![]() |
Re: ---==Intalniri saptamanale==---
si mai stiu un loc gol seara :)) in parcarea aia dintre spital si morga....e si spitalu de nebuni aproape ....poate ne confunda si ne lasa in pace :))
|
Quote:
|
Alte propuneri mai serioase? someone? anyone?
|
Cati dintre voi au fost cu masinile la Tequilla? Cred ca mai toti, indiferent ca cei cu spoilere mai joase tb. sa aiba grija la calea ferata. Zic ca ar fi mai bine la vechiul ponton. Ai loc unde sa te desfasori, sa dai muzica mai tare (cine are), o toba, un motor, fara a exista riscul sa superi pe cineva.
In centru, prea e luat locul ala la ochi vineri seara!:evil: |
Suna interesant, dar puntea de la strand, acolo in parcare?
Quote:
|
Quote:
dar nu stiu unde la fostul ponton...acolo dupa baraj zici Felix?e un pic mai urat acolo ca nu e asfalt ...dar ...macar nu deeranjam pe nimeni:rolleyes2 |
Ca sa ajungi la puntea de la strand nu mai sunt probleme cu calea ferata, tocmai a fost peticita si nu se mai resimt denivelarile la modul periculos pt masinile voastre. Eu imi desfasor activitatea in zona si e f ok, parcare, lumina etc
|
Quote:
Chiar o propunere buna zic io ....si merita luata in calcul |
PROPUNERE PT CEI MAI VECHI .... se ingroasa gluma tare ... PROPUN SA SE INTERZICA CU DESAVARSIRE FILMAREA CU CELULARE APARATE FOTO ETC la .... eu nu vreau sa fiu vedeta si nici sa ma vad pe net ...ca sa aiba motiv garda sa ma intrebe daca am stingator , triunghi reflectorizant, trusa medicala..... etc.... daca se mai filmeaza de oricine orice eu vin de acum doar ca spectator.... scuze daca am suparat pe cineva cu propunerea
|
Acuma ....cine are poze de pe la intalniri rog sa nu se posteze cu numere de inmatriculare...sa se cenzureze...iar filmele se dau doar in privat...asa ca masura de siguranta.
Si inca o rugaminte ...cine face poze pe la cate o intalnire este rugat sa afac un CD si sa mi le aduca si mie ...ca sa avem un album foto al nostru bine pastrat;) |
Quote:
|
asa este!
:-) |
No ...acuma speram sa fie goala parcarea la ora 21:00 ca altfel nu am facut nimic ...eventual putem parca masinile cu spatele pe spatiu verde si cu fata aproape de asfalt....dar vedem atunci....mai multe ;)
|
ma da p unde se ajunge acolo?pe langa roloti sau pe la coktail service p acolo?
|
Pe la Johnson pe acolo.... treci calea ferata si faci dreapta imediat dupa...
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:17. |
- Copyright 2026 4Tuning