR LA MUNCA!!! PLM TUNING ROCK'S! Nu ma credeti??? Click exact AICI! |
Mulţumesc de lămuriri (şi de link) :)
Plasele o să ţi le montez eu, nu las pe nimeni să facă treaba asta pentru că nu e tocmai simplu, plasticul lor e sensibil la deformări. În rest, facem cum vrei tu, planurile tale pentru mine sunt ok :) |
Quote:
|
morph ce tare e semnatura ta :( ATENTIE! Vizionatul excesiv pe youtube, jucatul de NFS si visatul dauneaza grav perspectivei... )
creca ti se potriveste asa de aici visatul uitatul pe youtube . de nfs nush :O :rolleyes2:oops::oops::oops::arrow:;)bafta cu mikuta buburuza:)) |
Quote:
In rest, bafta si spor la treaba in continuare, eu unul sunt convins ca o sa iasa asa cum ne dorim cu totii, in special Morph :D @Morph: chill un pic, stii vorba aia: mult mai e, putin a fost! :twisted: dar macar o sa fie bine ;) eu iti doresc in principal sa fie gata la timp cu totul, ca de calitate nu ne facem griji! |
Nici nu mă gândesc să le montez înainte, stai liniştit, e ultimul pas înainte de montatul pe maşină, pe care tot eu o să-l fac pentru piesele pe care le dăm jos pentru vopsit...
În rest, tuşesc şi acum de la cât am înghiţit azi la modelat la hârtie abrazivă, cutter, fierăstrău pendular etc :lol: |
Quote:
Quote:
Multumesc frumos pentru vorbele bune, multumesc pentru incurajari si te astept la TD sa ne cunoastem si fc2fc. P.S. Mult a fost putin mai este :)) |
Un post de pe PLM Tuning pe care vreau sa il impartasesc si cu unii de aici.
De ce imi iubesc masina? By Morph Paaai...multi cai nu are...luxoasa nu e...spatioasa nu e...scumpa nu e...gadgeturi & funcky stuff...nu e...nici macar ABS sau Servo nu e...si totusi...cum poti iubi asa o masina? Uite ca poti...cum spunea si bunul prieten Aleks, fiecare masina are sufletul ei...sa va spun despre sufletul Sei. A venit intr'o seara taicamiu la mine sa ma scoata la o plimbare (pe jos). Vorbim de masini de oras pe drum, unde mergeam...nu stiam. La 1 moment dat imi zice "Da de Seicento ce parere ai??? Seicento? Care'i aia??? Uite aia de acolo..." Ma uitam la o panarama de buburuza, care mi sa parut si mi se pare si acum, in varianta stock atat de urata (nu va vine sa credeti,nu?)...botita pe ici pe colo, bara sparta, roata fata desumflata, colantata toata, mizerabila...mai multe detalii gasiti in 1 post la masina mea. Primul lucru am pus mana pe pompa si in greatza iam umflat roata ca sa ma plimbe 1 tura cu masina (nu aveam permis)...pot sa va spun ca am fost atat de impresionat incat de acolo a plecat totul...cumva mam indragostit. Motorul de 1.1l isi facea perfect treaba pentru o alergatura urbana, dimensiunile erau perfecte pentru strecurat prin trafic, aspectul te inducea in eroare. Era perfecta dar nici eu nu stiam ce aveam in cap, nici eu nu stiam ca am sa ajung pana aici. A trecut aproape 1 an, aveam plastic acum si defapt si de drept deabea atunci am inceput sa'mi pun sufletul si banii in ea. Lunile treceau si mie mai mult si mai mult imi placea. Deci de ce imi iubesc masina? Pentru ca ma face sa ma simt extraordinar, pentru ca este cel mai lloial partener si nu ma dezamagit niciodata. Nu poti pune dragostea in cuvinte...de ce imi iubesc masina...ma tot intreb. Pentru ca atunci cand o vezi razi (de ea si de mine), pentru ca dupa ce te dau cu ea o tura, vrei mai mult, pentru ca daca tio dau si tie sa o conduci, vrei si tu una. Pentru ca pot avea cea mai proasta zi din viata mea, o conduc o ora si totul a disparut. De ce imi iubesc masina? Pentru ca e mica, pentru ca e inghesuita, pentru ca stai in ea ca intrun cart, pentru ca soseaua e asa de frumoasa cand o privesti de la volanul masinii mele, pentru ca muzica suna atat de bine cand o asculti la mine in masina...de ce imi iubesc masina?...as putea scrie pana maine fara sa ma repet. Dar in primul rand o iubesc pentru ca este a mea. Pentru ca am luato de pe strada, iam dat o casa, iam dat hainute, iam dat de mancare, iam dat din sufletul meu, iam dat din banii mei si odata, o singura data nu a refuzat comanda mea. Concluzionand...cum ziceam mai sus...aia nu are, aia nu are...drag nu face, drift nu poate...si atunci ce te poate atrage la o asa masina? Ceea ce simt cand o conduc, zambetul care il am cand cobor din ea, satisfactia si acea traire, senzatie, care acum o simt...si oricat am incercat sa o pun aici in cuvinte nu am reusit, nu imi iese...dar cred ca are legatura cu sufletul masinii. Am scris atatea motive...dar inca ma intreb...de ce imi iubesc masina? Sincer va spun ca habar nu am. Cum habar nu am de ce iubesc o femeie. Stiu doar ca o iubesc si atat...punct. Imi iubesc masina si multi nu inteleg asta. Cand le spun, se uita la mine ca la masini botite...si nu ii inteleg. Cum nu ii inteleg nici pe cei care isi iubesc masina azi si maine o vand. Eu am iubito ieri, am iubito alaltaieri... o iubesc azi, o iubesc si maine si o sa o iubesc si cand o sa am 80 ani, niciodata nu am sa o dau. |
Frumos :hug:
|
Neaparat trebuie sa imi cumpar si eu un Seicento din asta,vad ca face minuni :)
Si acum serios, s-a dovedit inca o data ca stii sa scrii bine,si ca pui suflet in tot ceea ce faci (cand e legat de masina). Intr-adevar,iti iubesti masina,si esti un pasionat in adevaratul sens al cuvantului! |
Nu e vorba de masina eMH, dar cand pui mult suflet intr-o masina, nu te mai intereseaza nici Lamborghini, sincer...
Toti stim ca Morf e cel mai bun povestitor de pe forum.. si mai stim ca cele 3400 de posturi acumulate nu le are din flori, stim cu toti bine ce posturi lungi si frumoase scrie :D:D Si inca un lucru care l-am descoperit, daca un alt user scrie un post asa de lung, ma jur ca nu-l citesc, nu imi insipira interes, dar cand vad un post d'alu morf, sincer il citesc pe tot ca sigur gasesc cate o poveste frumoasa si interesanta, indiferent de subiect :D Bafta in continuare cu masinutza !!! :D |
Quote:
Morph.. inca 1data ne-ai miscat cu vorbele pe care le-ai spus. Esti un adevarat maestru in a asterne sentimentele pe hartie si sunt convins ca daca ai scrie un roman despre buburuza ta s-ar vinde foarte bine si ar invata urmatoarele generatii despre el asa cum am invatat noi despre Ion, Moara Cu Noroc etc.. :D As vrea draga prietene sa-ti urez inca 1data mult succes in planurile pe care le ai pe viitor si sa te ajute Dumnezeu sa-ti poti indeplini toate dorintele si visele. Toate cele bune ! |
roman al experientei :)))
e buna asta ... hai plm cu pozeee |
Nope...
Puţină răbdare, e o etapă la care nu pun fotografii, nu mai durează mult. |
Quote:
Cred ca primele poze o sa le primiti dupa vopsea cu masina asamblata.... |
Am tot urmarit topicul, si imi place ce vad:) Este mult de munca dar, va iesi ceva frumos. Mult succes in continuare Morph, si baietilor care lucreaza la masina:)
PS: Cand e gata poate ne bagam la niste poze:) |
Bogdane...inca astept detaliile alea despre vopsea...
Apropo , ti-am zis , sa ma anunti daca stai in oras cat sta la mine masina la vopsit...sa stiu sa eliberez garsoniera... |
4 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Aaaaaaa...man nu stiu cat am sa stau in onesti...nu cred ca este caz de eliberat garsoniera (pentru 1 noapte) ca mai mult nu cred ca stau...pentru ca stii, nu imi permite programul ca altfel as sta mult mai mult. Va bag ceva poze eu...tot car related :) So...wha do you say??? R they cool or what? |
Quote:
Sunt frumoase man...pune poza si cu stopurile....Hai ne auzim la telefon |
arata intr-un mare fel evacuarile, dar vreau sa le vad pe masina :D
|
mai dureaza aproximativ o luna...
|
Quote:
|
:D:lol::lol::lol:Minim , minim am zis...:rolleyes2
|
tipsuri ovale normale :X .. bravo Morph. o sa dea bine pe masina ;)
|
am vazut azi prin trafic vreo 2 seicento, adevarul e ca stock nu sar in ochi, sau daca sar ca sunt cam urate, dar tu ai facut-o mai deosebita, e unul dintre putinele care imi plac
|
Frumoase tipsuri, îmi place ce ai ales :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:32. |
- Copyright 2026 4Tuning