![]() |
Re: Fumator/Nefumator
Hahahaha !!! Simpaticule :evil: Abia astept sa te sarut ! :twisted:
|
Gaby pe bune daca ai prob cu soriceii in burta...si ai ulcer cel mai bine e sa lasi cel putin un timp tigarile si bauturile cu acid,pentru ca astea iti vor accentua mai rau aceasta afectiune...
Iei pastile pentru a-ti face pansament stomacal nu? Imi pare rau ca fac offtopic... |
orlando: acum 2 ani am avut dureri de stomac infernale, pentru ca, pe langa ulcer gastro-duodenal, mai aveam si ficatu' + splina inflamate. Am facut tratament, am tinut regim si... n-am mai avut probleme, insa acum au inceput sa reapara si cred c-o s-o iau de la capat. Am dat-o dracu'! :roll:
|
fumator pina mor :)
|
Ai sa mori repede :-P
|
Quote:
|
A murit de la tigari? L-a calcat TIR-ul care le transporta? Doamne Fereste :lol:
|
Quote:
|
eu nu fumez... :) nu mi se pare un lucru foarte mijto... adika ... prefer sa ii dau skip :)
|
Nefumator.....de nevoie. Am astm si deh.Dar acum k vad cati bani da me brother pe tigari....nu ma plang....k eu ii dau pe bautura...
|
Quote:
si cand esti plictisiiiiii[t] apesi butonul skiiiiiii[p] gyeaaaaaaaah |
Fumator Kent mai mult, dupa aceea vin Marlboro si Parliament.
Vad ca cei mai multi useri au ales Kent...exceptand Nefumatorii...Da parca vad ca dupa cateva posturi apare un gay care tine teorii despre cat de rau e fumatu si cat de bun si sanatos e bautu... |
Quote:
|
acum nefumator ..
dar frate am fost fumator vreo 7 ani la rand .....cu greu m-am lasat si ma bucur ..am cam un an de cand m-am last...si nu am e gand sa ma apuc iar de fumat |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:23. |
- Copyright 2026 4Tuning