![]() |
Re: Oltcit 12TRS - PH 10 CGH & Julaikos customs
si s-a reparat,nenea asta cunoaste un tinichigiu bun,si un service in care am vopsit-o,si mai si...asa ca aripa mea a iesit aproape bine,adica nu mi-a iesit bine culoarea,a iesit ceva mai deschisa,si nu e perfect dreapta tabla...dar mai bine de atat era deja greu sa o scoata intr-o singura zi
o sa pun poze maine,cert e ca vopseaua data pe aripa asta este sticla :shock: |
Salut! Foarte frumos Oltcitul te-am vazut astazi ai trecut pe langa mine ;)) Se vad sooper tare farurile ! Bafta in continuare :D
|
pe seara nu?se vad misto si stopurile tale cu led ,mi-au cam ramas ochii la ele in oglinda...
atunci ma intorceam de la pleasa...ca acolo am reparat aripa spate :rolleyes2 |
Quote:
P.S : nu stiu cum veneai de la pleasa... dar eu aveam impresia ca te duci spre pleasa ;)) |
pai veneam dinspre blejoi,pe acolo am intrat in pleasa ;)
|
Quote:
|
multumesc,mai am mult de lucru
am uitat sa spun,am gasit intercooler,si sper sa-l montez in curand ca sa pot merge si eu "pa sistem turboooooo" :twisted: |
7 Attachment(s)
astazi am apucat sa-i montez intercoolerul,sa modific putin bara fata(largit priza de aer centrala si pus plasa)
de asemeni i-am facut si o baita...dar nu ma astept sa stea curata prea mult,de fiecare data cand o spal ploua :evil: |
Farte tareee frate.Ce de gadgeturi acolo la bord :)) se cam observa diferenta de culoare acolo sau mi se pare mie?:)
|
Bai, in ultima poza, se vede grav diferenta de culoare.
Dar pentru reparatie facuta intr-o zi, pare ca a iesit tatic. De ce nu o faci toata in culoarea aia? :D |
n-o fac toata din lipsa de parale :rolleyes2
se vede bine de tot diferenta de culoare,asta este...important este ca tabla e cat de cat dreapta si fara zgarieturi... am bagat asta seara 7 litri in rezervorul gol,am mers 1 km si n-a mai vrut sa mearga....nu cred ca a supt toti cei 7 litri,dar daca trage putin aer imediat nu mai face pompa de benzina presiune...tu-i para masii ca asa de frumos s-a schimbat sunetul motorul cand am schimbat de pe gaz pe benzol... :rolleyes2 |
Ma uit la oltcit-u asta ca la avion:|
Ce face acel ''ceas'' de pe satelitu din dreapta? Butonu' de sub satelitu din dreapta (gen cum e ala de stropit parbrizu) ce face? Si...unde ai pus toate comenzile la aeroterma, avarii...vad ca in locu lor sunt diverse ''chestii''. nici alea nu stiu ce sunt:lol: |
Quote:
Ps: What This button DO ? :)):)):)) |
daca ai codul culorii nu are cum sa iasa altfel...din pacate vopseaua mea desi se numeste rosu fantezie,nu are cod,si a facut la ochi nenea ala...
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:26. |
- Copyright 2026 4Tuning