Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Comunitatea globala 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning.html)
-   -   Fumator/nefumator (https://forum.4tuning.ro/30-comunitatea-globala-4tuning/887-fumator-nefumator.html)

Gabi 06-07-06 01:20

Re: Fumator/Nefumator

Hahahaha !!! Simpaticule :evil: Abia astept sa te sarut ! :twisted:

orlando 06-07-06 13:40

Gaby pe bune daca ai prob cu soriceii in burta...si ai ulcer cel mai bine e sa lasi cel putin un timp tigarile si bauturile cu acid,pentru ca astea iti vor accentua mai rau aceasta afectiune...
Iei pastile pentru a-ti face pansament stomacal nu?
Imi pare rau ca fac offtopic...

Gabi 06-07-06 13:47

orlando: acum 2 ani am avut dureri de stomac infernale, pentru ca, pe langa ulcer gastro-duodenal, mai aveam si ficatu' + splina inflamate. Am facut tratament, am tinut regim si... n-am mai avut probleme, insa acum au inceput sa reapara si cred c-o s-o iau de la capat. Am dat-o dracu'! :roll:

Piry 06-07-06 15:28

fumator pina mor :)

neXus 07-07-06 22:59

Ai sa mori repede :-P

sandrei 08-07-06 13:30

Quote:

Originally Posted by Piry
fumator pina mor :)

a si murit deja :lol: :lol:

neXus 08-07-06 22:43

A murit de la tigari? L-a calcat TIR-ul care le transporta? Doamne Fereste :lol:

B-69-TAU 08-07-06 23:02

Quote:

Originally Posted by sandrei
a si murit deja :lol: :lol:

lasa-l ca moare incet dar sigur.....

DyZ 08-07-06 23:21

eu nu fumez... :) nu mi se pare un lucru foarte mijto... adika ... prefer sa ii dau skip :)

dexter_20 09-07-06 15:12

Nefumator.....de nevoie. Am astm si deh.Dar acum k vad cati bani da me brother pe tigari....nu ma plang....k eu ii dau pe bautura...

Piry 11-07-06 14:57

Quote:

Originally Posted by DyZ
eu nu fumez... :) nu mi se pare un lucru foarte mijto... adika ... prefer sa ii dau skip :)

viata e un cddddddddddd
si cand esti plictisiiiiii[t]
apesi butonul skiiiiiii[p]

gyeaaaaaaaah

GabiByte 11-07-06 16:38

Fumator Kent mai mult, dupa aceea vin Marlboro si Parliament.
Vad ca cei mai multi useri au ales Kent...exceptand Nefumatorii...Da parca vad ca dupa cateva posturi apare un gay care tine teorii despre cat de rau e fumatu si cat de bun si sanatos e bautu...

sandrei 12-07-06 00:29

Quote:

Originally Posted by GabiByte
Fumator Kent mai mult, dupa aceea vin Marlboro si Parliament.
Vad ca cei mai multi useri au ales Kent...exceptand Nefumatorii...Da parca vad ca dupa cateva posturi apare un gay care tine teorii despre cat de rau e fumatu si cat de bun si sanatos e bautu...

vrei sa zici ca al' de ,mai sus e GAY??!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: tre sa anuntam lumea!!!:shock:

GRIGO 16-07-06 15:50

acum nefumator ..
dar frate am fost fumator vreo 7 ani la rand .....cu greu m-am lasat si ma bucur ..am cam un an de cand m-am last...si nu am e gand sa ma apuc iar de fumat

ESPinoza 19-07-06 18:15

Quote:

Originally Posted by GRIGO-X2
acum nefumator ..
dar frate am fost fumator vreo 7 ani la rand .....cu greu m-am lasat si ma bucur ..am cam un an de cand m-am last...si nu am e gand sa ma apuc iar de fumat

ai inceput sa fumezi de la 10 ani?

All times are GMT +2. The time now is 12:23.

- Copyright 2026 4Tuning