![]() |
Re: Reexaminare pt recuperare permis: sfaturi, intrebari, teste
da, asta am facut si am rezolvat totul!
|
Salut! Am o intrebare pentru testul 13-15 trebuie sa ma programez ? Costa ceva ?
|
eu nu m-am programat dar cel mai bine sa dai un telefon. nu a costat nimic, sa ai buletinul si dovada
|
Am si eu o intrebare daca mi s a suspendat permisul pentru 30 de zile ( depasire pe trecerea de pietoni) mai trebuie sa dau acel examen ca sa nu imi mai bage o luna sau dupa cele 30 de zile pot sa imi ridic permisul?
|
Quote:
|
buna seara! am si eu o intrebare pentru cine a dat examenul de recuperare permis auto: sunt si intrebari din mecanica sau sunt exact cele de aici http://www.teste-carnet.ro ?
|
Quote:
|
Conducatorii de autovehicule care vin din spatele politistului cu bratele intinse vertical sunt obligati:
a)sa vireze la stanga b)sa continue drumul deoarece semnalele politistului nu li se adreseaza c)sa opreasca autovehiculul care e raspunsul corect la intrebarea asta? am pus ca trebuie sa opreasca si imi zice ca e corect b) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
stanga, oprire pt cei din fata, dreapta pentru cei din spate, ambele, oprire atat pt cei din fata cat si pt cei din spate. nu?:rolleyes2 |
Quote:
De respectivul de mai sus, care te sfătuia greşit, nici nu mai vorbesc. Vedeţi acum cum se pot îndoi tablele şi sfârşi vieţi omeneşti? |
Quote:
|
Aşa este, îmi cer scuze. Ai răspuns corect. Nu am fost atent prima oară.
Are ambele braţe întinse, înseamnă că ambele sensuri sunt obligate să oprească. |
semnalele politistului sunt foarte simple. cand are mana ridicata pe verticala sau cand are mana intinsa orizontal, perpendicular pe directia ta de mers, opresti. indiferent daca el e cu fata sau cu spatele. noaptea opresti cand vezi bastonul rosu
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:41. |
- Copyright 2026 4Tuning