Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Oltcit (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit.html)
-   -   Oltcit 12TRS - PH 10 CGH & Julaikos customs (https://forum.4tuning.ro/119-masina-mea-oltcit/113864-oltcit-12trs-ph-10-cgh-and-julaikos-customs.html)

julaikos 05-07-10 21:33

Re: Oltcit 12TRS - PH 10 CGH & Julaikos customs

si s-a reparat,nenea asta cunoaste un tinichigiu bun,si un service in care am vopsit-o,si mai si...asa ca aripa mea a iesit aproape bine,adica nu mi-a iesit bine culoarea,a iesit ceva mai deschisa,si nu e perfect dreapta tabla...dar mai bine de atat era deja greu sa o scoata intr-o singura zi
o sa pun poze maine,cert e ca vopseaua data pe aripa asta este sticla :shock:

DaNn.ZyX 05-07-10 23:08

Salut! Foarte frumos Oltcitul te-am vazut astazi ai trecut pe langa mine ;)) Se vad sooper tare farurile ! Bafta in continuare :D

julaikos 05-07-10 23:20

pe seara nu?se vad misto si stopurile tale cu led ,mi-au cam ramas ochii la ele in oglinda...
atunci ma intorceam de la pleasa...ca acolo am reparat aripa spate :rolleyes2

DaNn.ZyX 05-07-10 23:23

Quote:

Originally Posted by julaikos (Post 3496068)
pe seara nu?se vad misto si stopurile tale cu led ,mi-au cam ramas ochii la ele in oglinda...
atunci ma intorceam de la pleasa...ca acolo am reparat aripa spate :rolleyes2

DA!am vrut sa iti dau un flash(claxon nu am :)) ) dar te-am observat prea tarziu am intors capul dupa tine mi se parea cunoscut oltcitul :D ;))
P.S : nu stiu cum veneai de la pleasa... dar eu aveam impresia ca te duci spre pleasa ;))

julaikos 05-07-10 23:26

pai veneam dinspre blejoi,pe acolo am intrat in pleasa ;)

DaNn.ZyX 05-07-10 23:30

Quote:

Originally Posted by julaikos (Post 3496080)
pai veneam dinspre blejoi,pe acolo am intrat in pleasa ;)

DA asa m-am gandit si eu pe la parc pe la bucov e drumul prost ca sa ajungi in Pleasa,oricum sa revenim la topic e ft. frumos Oltcitul la cat mai multe modificari sa il faci sa arate si mai frumos:D

julaikos 05-07-10 23:31

multumesc,mai am mult de lucru

am uitat sa spun,am gasit intercooler,si sper sa-l montez in curand ca sa pot merge si eu "pa sistem turboooooo" :twisted:

julaikos 06-07-10 21:06

7 Attachment(s)
astazi am apucat sa-i montez intercoolerul,sa modific putin bara fata(largit priza de aer centrala si pus plasa)

de asemeni i-am facut si o baita...dar nu ma astept sa stea curata prea mult,de fiecare data cand o spal ploua :evil:

DaNn.ZyX 06-07-10 21:32

Farte tareee frate.Ce de gadgeturi acolo la bord :)) se cam observa diferenta de culoare acolo sau mi se pare mie?:)

7thRaven 06-07-10 22:43

Bai, in ultima poza, se vede grav diferenta de culoare.
Dar pentru reparatie facuta intr-o zi, pare ca a iesit tatic.
De ce nu o faci toata in culoarea aia? :D

julaikos 06-07-10 23:47

n-o fac toata din lipsa de parale :rolleyes2

se vede bine de tot diferenta de culoare,asta este...important este ca tabla e cat de cat dreapta si fara zgarieturi...

am bagat asta seara 7 litri in rezervorul gol,am mers 1 km si n-a mai vrut sa mearga....nu cred ca a supt toti cei 7 litri,dar daca trage putin aer imediat nu mai face pompa de benzina presiune...tu-i para masii ca asa de frumos s-a schimbat sunetul motorul cand am schimbat de pe gaz pe benzol... :rolleyes2

Danutz Bratosin 06-07-10 23:54

Ma uit la oltcit-u asta ca la avion:|

Ce face acel ''ceas'' de pe satelitu din dreapta?
Butonu' de sub satelitu din dreapta (gen cum e ala de stropit parbrizu) ce face?
Si...unde ai pus toate comenzile la aeroterma, avarii...vad ca in locu lor sunt diverse ''chestii''. nici alea nu stiu ce sunt:lol:

DaNn.ZyX 06-07-10 23:57

Quote:

Originally Posted by julaikos (Post 3498566)
n-o fac toata din lipsa de parale :rolleyes2

se vede bine de tot diferenta de culoare,asta este...important este ca tabla e cat de cat dreapta si fara zgarieturi...

am bagat asta seara 7 litri in rezervorul gol,am mers 1 km si n-a mai vrut sa mearga....nu cred ca a supt toti cei 7 litri,dar daca trage putin aer imediat nu mai face pompa de benzina presiune...tu-i para masii ca asa de frumos s-a schimbat sunetul motorul cand am schimbat de pe gaz pe benzol... :rolleyes2

Aici ai dreptate e greu cu criza asta si eu tre sa imi repar bara si tare imi e frica la vopsit ca nu imi iese (de fapt nu are cum sa iasa la fel)
Ps: What This button DO ? :)):)):))

julaikos 07-07-10 00:12

daca ai codul culorii nu are cum sa iasa altfel...din pacate vopseaua mea desi se numeste rosu fantezie,nu are cod,si a facut la ochi nenea ala...

b01uxd 07-07-10 07:38

Quote:

Originally Posted by julaikos (Post 3498618)
daca ai codul culorii nu are cum sa iasa altfel...din pacate vopseaua mea desi se numeste rosu fantezie,nu are cod,si a facut la ochi nenea ala...

da man dar desi ai codu vopseaua in timp se matuieste, daca o faci la cod ai un element ca nou si restu cu vopsea imbatranita(ex. albu de la seat deja e alb galbui)

All times are GMT +2. The time now is 13:26.

- Copyright 2026 4Tuning