![]() |
Re: Accidente in RM. VALCEA
Quote:
L.E: dar asta nu inseamna ca stiu sa conduca :lol: |
Râmnicu Vâlcea: O şoferiţă din R. Moldova a spulberat doi bărbaţi pe trecerea de pietoni
„Zebra" avea dungile şterse, iar femeia aflată la volan nu a observat bărbaţii care traversau regulamentar strada. Pe Strada Tudor Vladimirescu din Râmnicu Vâlcea a avut loc azi un accident rutier produs de o femeie aflată la volanul unui Peugeot 206. Mariana C. (27 ani), născută la Chişinău, cu domiciliu în Piteşti-Argeş, nu a observat doi bărbaţi, unul de 24 de ani, iar celălalt de 31 de ani, care se angajaseră în traversarea străzii şi i-a lovit cu maşina. Ambii bărbaţi au fost accidentaţi fiind transportaţi la spital cu multiple fracturi. Femeia a declarat poliţiştilor că nu a ştiut că acolo este trecere de pietoni, pentru că dungile de pe carosabil erau şterse şi nu a observat indicatorul. http://www.adevarul.ro/locale/ramnic...495550714.html |
deci daca nu e trecere de pietoni, poti sa lovesti pietonii linistit?
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Un mic incident la pasajul de langa maidan :))
O stimata doamna cu un matiz de velpitar nu a mai putut tine "drept" si se vede in poze ce a facut :d Ea zice ca a facut explozie la roata :), dar nu prea cred ca eram in spatele ei si se uita in stanga sa "acorde" prioritate... avand prioritate :))) |
Quote:
|
Quote:
|
am trecut acum vreo ora..deja le`au indreptat
|
i`au indreptat dar sunt juliti :D
|
Quote:
|
astazi dimineata accident pe calea bucuresti in cele doua curbe situate intre sensul giratoriu si reprezentanta ford. acele curbe unde s-a lasat mereu cu accidente grave si nici de data asta nu s-a facut exceptie, este vorba de mecanicul Albert cel care avea atelierul in curte cu Laurentiu (cel cu muzica) de pe langa peco Dacos.
din ce am auzit ar fi murit fiind aruncat din masina cand a lovit un cap de pod cu viteza. dumnezeu sa-l odihneasca |
Quote:
L.E.: DA, ASA E, AI DREPTATE !!!!!!!!!!!!!!! DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA :cry: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Alta masina vandalizata in ostroveni....
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
azi in jurul orei 12 com bujoreni,cumnatul lui dexter,dauna totala.
bn ca nu sa intamplat nimic,grav... |
Insanatosire grabnica cumnatului si sorei lu Dexter
|
|
Quote:
|
Quote:
Care nu credea in zombii acuma are dovada:D. |
Masina din accident e din ostroveni zona pietei. Am vazut-o de n' ori. Proprietarul nu-l cunosc dar am o banuiala. :D
|
Si nu ne arunci si noua banuiala ta ?! http://www.hyundaiclub.ro/forum/publ...ault/laugh.gif
|
|
Quote:
|
http://www.valcea1.ro/accident-mortal-in-rm-valcea/ cel mai urat accident :writers_b
|
|
dap..din zona francestiului, tocmai ce trecuse in anul 3 ! pacat, rip !
|
Accident urat in seara asta pe autostrada pe la km 40-41, un logan s-a rasturnat iar ocupantii masinii au fost aruncati din ea. S-a intamplat in fata mea la aproximativ 200 - 300 metri.
edit: stiu ca nu e din ramnicu valcea, dar aveti grija cum calcati pedala aia de acceleratie... |
ma tu cred ca vrei sa te lauzi ca ai fost pe autostrada....
|
intr-un fel :rolleyes2
|
Quote:
scuze de post, n-am putut sa ma abtin:paper: |
accident azi la lukoil? ostroveni ?
|
Azi ma stearsa si pe mine o dubita la anabella in nord.Din fericire decat o semnalizare sparta si coltul aripei putin impins in interior.Mi-a cumparat semnalizarea sparta si asta a fost tot.Se poate intampla oricui.
|
ti-a dat ceva ??
|
Mi-a cumparat semnalizarea .Restul fac eu cumva ca trebuie decat trasa spre exterior coltul aripei .
|
discutii diverse?:twisted:
|
Deci nu stiti nimic de accidente in care e implicata si politia vad;)) 8)
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:02. |
- Copyright 2026 4Tuning