![]() |
Re: O fata... si un golf 2...
Quote:
in rest superba:X....culoare,jante,low bafta |
Felicitari pentru ceea ce faci, cu atat mai mult cat sunt multi care se lauda cu masini facute de altii. Sper ca pana la intalnirea nationala sa termini cu tot ce ti-ai propus sa faci la masina.
|
esti o inspiratie pentru noi toti :)
|
Lasa Zeta ca vremea buna e aproape:D
|
uita-te cu mare rabdare la toate 3 partile .. poate folosesti vreo "smecherie" din filmulete .
cel putin pe mine m-au lasat wow cu wooferul in locul rotii de rezerva :) si vezi cum au acoperit emblema .. ca tot au fost discutiile cu chitul la usi si asa mai departe :) si bord de golf3 :) (coaja + ceasuri ) si la sfarsit ramane cu ceasuri de g4 ... dar si cu motor de g4 :)) here are the movies : https://www.youtube.com/watch?v=8fH0d...eature=related |
catalos: multumesc frumos...de terminat :D poate in cativa ani si nici atunci..sper sa termin cu caroseria deocamdata:???:
B325WOW: sa nu exageram :-P.. multumesc mult pentru clip ma va ajuta o sa "fur" ceva de pe acolo8) valitataye: nu vezi ca astia tot anunta vreme rea:rolleyes2:sad: |
Zeta te felicit pentru ceea ce ai realizat pana acum iti urez succes in continuare si astept cu nerabdare sfarsitul proiectului:-)
|
2 Attachment(s)
imi poate da cineva o idee ..cum as putea sa desfac prezoanele de la roata(spate) ?
am incercat cu coarba telescopica...si nu am reusit :sad: parca sunt sudate Gabrielle: multumesc |
o sa venim cu mai multa forta si se desfac ele :D
|
daca nu mere sa fie desfacuta dam puntea jos...:P:idea:
|
am patit si eu la fel, solutia fiind in prima faza putin lichid de frana apoi un spray pentru indepartarea ruginei. A functionat.
|
Sau batut puternic in ele cu un ciocan mare su apoi incercat din nou cu coarba telescopica...;)
|
o cheie cruce de roti si o teava de 2 metrii nu rezista nici un prezon la asta dar potzi sa pui niste lichid de frana pe ele si sa le lasi o vreme asa
|
daca nu vrea nicicum incalzesti cu un arzator .si stropesti cu apa,o sa faca condens inauntru si o sa mearga.
|
sfat numai unu si unu!!! cauta un pistol de ala pt copresor cum e la vulcanizare!! sigur o sa se desfaca
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:11. |
- Copyright 2026 4Tuning