![]() |
Re: Kia Pro_Ceed vs Citroen C4 vs Opel Astra GTC
iarasi ati luat-o de la capat cu discutia asta...e normal daca e masina ta sa zici ca e cea mai buna si ca nici una nu e mai buna ca a ta....gusturile alea or mai conta si ele....bani pe care ii ai si alti factori de genu asta...noi ne certam pe aici ca aia e mai breaza decat cealalta si multi fac ceva pe parerile noastre si se duc si isi iau bmw & vw la mana a doua din germania ca e mai bun decat opel & citroen & kia (care sunt masini noi )la un loc chit ca e la mana a doua si unele sunt vai de capu lor si sunt mai scumpe ca astea noi si au 10 ani... mie imi place ca lumea a inceput sa nu isi mai cumpere masina ca e buna si isi face treaba cu ea si doar din simplu fapt sa ii arate lu vecinu ce mare si tare este el si ce masina smechera are;)
La urma urmei toate masinile sunt niste fiare care te ajuta in viata asta sa te deplasezi dintr-u loc in altu ;) OMU ISI ALEGE MASINA IN FUNCTIE DE BANI GUSTURI SI MAI STIU EU CE...cred ca am ajuns sa ne contrazicem degeaba in loc sa avem niste discutii construtive RESPECT toti posesori de KIA & CITROEN & OPEL si le doresc sa aiba parte de ele si sa se bucure cat mai mult de ele |
am mers cu kia ceed, varianta normala, in 5 usi, motorina 1.6 parca 90 de cai. tragea bine de tot de caii aia si chiar mi s-a parut stabila. exteriorul nu ma incanta prea tare, interiorul e destul de reusit, dar nu stiu daca putem sa comparam gtc`ul cu kia... eu as alege gtc fara indoieli
|
pai ia incearca un proceed 1.6 de 126 ... vezi daca se poate compara cu gtc-ul de 1.6(115), 1.7cdti(100, 110), 1.8(140), 1.9cdti(120cp).... :D
|
Sau daca vrea mai poate sa incerce 2.0 si 144 de cai. Singura problema e ca ar fi addicted instantaneu....
|
LECCA te-ai mare cunancator de masini si vad ca de la 115 cai la gtc ai ajuns la 110
cum poti compara motoru ala de 1.6 126 de cai cu 1.9 cdti de 120cai cu turbo si cu un cuplu nesimtit 280 NM , asta ca sa nu zic si ca 1.8 ala de 140 fuge mai tare , dar fie cum zici tu...daca tu ai kia pro'ceed de 126 de cai e normal sa zici asta ca a ta fuge rau si ca e cea mai buna JohnnyX - i-a incerca 1.6 turbo 180cai 1.9cdti de 150cai 2.0 turbo 170cai 2.0 turbo 200cai 2.0 turbo OPC 240cai sa vezi ce tare fug alea |
...subscriu...aici ii dau dreptate lui pilula...toata lumea cazuse de acord ca pro_ceed e cea mai buna alegere dpdv al raportului pret_calitate...DAR sunt unii care nu se multumesc cu asta si acuma vor sa scoata pro_ceed-ul hot hatch...fratilor reveniti cu picioarele pe pamant...REVENITI-VA!!! e doar o masina buna si corecta care ofera multe la bani putini...performanta fac alte marci
|
Quote:
nu cred ca va scoate kia un hot hatch pentru ca acest lucru impune costuri mari si nu renteaza. |
ii raspunsesem lui enigma boy care nu se daduse cu pro. si i-am spus efectiv pana unde pro se compara cu gtc. am scris frateee motorul si puterea, e greu de citit? deci se compara, pana la un punct, asta e clar, asa si am scris!
am scris eu altceva? am scris eu ca e kia mai buna decat un gtc 1.6 turbo sau 2.0 turbo sau 1.9 cdti de 150? am scris ca 1.6 il face pe 1.8? am scris ca se COMPARA, NU? atunci de ce te ataci? nush ce aveti fratilor, a citit cineva ce am scris in posturile anterioare? nu am zis exact lucrurile care le urlati voi atata? ... chill out. toata lumea a inteles ca pro-ul e mai hot ca gtc pana la un punct, care se numeste motor aspirat, iar gtc beneficiind de turbo evident ca RULEAZA!! cine de aici a spus ca nu e asa? |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
cate firme nu au scos masini care sau vandut doar in cateva mii de unitati dar se vorbea pe orice forum despre ele? |
dar despre ce firme era vorba? :rolleyes2 daca honda ar fii scos un model care sa arate ca proceed si nu asa mega futurist ca civicul de acum, rupea piata! kia inca mai are un renume de marca ieftina si neinteresanta, abia cu ceed si mai ales proceed a inceput sa trezeasca ceva interese.... momentan are nevoie sa-si construiasca un renume si sa puna motoare mai puternice, cu adevarat sport.
pot sa spun eu non-stop ca motoarele aspirate de 1.4 si 1.6 pe benzina(majoritatea vanzarilor si la opel si kia) de proceed le fac p'alea de gtc, atata vreme cat gtc are si turbo pe alte motoare, automat si alea aspirate de gtc par pentru unii ca fiind mai bune :shock:, desi au cai si performante mai slabe... |
Consider ca a fost greseala cand a fost bagat in discutie acel "GTC". In rest comparatia "Ceed" (Pro Ceed) poate fi facuta cu un C4:)
|
Adevaru e ca GTC e varza iar proceed e cel mai cel ! :| mi s-a luat de d'astia ca tine
|
Cred ca ai inteles gresit dolb....
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:30. |
- Copyright 2026 4Tuning