![]() |
Re: AG 88 PVA
Quote:
|
dar din dar se face tuning....:)
|
bafta cu ce ti ai propus.. pompa de frana +servo e de diesel1.9 ?
cam cat te-a ajuns aici sau pm.. |
bolidule cand ne intalnim sa iti dau masca ca o am?:D!!!!
|
Ne_mo sincer nu am calculat dar servo+pompa+conducte+lichid si vas nou in jur de 250 Ron.
Green duminica ajung in Bucuresti! |
Felicitari pt masina chiar arata bine! Parerea mea e ca arata mult mai bine cu jantele BBS dar vb aia gusturile nu se discuta.Km multi fara incidente si spor la mesterit :) !
|
iti urmaresc topicul de mult vreme si am numai laude pentru tine ,oarte frumasa DAcia
|
Multumesc baieti!Zilele astea masina si-a tras adidasii de vara si rezervorul cel nou!Sper sa pun si poze daca reusesc sa o spal un pic caci cu vremea asta e foarte murdara!:(
|
da tragei o spalare si cu adidasii noi merita o sedintza foto dupa ce trece vremea asta urata .Spor la treaba in continuare si hia cu motorul ala sus k se apropie expozitia...
|
hai ma cu pozele ca ma faci curios;) vreau sa vad ce ai facut tu acolo
|
:ihearu: ce motor domnule bolid,ce pregatesti tu acolo???:-)
|
vor veni si poze si motor si toate.usor ca nu e graba....mare chestie nu e asa de vazut decat ca aspect general.dar daca sunteti curiosi in privinta pasajelor cum este DVL a trebuit sa bag teava sa fac putin loc rotilor.rezulatula fost plesnirea kitului si ruperea tablei sudate acum 2 ani in autogen deci m-am ales cu 2 rupturi in tabla...:D Ce motor am mai spus,nu ma repet ca sa nu zica lumea ca ma laud! :))
|
da laudate ma:lol: date de aici:-P
sunt curios cat de mult sau crapat pasajele la tine;) si vreau sa vad cum vine per general cu rotile alea albe, poate faci si tu maine 2 3 poze |
Mie unu imi place foarte mult cum arata cu rotile astea!mai mult decat cu BBS-urile,pot spune ca sunt multumit de alegerea facuta!:D
De plesnit au plesnit mult,autogenul si factorii gen apa+sare si-au facut simtita prezenta!asta e... |
ba ma bucur ca-ti plac, sincer;) dar tot vreau poze:lol:
|
ok!maine o sa pun si poze...
|
sy ce cilindree ai la motor?
|
13 Attachment(s)
Quote:
Azi am facut si cateva poze cu toate ca era jegoasa in ultilmul hal.pe langa roti si rezervor masina a mai primit si o facatura de antifurturi si o rezerva slim!:D P.S. Am si eu nevoie de tabla de protectie de deasupra rezervorului... |
Îmi place mult cum arată din spate.
Dau bine jantele pe ea. |
Esti un nemernic.....:D....de ce nu ai spalatooooo inainte de poze ????
|
Nu am avut timp...:(
|
Quote:
P.S. Inăuntru sa fie curat... |
hai bolidule ca dau bine;) cam inalta de cur dar per general e bine:D
p.s. transporterul din ultimile poze a cui e?:D |
Ma mir ca esti de acord!:D
Transporterele ca daca te uiti atent sunt doua sunt ale lu taicas-o a lu' Bamby! |
frumoase noile incaltari.
sunt cumva cele de pe cox??? |
sunt de la mine man;) vechile mele aliaje:D le-am dat ca eu am un proiect in desfasurare:-P
|
Quote:
|
doar ca lea vopsit si retusat putin asa sa arate pe placu omului:-P
|
arata bine masina...BBS-urile le mai ai?
|
sau dat de foarte mult timp, ca altfel nu le putea lua pe astea de la mine
|
m-am uitat la pozele mai vechi,parca veneau mai bine bbs-urile,ai dadea un aer mai retro la masina,oricum da bine si cu astea.bafta.
|
intr-adevar BBS-urile le-am dat de mult.si mie mi-au placut dar ce nu imi convenea la ele era faptul ca aveau ET-ul foarte mare(46) si vroiam cu ET mai mic.
|
10 Attachment(s)
Zilele asta i-am mai tras un set de tamburi tzipla si saboti noi si o poza cu interiorul ramas fara consola centrala si polita de sub bord.
|
Bai sincer sa fiu arata chiar bine cu rotile astea:lol: dar fara polita aia de sub bord e nasol... nu-mi place:( parca e prea goala
|
Polita am scos-o cand am montat mitraliera pt servo-frana si nu am mai pus-o la loc ca era cam nasoala si in plus trebuie sa mai fac loc tunelului la cutie plus calculatorul si toata firaraia aferenta,ma gandesc sa le pozez sub bord si dupaia daca mai e loc bag si polita.
|
Bravo ma PVA-ule dc nu ne-ai aratat si noua azi tamburi sigur ai uitat sunt frumos dar vreau sa ii vad pe masina.Cu politza c sa spun cam gol parerea mea este sa o pui la loc dar ceva in stare buna si dupa c termini de pitit pe sub bord.frumoasa masina nu ma satur de privit, ce se face ea singura la C de Arges?
|
Pai pe masina erau.ieri i-am montat....
|
AG 88 PVA
e frumoasa,dar nu prea
:)) |
ti-am vazut azi masina in curtea de arges :D
ce sa zic arata total BESTIAL mai ales cu jantele alea! :twisted: multa bafta in continoare |
Quote:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:59. |
- Copyright 2026 4Tuning