Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   SOLO sau COMBINAT/COMBINATA ? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/5290-solo-combinat-combinata.html)

EvLSant0S 06-12-05 00:13

vai tu ..
pseudozeu mic ce esti ... :o

aleks 06-12-05 08:53

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
pseudozeu

asa ii spui tu? :lol: :lol: :lol:
eu te-as lua de urechi in locul lui :lol: :lol:

EvLSant0S 06-12-05 08:57

n-are decat ..

Mustang 06-12-05 09:58

pseudozeu huh ???? :)
las ca te trag de urechi la o bere :D

2fastboy 18-12-05 21:24

Mustang Mach One bafta ce pot sa-ti zic :) doar nu o sa fie chiar asa de grav daca va despartiti :) Dont worry be happy ! :)

Chelooo 16-01-06 09:32

yo zik k e bine si singur dar si cu bf/gf ... adik sunt momente ale vietii knd vrei sa fi solo .. si altele knd vrei sa ai pe cineva langa tine sa te ajute si sa te inveseleasca .... asta e parerea mea :)

needBrain 16-01-06 09:42

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Chelooo\"
yo zik k e bine si singur dar si cu bf/gf ... adik sunt momente ale vietii knd vrei sa fi solo .. si altele knd vrei sa ai pe cineva langa tine sa te ajute si sa te inveseleasca .... asta e parerea mea :)

sincer frate.....iti spun io ca de vei da de una suuuupeeer ok,atunci cand vei doori sa fii singur te va lasa singur,atunci cand vei avea nevoie de cineva langa tine,va fi langa tine....cam asta tre sa faca o femeie adevarata

parerea mea

Chelooo 16-01-06 09:57

io ma refeream k esti singur acuma pt k asa vrei tu .. nu k iai zis pretenei tale .. stii \" we need some time \" .. in sensu asta am vrut sa zik :)
si dak vrei gf ... atunci \"iesi la vanatoare \" :D :D

needBrain 16-01-06 09:59

mmmm sincer sa fiu.....ultima astfel de \"depresie\" am trait-o acum o sapt sau doua......asa,vreo 2 zile :lol:
nush frate...io cel putin daca nu mai vreau o gajica,tot nu ma cumintesc...serios...nu vad rostu.o evit vreo 2 zile cat sa-mi pun io gandurile in ordine si gata

Chelooo 16-01-06 10:21

depinde la tine poate dura 2 zile la altu 2 saptamani sau 2 luni :)
aici e vorba de fiecare persoana in frate .. desi in genere mi se pare mai bine cu cineva langa tine
adik nush e klumea sa ai pe cineva mereu si sa te iubeasca nu sa stea cu tine din diverse x motive kre sigur sunt de *** :)

B 68 VLD 20-01-06 19:07

Este o intrebare dificila! Solo sau combinat? De fapt nu intrebarea este dificila ci raspunsul. Eu cred ca raspunsul depinde foarte mult de la persoana la persoana. Sunt patru tipuri de barbati,deci patru tipuri de raspunsuri:
1) genul de barbati carora le place sa fie burlaci;
burlac = sa poate iesi oricand nedepinzand de nimeni; sa poate bea ce
vrea, cand vrea, cat vrea fara sa dea explicatii; sa se uite cat
vrea dupa gagici, sa se dea la ele; sa agate zilnic; etc
2) genul de barbati carora le place sa aibe femeie langa ei dar sa fie si burlaci;
Aici se incadreaza majoritatea barbatilor dar nici femeile nu sunt mai prejos. Barbatii din aceasta categorie sunt cei care nu stau pe ganduri daca pot insela. Ei considera ca pot iesi cu x,y,z sa faca ce vor ei cu ele. Aici este vorba multor prieteni de-ai mei, citez: \"Pe x o tin de suflet si cu restu' ma distrez si eu, doar sunt barbat!\".
3) genul de barbati care par fideli dar in sufletul lor este o dorinta arzatoare sa insele dar nu au cum (diferite motive cum ar fi: look-ul, banii, tupeu, timp)
4) genul de barbati care chiar sunt fideli
Genul de barbati care sunt de admirat dar care uneori sunt stricati de femei de kko (esecuri in relatie/relatii provenite de la femei pt care nici un scuipat nu as da)si care se muta din categoria asta in categoria 3 (din pacate). Sunt tipii care cu toate ca si ei se uita dupa femei, nu intorc capu' si-si iubesc femeia mai mult decat oricare alta. Pur si simplu nu-i intereseaza altceva decat ce au.

Categoria 1: evident ar raspunde ca cel mai bine este SOLO
Categoria 2: tot SOLO probabil ca voteaza
Categoria 3: voteaza COMBINAT
Categoria 4: tot COMBINAT voteaza

Acuma daca o luam altfel, sunt multi care habar nu au ce vor. Cand esti combinat vrei solo si invers. Este randul meu sa votez: COMBINAT. Eu prefer sa fiu combinat, prefer sa-mi traiesc viatza alaturi de cineva care merita evident. Nu sunt adeptul burlacilor chiar daca cand sunt 'free' imi traiesc viatza la maxim. Asta nu inseamna ca f_t tot ce prind sau chestii de genu'. Cand sunt 'free' si vreau sa agat, am niste conditii foarte stricte. Daca mai vreti sa scriu, mai scriu pt ca mai am de spus o gramada. Tot ceea ce am scris a fost o sinteza a gandurilor mele. :lol:

needBrain 20-01-06 19:28

heh......ce pot sa zic.......chiar ma gandeam de unde ai scos aceasta \"teorie\"....pana la urma ai sus,anyway.........orice ai zice,tot mai bine-i combinat....pana si agatatul este mai palpitant pt ca ai avea ce sa pierzi........

io sincer spun acum:daca as da de o tipa super ok,nici nu mi-ar treece prin gand sa o insel.aici intr-un fel este si putin vina lor,pt ca de multe ori,(oi cel putin)incep o relatie cu un gand,si o termin cu alt gand....nush cum sa explic......poate daca si ele ar sti cum sa ne tina aproape nici noi n-am mai fi asa \"curvari\"

d3vilish_lips 21-01-06 10:40

....eu zik k se kam abereaza un pik pentru k sunt doua lucruri mult prea diferite....fiecare implik cu totul alte lucruri , alte \"sentimente\" , alte implicatii , samd....kred k orice persoana care a trecut prin amndoua fara sa fi suferit vreun esec major e constient k nu prea poti sa alegi....fiecare chestie isi are farmecul si nu prea merg comparate k e aproxamitv k si kum ai zice imi place singur sau imi place sa am prieteni(aproximativ).....

Psycho 21-01-06 14:08

mie imi place si si ....

cand t intreaba vre`o pisda eshti combinat zici nuh :) ...

vrei sa ma combini :)) ...

da e bine si cu ... in fine intelegetzi voi :))

d3vilish_lips 22-01-06 14:34

.....nu intelegem psycho ia explica`ne te rog....... :joy: :hug:

All times are GMT +2. The time now is 00:05.

- Copyright 2026 4Tuning