![]() |
Re: Vw bora Edition
Quote:
vedem |
Quote:
Faruri originale cu xenon nu vrei soosy????? |
Quote:
zi ce propunere ai...poate poate.. da niste detalii |
Quote:
|
Quote:
vedem mersi deocamdata |
1 Attachment(s)
rezolvat si condeu:)....ceva american de 1.2f
jantele inca nu is gata....cam joi sigur caut gumele si pentru spate 215 45 am o problema la macara geam partea sofer...cat de curand rezolv treaba si apoi la test cu ea...+ activari functii daca ma rezolva in rest mai sunt chestii dar cam atat...meditez asupra lupelor G3...se pare ca la limita merg |
5 Attachment(s)
azi am pus 2 stickere...mai am de pus 2 insa mai astept 2...pana atunci restu ce a ramas inca nu le pun
eu sunt multumit cum arata...:-) pana la urma am renuntat la g3...ca se pare trebuie totusi largit oglinda de la far unde vine becul si nu prea m-as baga la de astea oricum variante am...una mai scumpa(cea din state)si mai am una de rezerva:D..vedem sa termin si jantele si apoi ne apucam de far,stop bla bla |
Quote:
sa le trimiti deodata si pe alea:rolleyes2 |
Vai ce ai tiganit-o in ultimul hal cu stickerele alea.....
|
Quote:
|
Quote:
sincer putin imi pasa cand ii vorba de chestii de astea marunte ca ii tiganie sau nu pentru ca nu poate sa placa tuturor exact asa cum eu nu suport scrisuriile alea(stickere) pe luneta si etc in fine Quote:
|
Quote:
|
Quote:
sunt 2 chestii,una la mana ca interesant este unii dinvre voi postati cand trebuie atacat si criticat ca nu va place sau na intradevar nu este treaba la locul ei(dar in alte cazuri sa ajutati cu argumente,idei bla bla NIMIC) mai apoi exista mai multe moduri de exprimare pentru cea ce place la om sau nu eu doar am raspuns in modul in care ai luat la misto...atat legat de inaltime o sa incerc sa adjustez dupa jante cand le voi pune pe masina...totusi este inca iarna nu aveam unde sa umblu cu ea joasa si asa am frecat scutul la greu o sa incerc sa o tin "curata" dupa gustul meu...pentru mine tuning nu inseamna doar suspensii si jante evident nici OZN dar mai sunt elemente ce se pot face la masina chiar daca nu este pe placul tuturor prea mult cacat de OEM strica nu sunt maniac iubitor,pur si simplu mi-a placut modelul de sticker...am vazut pt bmw si etc si nu s-a facut asa urat in final...vesta a ramas acolo ocazional nu as vrea sa intru in detalii |
Te superi degeaba! Are dreptate Ricko, ca sa nu mai zic, ca, in afara de grila badgeless, e stock masina. Ai luat niste jante si faci pe tine ca vrei confort, la suspensie la fel vrei sa arate bomba dar sa nu-ti atinga baia de ulei aia super joasa a ta, plus ca de lupe ai vorbit 5 pagini si n-ai luat nimic, si ai mai si umplut-o cu stickere zici ca e din Ice Age! :-| Nu tre sa placa la toata lumea, dar arata si mie pe unu intreg la minte la care ii place, serios acuma! Mai bine nu mai visezi la look d-ala "ca pe youtube", ca te faci de ras!
|
o fapta face cat 1000 de cuvinte! chiar am ramas dezamagit. ma asteptam sa iese ceva deosebit din masina asta. sau cel putin asa imi imaginam pe masura ce urmaream topicul. nu cred ca era neaparat nevoie de condensator, amplificatoare si subwofer. sunt o gramda de lucruri mai importante de facut. acum fiecare cu prioritatile lui. din spatele tastelor e usor....la practica e greu. mi-ar placea ca tot ce ai scris tu aici sa prinda forma.....Doamne-ajuta!
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:07. |
- Copyright 2026 4Tuning