![]() |
Re: Masina Mea......
Mult mai bine arata fara prelungiri ;)
|
frumos golfu :)
|
7 Attachment(s)
An fabricatie 1997,motor 1.0,4 cilindri,50 cai,163.000km
-faruri Angel Eyes Sonar,cu lupa,becuri HD Xenon -stopuri negre FK Tuning -folie autorizate fata-spate,parbriz cu tenta verzuie -toba sport cap-coada -Jenti cromate Keskin R15,cauciucuri SONAR M+S 195/45/R15 -Tub de leduri 2x120cm+2x90cm,joc de lumini in 8 culori,telecomanda,ultima technologie pe leduri, in tub de silicon,nu se sparg,rezista la socuri,apa -stroposcoape in grila fata cu variator de tensiune -DVD player ecran 3inch +LCD 7inch incorporate in bord+telecomanda -Amplificator Blaupunkt 4x800W -Boxe Magnat 2x800W incorporate in fibra de sticla -Sunet inalt 2x130W boxe Sony -bara fata import Gemania (priza de aer,prelungire bara spate inca nemontate,dar pe drumurile noaste nici nu prea are rost) -vopsea mat-verde-negru,gen Mattig Tuning -in caz ca v-ati plictisit de mat cu aparat de polish se face lucioasa toata masina de parca ar avea lac normal |
foarte frumoasa masina, ai admiratia si felicitarile mele :)
|
Multumesc.....
|
csongor t te-am vazut de multe ori prin oras da nu se aude deloc toba aia sport :|
|
Motor mic.....dar acuma cineva mi-a promis...ca imi aduce ceva toba sport...special pentru motor mic.....sper sa am ceva rezultat
|
masina asa ai cumparato ma gandesc ..sau tu ai facuto ?
|
Trebuie sa se auda ceva mai tare chiar daca e motorul mic.
|
nu stiu de ce dar cred ca iarasi vrei sa dai fordu meu ca exemplu :(
asa e domnu white |
Quote:
am glumit. arata sooper |
pe la motor nu-i faci nimic ? sa se inmulteasca caii aia un pic :P
|
Nu are potential motorul acesta.....o varianta ar fii sa ii pun motor de 1.8 pe benzina,cu 120 de cai.....dar am auzit ca e ff scumpa omologarea.....
Quote:
Se aude...dar foarte slab.... Vali-tgm: Te rog sa folosesti functia EDIT daca ai uitat sa mentionezi ceva in postul precedent ca sa nu faci 3-4 posturi consecutive cum ai si facut. Vad ca esti nou pe aici deci ai timp sa pricepi cum stau lucrurile nu e asa greu. Deci sa nu se mai repete! |
ce sa zic......
ff frumos.a meritat efortul si bani bagati succes in continuare |
NU CRED CA E VB DE BANI CI DE PASIUNE
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:44. |
- Copyright 2026 4Tuning