Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Oltcit (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit.html)
-   -   Discutie Oltcit (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit/62-discutie-oltcit.html)

Gabi 09-06-04 12:34

:wink:
bbeu: n-a zis-o cu rautate (in primu' mesaj pe care l-am postat dupa tine).

Acum... sa revenim...
Referitor la DJ-21-RED... Pe langa aspectul exterior (care este super) omu' s-a mai ocupat si de motor. Si acum ti-o spun din surse sigure. 2 carburatoare weber de Alfa 33!!!

Spune-mi cum poti sa duci un Oltcit la 80-90 cp cu modificari care costa bani putini! Eu am ideile mele, da' ideile astea costa bani... Vrei sa ti le spun? Caroserie de ~3 ori mai usoara (toata din fibra), motor din portelan (da, ai citit bine, PORTELAN) si multe altele... Da' acum gandeste-te cati bani sunt necesari pentru modificarile astea :x

Numai bine si... multa bafta in ce vreti sa faceti...

bbeu 09-06-04 12:57

Quote:

bbeu: n-a zis-o cu rautate (in primu' mesaj pe care l-am postat dupa tine).
Oare ?? si restul?? hai sa o lasam balta cu asta - nu am intrat pe forumul asta sa ma cert ci sa aflu ceva noutati ......

Quote:

Caroserie de ~3 ori mai usoara (toata din fibra), motor din portelan (da, ai citit bine, PORTELAN) si multe altele...
De data asta chiar nu am nici urma de rautate dar: - ce spui tu aduce a trabi - eu zic ca e SF - faci tot din fibra si la prima rasturnare adio viata ??? Motor de portelan.... :lol: .....cand o sa-l ai gata sa ma anunti ....

Eu zic ca ar fi suficienti 90 CP - pe un oltcit pe mine m-ar multumii cat despare cele 10 milioane - deja am bagat banii ashtia deci nu intr-un viitorul apropiat dar se poate - sincer nu mi se par asha multi - dar cu conditia sa ajung la 90.

Acum: - plecat de le linkul lui Gabi de pe forum - pagina de pe home parca scrisa de myke:
Sunt idei bune pe acolo daca s-ar putea face.
1. Supape de 1,3 combinate cu 1,1 - intrebarea: cum scoti scaunele supapelor ca sa poti pune supapele aferente ?????
2. Volanta ushurata....cat dai gabi la un strungar sa-ti ia din volanta?? hai 300K mai mult nu cred - cat despre echilibrare: se ia din partea opusa contactului cu discul - si lundu-se pe strung nu mai e cazul sa o echilibrezi
3. Ashtept si ideiile voastre ca sa ne putem da cu parerea dar ashtept idei realiste va rog :wink:

Cred ca numai comentand pe anumite idei - pro si contra - pot venii si altele - le ashtept.

bogdanlascu 09-06-04 13:28

oltcitu meu are urmatoarele modificari si spun eu merge de rupe
set trs combinat cu chiuloase de 1100 ,evacuare dubla si cam atit ,citi cai o avea nu stiu.........a-s pune 2 carburatoare dar nu stiu cit ajuta ,stie cineva???

bbeu 09-06-04 13:33

Bogdan - eu zic ca ajuta dar trebuie umblat si la evacuare - adica daca tot ii dai surplus de benzina si aer trebuie sa o ajuti si sa \"scoata\" afara mai repede. Cum ai pus chilasele de 1,1 pe 1,3 ? ai facut ceva modificari? Ce raport de compresie ai? Ai probleme cu autoaprinderea ?

bogdanlascu 09-06-04 15:28

evacuare am dubla ,adica o intermediara pe pistoanele din stinga si una pe dreapta,compresie nu stiu cit am,autoaprindere nu am

bogdanlascu 09-06-04 15:35

iar ca sa mearga set de 1300 pe chiuloase de 1100 am luat din cilindru ca sa intre pe ciuloasa si am facut capul pistonului de 1300 identic cu cel de 1100

bbeu 09-06-04 15:35

Si la setul de TRS ai schimbat ceva ? Scuze nu am vazut al doilea mesaj,
ai luat din piston sau cum ? In afara de dimensiuni nu sunt identice ??

skoda_power 09-06-04 18:42

Re:

bagati turbo si v-ati scos :lol:

BoSsuL3TZ 09-06-04 23:13

ce turbo domnu! :D :D loolz.. let's be real!

bbeu 10-06-04 06:50

Cu turbo implica si altele - si nu vreau sa fac din masina cu care merg la servici cobai, poate pe viitor o sa-mi mai iau un oltcit si atunci pot sa o bag in teste :wink: - e o idee si cu turbo - mult mai aproape de real decat \"motor de portelan\" :P

BogdanCMS 10-06-04 08:38

Auziti, fratzilor, vin ca prostu' si va intreb, nush, care stiti acum: masina aia alba care s-a dat cu Sebi era Oltcit??? Am vazut filmuletele de la legale si mi s-a parut ca Oltcit e...Pai ce Oltcit a avut \"nesimtirea\" sa se dea cu Sebi, ce motor avea pe el? Eu m-am uitat de 15 mii de ori la faza si nu mi-a venit sa cred... :shock: :shock: :D

bogdanlascu 10-06-04 08:43

nu cred ca era oltcit cred ca era opel gsi,io m-am dat odata cu sebi la romexpo dar era cu o dacie nu cu cielo

Hondarul 10-06-04 10:32

opel GSI... din ala greu modificat !!!

SpeedeR 14-06-04 23:27

cecilia, mai e de vanzare masina ?!

k sar putea k prin toamna sa fac rost de bani si as vrea sa o cumpar...
daca poti,dami si mie un mail cu detalii despre ea,te rog!!

cecilia 15-06-04 01:58

SpeedeR momentan mai e.... pana la toamna s-ar putea sa ii creasca pretzul sau sa nu o mai dam.... o imbunatatzim din nou....
si inca ceva: rika va pregateshte nishte surprize :))) detalii cand va fii gata.. pana atunci nu spun nika :twisted:

All times are GMT +2. The time now is 23:56.

- Copyright 2026 4Tuning