![]() |
Re: Megane 2.2 1.5dci
sunt foarte solide din acest punct de vedere nimic de reprosat au luat cva cratere in decursul celor 2 ani de cand le am, sunt destul de grele iar la configuratia mea adica arcuri vogtland si 215/40/18 cam scutura dar asta este.
|
Nu mai am table ... sorry ... daca vrei wolfrace matrix cu anvelope de iarna !
|
1 Attachment(s)
Vreau orice numai sa stea masina cu niste roti in parcare pana sunt gata jantele :lol:
Am facut si o varianta in negru...cu negru pare mai agresiva masina :lol: |
Si eu cred ca varianta castigatoare este jantele actuale pe rosu!
|
2 Attachment(s)
Nuanta cu 2 pagini in urma de la passat sau ceva mai deschis la care n-am cod?
https://forum.4tuning.ro/110-masina-m...ml#post5498232 Eu as fi vrut asa, dar mi-a cerut 1150ron, culoarea fiind de fapt chrom + candy semi transparent + lac, prin sablare si electrostatic. Dar mi se pare cam scump, fata de 5 mil un rosu ferrari sau la pistol dupa cod. |
Mda...cam mult.
Daca te hotarasti sa le vopsesti la pistol sa ma anunti ca iti scot pret mai bun ;). Daca 5 mil costa rosu Ferrari facute electrostatic nu mai astepta eu zic ca este bun pretul. |
Ferrari sa fie .......... :lol:!!!
|
Quote:
|
ms mult villanueva. te anunt cum ma hot intre pistol si electrostatic.
Si sa vad si ce nuanta de rosu! |
Azi am facut cel mai tuning :lol:
schimbat 3 duze retur injector(la testul cu borcanasele, 1 borcan bun, si 3 aproape pline)+o garnitura.. 1200ron :rolleyes2 Si cu ocazia asta am scapat de INJECTION FAULT, ce aparea cand ii dadeam talpa. Si am verificat si daca pompa face pilitura si spre norocul meu nu face deloc:lol: Intre timp astept raspund de la top gear pt arcurile spax -45mm. Am vb la tel, au dat mail si asteapta raspuns cica. |
Quote:
|
la megane 205 50 17, la Passat nu stiu
|
Gata roatele ??? Ca trece vara in 2-3 saptamani :D !
|
1 Attachment(s)
Gata pe naiba, ma joc in photoshop doar! :lol:
Tinand cont ca au intervenit injectoarele, concediu in grecia si oricum ca mai e putin si trece sezonul si nici nu m-am hotarat daca sa le fac rosii, negre sau carbon(gri inchis) si nici daca la pistol sau electrostatic, am zis sa las la primavara. Poate la primavara pun o reglabila, am gasit weitec la 37mil si poate gasesc si niste jante frumoase 18 la schimb pana atunci(astea pe 17 ma jur ca mi se par mici si balonul mare la anvelopa). Poate ii trag si un colant mai deosebit :lol: !!! Vedeti ca sapt asta in buc politia e la greu cu rar-ul si opresc masini modificate !!! Un cunosc a luat subtire 15mil amenda, nr si talon retinute pt roti,geamuri,suspensie,admisie,evacuare, volan neomologate! |
salutare Eugen_TL ..am si o intrebare...cum ti-ai facut farurile asa negre????
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:55. |
- Copyright 2026 4Tuning