![]() |
Re: masinile modificate din bacau
ms frumos :)
dak era sambata noaptea si era la london house, eu eram :) |
pai cand mai vii da si tu un semn.sambata am fost p'acolo special ca sa vad daca esti :D dar..:(
|
am fost, dar de pe la 12 juma' pana pe la 3 fara ceva, k am plecat la bc dupa..
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
arat bine mertondesu
|
da, asta e un clasic al forumului deacum :)
numai k nu e din bacau, e din constanta, si am inteles ca masina si-a skimbat look ul dupa un accident... |
Cand l-am vazut prima data am zis ca e dacia 1310 :lol:
|
pai chiar dacie 1310 este dar cu faruri de golf 4 spoilere alea alea ;)
|
Lol :lol:...
|
te rog sa pui doar poze cu MASINI MODIFICATE DIN BACAU sau sa faci comentarii strict legate de subiect
ms frumos- aleks |
4 Attachment(s)
Tocmai am vazut prin onesti un bmw m3 din `99...pur si simplu :???: magic
|
frumos, asta-i asa.. "pentru cei care gusta unul sec" vorba reclamei ;)
|
Si ce ar trebui sa insemne asta?
|
:D Apropos....am vazut ca baiatu cu bora aia albastra iar si-a schimbat kit-u'...
arata super masina...poate vine cineva cu poze??? ca eu n-am apucat sa le fac...:rolleyes2 |
nu cred ca bmw-eul ala e din 99... pt ca... dupa cate stiu eu... de prin 98-99 a inceput sa se fabrice e46(adica cum are aleks bmw-eul).
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
POZEEEE :shock: :D Era frumoasa si inainte bora ... acum m-ati facut f curios. Dar care din cele 2? :rolleyes2 |
1 Attachment(s)
Quote:
KFO parca :D are la nr |
Re: CLUJ - povestea
SFW,nu esti prin Iasi seara asta sa incercam o joaca?
|
Re: CLUJ - povestea
Quote:
Momentan sunt in bacau ... si plec mai spre dupamiaza la iasi ... Nu stiu, vedem :D |
aia e... kfo ;)
|
am vazut-o azi, frumoasa rau ;)
|
voi vb de masini modificate...nu se pun alea care nu sunt modificate la exterior?k degeaba are un kit frumos dak la motor e stock,iar la interior nu se vede k are folie...si de fapt are un cd-player nou...k yo as avea un exemplu care are 184cp si nu are nici macar kit sport din fabrica...vb d un bmw
|
buna dimineatza ami..!!!
dupa cum zice si topicul e vb de masini modificate!!! adik atat exterior cat si interior sau motor...chiar dak are un spoiler sau prelungire aia tot masina modificata e(nu mai e stock)!!!! asa ca nu te mai "tura" degeaba...!!! |
e baiat mai diperatule :) :) :) :) :)
|
pai si care-i masculinul??? "tur" ???
|
Quote:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: TAREEEEEE!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: |
la ce bmw te referi? AAA cumva?
|
O MASINA POATE PAREA STOCK....DAR DACA ARE CEVA MODIFICAT LA MOTOR SAU LA TRANSMISIE ...TOT MIDIFICATA E...(SI ASTA NU SE VEDE CU OCHIU LIBER....) .... STITI SI VOI DESPRE CE VB EU...;) :rolleyes2
:arrow: NON STOCK = MODIFICAT |
mdea...vad k sunteti tare perspicace...e vb ca pana acum s-a vb numai de kit-uri si de cum arata aia si cealalta...si tot asa. Ma gandeam k sunt mai multe masini care au mai multe in interior sau sub capota...uite bmw-bc 88 als..da?la baza era 320d.k?acuma are 184cp...uite bc??cyp,la baza era 318i...acum are 160cp.hai sa vb si de performante...
|
Good point ;)...pana la urma ce are sub capota conteaza mai mult,nu???
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
bun, dar nu inteleg de ce esti asa suparat.
daca citeai cu atentie topicurile pe aici vedeai ca se vorbeste despre motare, despre modificari, sunt masini modificate si la motor, nu doar body kit-uri, dar probabil tu n-ai vazut postarile, fiind mai nou prin zona... stai linistit, nu ignora nimeni pe nimeni, doar ca nu poti sti kiar toate masinile din oras si modificarile fiecaruia. e de apreciat ca ne-ai spus de ele, join the club ;) |
fiecare cu parerile lui, mie imi place mai mult sa o vad facuta la exterior, un kit k-lumea decat un cip pe motor. oricum la noi in romania nu prea ai unde sa o fugaresti nici stock ;)
|
ai avea unde sa fugaresti...uite..dintre bc 88 als si bc81raz,l-as alege pe raz pt k are kit sport..desi la performante se presupune k ar fi la fel...in fine...a vazut cineva loganul ala rosu cu negru?are un kit frumusel...kiar merge pe logan.nu stiu dak are ceva modificari pe la motor..dar de la distanta da bine...
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:43. |
- Copyright 2026 4Tuning