![]() |
Re: Masina mea: Opel Kadett GSI in curs de modificare
Quote:
|
Facea prea mare galagie pentru o masina de strada, la drumuri scurte era cum era.....dar la drum lung trebuia sa merg cu ea la 3000 de ture sa nu se mai auda asa tare.....acum merg chiar si mai tare. Una peste alta sunt innebunit dupa sound-ul actual.....cand am incercat prima oara toba nu eram asa incantat....dar acum il iubesc. Stai linistit ca daca o fortez putin tot rasuna Fratii golesti....dar mai infundat. Dupa o lunga perioada de timp aud si eu zgomotul motorului care e belea....chiar uitasem cum suna :) , ca sa nu mai zic de filtrul de aer....care isi face treaba....doar de aia l-am pus.
|
Aseara neastamparata cum e nu a vrut sa circule legal si s-a bagat pe sens unic. Urmarea: 2 puncte penalizare si amenda de 2 mil in 48 de ore, plus baietii de la sectie pusi pe mine sa vada cand o trec pe numele meu. nu-i nimic...platim amenda din banii care urmau sa fie cheltuiti pentru ea :). Luni sau marti inatlnire de gradul 3 sa vedem ce si cum cu o suspensie desteapta.
Le: multumesc domnilor militieni care patruleaza si isi fac datoria cum nu se poate mai bine. Daca mi se urca pisica in pom stiu la cine apelez.....caractere rare.....sa le iau caschetele in pwla. |
nu esti singurul....
probabil ei te urmaresc de mult.... stai sa vezi cand or sa te astepte cu controlul rar la coltzu blocului! :) |
Quote:
|
Cand omul nu are ce face......e inventiv si isi face el de lucru.....am zis sa reglez macaraua de la geamul soferului....si surpriza....am rupt-o si pe asta :) .Urmeza sa achizitionez alta......a 4-a la numar .
|
crek ar incepe sa fie mai avantajos sa iti deschizi o mica fabrica....
|
Frumoasa masina, daca te hotarasti sa dai vreodata jantele sa ma anunti.
|
Mersi, te trec si pe tine pe lista de asteptare pt jante dar sa sti ca e destul de lunga, din pacate mi-e f f greu sa renunt la ele......chiar daca masina se va vinde vreodata...jantele le opresc.
|
7 Attachment(s)
Ieri s-a montat macaraua cu numarul 4, eu zic ca de data asta am reglat-o bine....dar asa am zis de fiecare data, partea proasta e ca s-au si scumpit :). Si daca tot murdarisem geamul , am zis sa incerc produsele de curatat sonax....care sunt f bune. Si cum mereu unu` munceste si altu sta......au iesit urmatoarele instantanee.
|
Dar la degeţel ce-ai păţit ? :lol:
|
Accident de munca, l-am mai ajustat putin ca nu imi placea cum arata :) . Am mai scris undeva dar cred ca nu ai vazut....dau si eu o tuica......fa-mi si mie o semnatura din aia cu masinutze mici....manga sau cum dreaq le zice cu un gsi cu jante albe....replica dupa masina mea pls pls :)
|
zii mersii ca sunt dragute instantaneele...sa tot stea si sa faca poze dastea.
|
Zic mersi pentru ca mi-ai achizitionat macaraua, bineinteles si ii multumesc si pt poze...si asa plimba mereu aparatul dupa el. Oricum poze au fost multe....am mai selectat si eu din ele.....cred ca vreo 30 a facut numai cand o spalam...plus alte cateva cand schimbam macaraua :)
|
un singur lucru mi se pare aiurea la masina.....NUMARUL....
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:38. |
- Copyright 2026 4Tuning