![]() |
Re: Kingpin Mobil - Logan 1.6 compresor
Mersi pentru link, poate pana fac eu rost de bani mai prind si eu un volan:D
|
9 Attachment(s)
Am montat astazi volanul, dar se pare ca nu am luat in calcul admisia compresorului :evil: asa ca maine Domy se apuca sa modificie serpii ca sa fie ok8)
|
pune man fetele de usi inapoi....arata urat fara ele....:cry:sau vopsestele negre....frumos lucrat;)
|
se vrea sa mearga tare nu sa arate bine la interior :D asa ar fi putut si el sa`si brodeze numele pe tetiere si volan...
|
Quote:
cred ca ar da un aspect mai "race" asa! |
Quote:
|
Anuntul este pe alt forum, drag racing punct ro si a fost fara butuc
|
Quote:
Da-te putin jos din corcodus, la aer mai normal de jos, si afla ca evacuarea aia-i departe de a fi buna. Da' cum restul e cancan, va trebui sa afli singur de ce. Sau sa ti se rupa. |
Muttley daca nu erai asa artagos ai fi vazut ca am postat ca nu e buna si trebuie modificata si in plus nu raspund la intrebari puse doar de dragul de a posta, o zi buna ;)
|
Nu e buna dpdv conceptie, nu ca are sau n-are loc.
Hint - vezi diametrele tevilor. Primele 4 nu au voie sa fie la acelasi diametru cu urmatoarele 2. Acolo pierzi putere. Succes. |
Quote:
Si cum orice galerie de evacuare e bazata pe principiul sugerii (gazele iesite in galerie din CIL 1 trag dupa ele gazele iesite in galerie de pe CIL 3 [conform ordinii aprinderii 1-3; 2-4] respectiv acelasi lucru se intampla si cu gazele din 2-4, se vor uni 1-3 cu 2-4 in continuarea traseului iar gazele din 1-3 trag dupa ele gazele din 2-4) cum se pierde putere? daca nu gandesc bine sa ma contrazici! |
|
Galeria este 4x40, 2x50, 1x60 cat despre lungimi nu stiu.
|
Daca-ntr-adevar asa e, atunci e perfect.
In poze pareau 4 cu 2 la acelasi diam. |
9 Attachment(s)
decupat din bloc motor,decupat din baia de ulei,mutat traseu de servo directie,serpii au trebuit taiati in bucati si construiti din nou,cat se poate sa fie lipiti de blocul motor,ca sa aiba loc teava intre compressor si filtru de aer :twisted:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:28. |
- Copyright 2026 4Tuning