![]() |
Re: Vw bora Edition
Quote:
torpedoul la fel,borseta cu cd si actele masinii nu zic ca este un defect sa ai chestii de alea in masina,si la indemana dar eu cel putin nu le suport si mai ales la vedere |
Cel mai bine e cum m-am organizat eu, mi-am luat o galeata , folosita ce e drept , am spalat-o bine bine cu detergent (daca nu iese cu detergent, incercati cu Fairy sau ceva de bucatarie, sa folositi ceva care face spume ca e mult mai usor) , dupa spalare am uscato si am pus-o in portbagaj. Si acolo imi pun toate sculele, carpele si ce mai am nevoie. Nu ocupa spatiu si e foarte folositoare.
*Posturi de genu' observ din ce in ce mai des pe acest forum. Si e pacat , cu ceva timp in urma , puteam sa mai invat ceva dintr-un post a lui x sau y. Succes la "povesti" . |
Quote:
dar sa ne auzim cu bine |
1 Attachment(s)
:arrow::arrow::arrow:
|
4 Attachment(s)
Quote:
iar jantele sunt niste frumuseti(desii nu sunt fan rs)insa eu pregatesc ceva mai frumos,si mai rar poate(sper)in rest se poate spune ca asa da:X intru-n final critica degeaba,fiecare cu gusturiile lui dar masina ii lux:D restu sunt detalii cateva si de la mine:P |
Ultima e urata.
|
Quote:
|
imi poate da cineva detalii cum se poate activa functia range?
am facut update la vag com..11.1 si as vrea sa fac si eu una alta in rest standby,mai astept ceva finainte,stau la panda pentru jante si astept vremea buna(cam 1 luna...max2) sa o bag la vopsit:rolleyes2 |
prea multe detalii nu am primit dar in fine...
treaba sta in felul urmator: "ecuatia" jantelor l-am rezolvat,99% jantele saptamana viitoare vor fi la mine tot ce zic de pe acum ca sunt pe 18...modulare din 3 bucati si ceva rar pe la noi8)(chiar foarte rar pentru ca nu am vazut absolut nici un anunt cu ele)si mai frecventez siteuriile de la vecini(ungaria mai ales...)si nimic... oricum nu asta ii principalul,chestia ii ca am rezolvat-o si pe asta asptept si restu(discuriile,bara stabilizatoare..)si sa vina vremea buna,pentru vopsit |
Quote:
|
Quote:
in fine caut un negru cat mai inchis inchis si lucios,am inteles ca negru fara metal chestia cu hayonul nu stiu ce sa zic,chiar nu m-am gandit,hotarat |
L 041(cod culoare) negrul fara metal de la vw:-)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
neeeeegru si oglinda |
Hai sossy arata-ne noile achizitii ca stiu eu ceva :lol::lol: ai ceva la naftalina :))
|
Quote:
oricum,eu sunt multumit atat de starea in care se afla si cat de ideia ca o sa dea bine(le vopsesc miezul)insa mai in detalii o sa intru cand ii cazul deocamdata caut gume |
niste pareri va rog pentru marca de guma buna si ca calitate dar si sa se intinda
din auzite falken,dunlop(sp 9000)bf goodrich,toyo si brigestone...is ok astea?sunt altele mai ok...?! ex am gasit ceva nankang,insa nu stiu nimic despre ele:rolleyes2 |
1 Attachment(s)
L041 on Bora
|
Quote:
cam asta caut si eu....intunecat si totusi stralucitor8) mersi de poza |
Nankang.
|
Soosy jantele care apar in anuntul postat de tine sunt fix ce ai acum aceleasi jante ! Sorin nu iti inteleg atitudinea .... iar Soosy prefer sa cred ca eu sorin sau multi alti sunt RETAILER daca ma intelegi ! Jantele sunt frumoase si sunt foarte rezistente ! De ce nu il lasati sa isi prezinte omu masina si ce benefici aduce acesteia! Si mai este vorba aia cu " struguri sunt acri " !
|
Quote:
in fine...asta ceream si ziceam si eu,sa fim stric la subiect,obiect....masina tot acest scandal s-a nascut din smecheria unora care traiesc din amintiri sau se dau mari...bun sa incheiam capitolul sa ne auzim cu bine si cu cat mai multe noutati |
Marian a dat 28 de mil pe jante sunt prieten cu baiatu de la care a luat marian jantele ! Mi au placut foarte mult jantele pacat ca mie imi erau inutile din cauza franelor aveam nevoie de distantiere de 4 pe fata
|
Quote:
bine ca macar omu are de luat o mica pauza,poate mai gandeste si el probleme si o fi mai bine pe viitor:)) o zi faina |
..dar nici tu nu ai dreptul sa il faci tigan ,samsar ..etc
|
Quote:
in fine,hai ca am incheiat subiectul,s-a si sters ce trebuia sa stearga si sa ne vedem de treburi |
8 Attachment(s)
am avut putin timp liber si am desfacut jantele
va trebui sa curat siliconul de la inbinari si dupa ce procur vopseaua sa duc miezul la vopsit(desii chiar imi pare rau de ele sa le vopsesc ca arata bine si culoarea ii destul de ok)dar eu parca vreau altceva.... chiar sunt deschis la sugestii pentru culoare(eu as merge pe portocaliu,samoa orange) legat de gume inca in cautare dar iau in calcul 215 40 pentru spate(initial voriam 225 40) am vorbit si pentru masina,la inceputul lui mai ar fi liber serviceul,pentru vopsit sa vina si vremea frumoasa odata:x |
Wow :shock: ce jante ! Nu am vazut modelul asta ! Sunt singurele jante din RO , ai grija de ele ! :lol:
Pacat ca vrei alta culoare . Incearca un roz , cred ca este cea mai ok culoare !8) |
4 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Quote:
chiar unii sunteti batuti in cap...:x Quote:
|
Quote:
|
Iar incepeti ? :rolleyes2 ce va mai place shaworma....vai vai...goshy nu a prins acel clinci intre soosy si sorin...
|
Ce latime sunt jantele in configuratia actuala?
Daca au ramas 7,5 cu 9,5 sunt penibile...pe fata ma refer. Parerea mea sa le vopsesti argintii,poate cu un picment ceva,sunt elegante,masina e neagra,las-o eleganta. Iar legat de anvelope... la asa jante,merita sa dai un ban in plus si sa iei anvelope noi,ti-am dat pont-ul de unde iei anvelope noi la pret bun. Spor la treaba! |
Arată bine jantele, o să dea foarte bine pe mașină. Sună bine ideea că sunt singurele din țară 8).
Fă miezu' cu colant de la Burberry :lol:. Īncearcă să faci și miezu' cromat, eu zic că o să dea bine, dacă alegi acel negru L041. Pune gume stretch, cāt mai stretch. Baftă. |
Quote:
de la tine chiar nu am ce sa ma astept,sa intreb sau sa aflu Quote:
pana la urma nu prentru alea le-am cumparat,ci pentru ca sunt modulare,sunt 18 si ca is prinderea mea(5x100) iar acel "unic" era un plus Quote:
dar chiar nu am banii aia...3000 jante,mai vreo 1000 pentru maruntaiele care urmeaza sa imi vina,2000 vopsit ...am adunat eu ceva dar prea de tot..+gumele...ma multumesc cu unele cu profil ~5-6mm si atat legat de latime erau facute 8.5 toate 4 si chiar si fostul proprietar a regretat acest lucru,sunt si grele pentru fata si late...7.5 o sa fie super mai ales cu spatele cracanat la 9.5:D cu schimbatul culorii,urmaresc o combinatie in care sa iasa in evidenta buza si sa dea bine miezul cu masina..(portocaliu cu negru eu zic ca ii ok...dar nu sunt inca decis)evident ca nu va fi un portocaliu banal Quote:
dar in principiu as merge pe o culoare funky;) chiar mov,roz si de astea nu..dar ar mai fi variante |
Pentru culoare iti sugerez sa le lasi gri cu ceva pigment (asa cum a mai sugerat un coleg mai sus). Gumele daca tot le iei sh, ia macar ceva stretch, ca acum ai reglabila! :D
|
Quote:
legat de strech si reglabila...pe spate m-am reorientat si la 9.5 pun 215 40..nu 225 cum am vrut iar pe fata nu vreau strech ca din pacate reglabila ii oarecum limitata,si asta pentru ca freaca bara stabilizatoare de planetara si cea ce este mai rau ca plantera in lonjeron cand o lasi mult jos...eu sper ca dupa ce pun jantele si o pot cobora indeajuns sa placa ochiului dar pana in acea limita...mai mult din pacate nu merge:cry: |
Pe fata nu ca nu vrei stretch! NU ai ce marime de anvelope sa pui pe 18 sa stea tras pe 7,5J!
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:39. |
- Copyright 2026 4Tuning