![]() |
Re: Portul Constanta !
nush ma era unu cu un logan roshu cu un x pe luneta si unu cu un clio tot rosu... dar habar nam cine era
later edit: era hellman si cu zzz-itu pretenu lui de pahar... |
frumos showul de azi oricum :))
|
saracu baiat cu loganu ala roshu care avea si x'ul pe luneta ... nu ami avea cauciucuri pe fata dar el tot i;a dat ... a dat si 2 burn'uri si s'a invartit pana a ametzit :P .... bun baiat .....
|
Deci ala nu e singurul Logan Rosu cu motor de 1.6 care este in X mai sunt cel putin doua. Asa ca daca aveti ceva de zis despre unul dintre ele specificati ca nu am chef nici eu nici LYV sa se ia garda de noi aiurea ca era "un logan rosu cu x pe luneta" ok? IN rest rupetile veverita
|
Si o sa sterg in continuare off topicul.....in 4 pagini erau doar 3 posturi cu trimitere la subiect care au ramas....restul aiurea.....
Vreti sa aveti un topic unde sa scrieti ce ati mai facut...cu ce v-ati mai distrat...nici o problema....poate oricine sa creeze un nou topic pe sectiunea Constanta...nu neaparat un moderator. Iar referitor la faza cu bulangii....mai usor cu "laudele" si mai cititi regulile de postare pe forum, pe care le gasiti pe "Pagina incepatorului" |
bine ery ok ai dreptate... dar unde au ramas acele on-lineuri??? ai shters tot de la 4ianuarie pana in prezent... in fine eu nus moderator si nu pot sa te judec...
|
da bagati si voi filme .....ca vreau sa mai vad si eu ce iese....ca nu am cum sa fiu acolo .......chit ca nu prea iesie cine stie ce ...dar mie dor de port
|
portu a ajuns o mare frectzie..noroc cu unii care se mai dau de plictiseala pe acolo...ca altfel era pustiu rau de tot....
|
Quote:
|
Quote:
|
ce ma eu ma dau din plicitseala in port ?!?!? eu ma dau in port ca ma apuca nebuneala si vreau sa fortzez masina .....si sa imi tocesc cauciucurile ....
|
Quote:
Quote:
|
StreetRacer ... Mario se da si inca cum, a participat si la toate legalele si la unele mai putin l .... asa ca nu te lua de cine nu stii ;) , cand el dadea burnuri tu nu cred ca aveai carnet ;) si sa stii ca e super de treaba baiatul si are o masina competitiva.
|
Quote:
|
Quote:
Mersi Razvane pt sustinere...ai ramas acelasi baiat de treaba.:P |
pei majoritatea nu se mai dau in port in primu rand ca prefera sa schimbe doar cauciucuri in alte locuri decat ca in port sa mai schimbi si cate o planetara buschsa si etc :)
|
pai spunene si noua unde sau macar in privat !!
|
Quote:
|
iti dai seama k oricum nu o sa le spuna nimeni .. 1 la mana si 2 la mana .. cele fara politie sunt deja ocupate ;)
|
ne`am marcat locurile :)) feriti`va ca pute
|
:))) ma asteptam sa nu le zica lumea... plm ... locuri asa mai stiu si eu ... da acolo dak te-ai dus te-ai dat 5 min si dup-aia ai "rupt usa" adica ai luat-o din loc ca imediat apare garda .... plm... orikum in port nu mai e combinatie ca filmeaza "printesele" de sus ... PLM...
|
Quote:
|
un loc mai placut decat portul nu cred ca o sa gasim :)
|
bai street racer da tu esti cu x-icshi nici tu nu stii locurile... hai ca eu cu gagul suntem idienii si nu stim alt loc de cat portu...
|
Crezi tu ca daca este in X inseamna ca gata trebe sa sti totul? Sincer eu sunt de cand este infiintat ca si club legal si nu stiu multe nici macar care sunt toti membrii, care mai sunt, care nu mai sunt, dapai locurile. Si street racer e de o luna poate nici atat doar nu crezi ca cineva este atat de inconstient sa ii zica lui locurile ca a doua zi sa fie full acolo. Pana atunci portul ramane locul de intalnire a multora. Mie dor de ce era acu cativa ani acolo
|
sunt locuri oricum , si chiar daca este din x team vorba lu APV , ce se face se face intre noi , nu cred ca am avea o imagine asa de buna sa venim cu toata echipa ca sa ne dam in port pt ca sincer nici nu incapem acolo la cati suntem , pt ca multi am observat ca au impresia ca x team`ul este format din cate 5 masini care mai trec prin port :) stati linistiti si nu ne mai subestimati ca suntem enorm de multi doar ca cei mai vechi mai se duc la munca mai au o sotie acasa mai etc se intalnesc atunci cand este mai important si sa faca show .
Legal de locuri , sunt multe si treceti prin ele toti zi de zi , problema e sa stii cand si cum sa te dai... parerea mea |
Dap. asa e...sunt o gramada de locuri ... dar singura problema este ca trebuie sa vii cu spectatorii de acasa...ca nu e nici draq pe acolo ...ceea ce e bine dar e si rau...intelegeti voi
|
eu zic sa blocam mamaia intr-o seara
si sa incepem acolo vreo jumata`te de ora :))))), si dupa sa ne rupem teneshii:PP |
Ultima data cand au fost multe masini pe mamaia sti si tu cate Politie fugea la Navodari, deci parerea mea e ca tre sa se mai incalzeasca si Portul va reveni la viata poate mai ceva ca anu trecut. Trebuie doar rabdare sau niste zapada:)
|
Quote:
|
ce zicetzi fratilor merem la o plimbare pe plaja cu masinile ca e vremea frumoasa nu trebuie irosita ziua ? la modern acolo sa facem niste cerculetze in nisip si sa le pozam de sus :) sau dak avetzi alte idei spuneti !!
|
facem facem da facem cerculetze cu batzu in nisip eu vreau sa fac si un castel de nisip...:):):) sper ca nu va ganditi la cerculetze cu masina ca alea sunt ilegale...
|
hai ca a fost frumos in seara asta :) icetu cu incetu portu isi revine !
|
iar ai fost ma fara mine in port???
|
C revine ma in port? Se intampla ceva? aseara au fost special knd au facut bolidurile alea liniuta si cerculete...
Tare rau, cele mai marpha masini cu telecomanda p care le-am vazut.....:)))))))))) Data viitoare vin si eu :)) |
Am gasit eu un loc mai bun defapt tot portul este dar cel de la bulgari :) Sa vezi frate acolo ce stradute misto inclinate numai bune de drifturi in Balcik.
|
prea tare azi in port cu sonykel :) era sa ne luam zboru in dambu ala de nisip.... da el o frana de mana si dupaia forja spre damb si zboara puiule zboara :))
|
nu mai zic de virajele si frana de mana in piatza ovidiu faceau infart cucuanele :)
|
da gagule si ai cu ``ce faci fetele te plimbi`` las ca reinviam noi portu daca nu reusim asta e... noi sa ne simtim bine...
|
ca sa reinvii portu .nu vei reusii cu 2 masini ....dar stai voi linistiti ca portu nicodata nu va fii ce a fost ...sau poate va fii ....dar o seara doua
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:42. |
- Copyright 2026 4Tuning