![]() |
Re: E36 - le meu.Masina care ma face fericit!
Quote:
|
Quote:
Quote:
|
1 Attachment(s)
ce buton e ala?de deschidere portbagaj?poti face o poza pe lumina la consola ta?sa vad acel buton?am cautat in in posturile anterioare dar nu am gasit nimic despre el sau poze cu el!
|
Quote:
|
sal..bibilesc de ceva timp la topicu asta...ce pot sa zic e ca nu am mai intalnit pe nimeni nici personal nici virtual sa faca asa ceva la o masina...felicitarile mele esti pe treaba ta =)) bafta cu masina ;)
|
Ms Ms!
|
2 Attachment(s)
Amintiri din copilarie........
ON: Caut sa cumpar ceasuri de bord 6 cilindri de M52, neaparat de pe M52 cat mai noi dar sa nu fie facelift.Le vreau pe cele normale cu ceasul de la benzina numerotat! Mai am nevoie de 2 cleme pentru bandori de M, pentru ca mi-am luat si bucata lipsa si n-am 2 cleme amarate. Daca este cineva intresat( dar slabe sanse) dau interiorul meu la schimb cu unul vader si ofer diferenta! Scaunele fata pot fi si de coupe nu ma deranjeaza, de restul discutam. Eu il dau complet inclusiv fete de usi cusute in piele. Interiorul este incalzit! |
hai ca acum am inteles ce vrei tu sa zici la telefon.Da m-am uitat dar nu stiu ce sa zic de ASR
Tu ai unitatea de control? BOSCH ABS & ASR control unit BMW E39 E38 1265900001 & 0265900001 New and original Bosch ABS / ASR control unit for BMW 5-series (E39) and BMW 7-series (E38). Fits for BMW * 520i, 523i, 528i, 530i (E39) * 520d, 525td, 525d, 525tds, 530d (E39) * 728,i, iL 728i X, 725 tds, 730d (E38) This control unit (1 265 900 001) replaces.0 265 900 001 BMW: 34 51 1 164 850, 34 52 6 756 343 Short Code: ASG ABSR .7, EC001 Da se poate coda si asta dar nu stiu daca merge 100% la tine si daca ai toata instalatia insa putem incerca. Masina ta originala a avut asc si abs? |
Quote:
|
4 Attachment(s)
Masina a mai primit un cadou.....
Un stiker de vreo 6 cai frumosi! Momentan am cam atins target-ul propus.Motorul merge frumos, trage liniar, se comporta bine, totul ok. Acum inghite km.... |
in fine....
nu m-ai sunat tu ieri sa imi zici de o diagnoza si m-ai intrebat si de ASR? |
Quote:
|
Quote:
azi am zarit prin zona orhideea doua E36, una neagra cred de VL si LWA :) ... am fost placut impresionat cat de bine se vad doua pisici intre alte marci de masini, superb ... si cum ai spus ''se inghite km'' penrtu ca este belea masina |
1 Attachment(s)
Quote:
|
belea masina sa aveti grija unul de celalalt.
ps.cand ne mai strangem la politehnica sa face haos si nebunie :lol: |
| All times are GMT +2. The time now is 15:35. |
- Copyright 2026 4Tuning