![]() |
Re: AG 88 PVA
da sunt fostele roti de pe DVL dar "varuite" ca la carte in stil japonez...:)
poza aia nu trebuia sa o pun..a scapat din greseala.....:oops: |
frumoase jantele....dar parca prea bat la ochi pt ochii celor cu sepcile albe ....bafta in continuare
|
cat de bine dau jentile pff ... grija la borduri si in rest multa sanatate
|
Bolidu' acum sa schimbi si poza de la profil ... ca alea nu mai sunt frumoase!
|
parca tot cele vechi erau mai frumoasa , dar na , si astea in alb dau bine .
ai cantarit doar janta ? sau roata cu totu` ? |
si mie mi-au placut fostele jante dar ce nu imi convenea era ca aveau ET-ul foarte mare....doar janta am cantarit-o!
|
Nebunie jentile frate...sa nu le zgarii ca e grav:lol::lol:!!!!
Bafta :D!!! |
momentan nu am cum sa le zgarii ca sunt puse in asteptare!
|
sa le stapaneshti sanatos fratzika ... te poooopa danutzu' !!! :)))))))))))
|
hai ma bolidule ca au iesit misto rotile:) sa le stapanesti sanatos... si sa vedem pasaje pe spate pt dansele, ca sa arate si masina calumea:):D
|
hai ca ii sta bine dar mai bine erau cu BBS-urile...
|
cand le-am scos de la vopsit parca tin io minte ca iti placeau mai mult decat BBS-urile...:)))
vor veni si pasajele dar sa dea caldura!:D |
Quote:
|
bha ... fa ma cum iti place tie ... ca tu mergi cu masina ... :)) ... nu trebuie nimeni sa decida pentru tine cum sa arate masina ta !!!
P.S. Te tin io minte ca nu ai mai lasat crema daia si pentru mine ... Hodorogule !!! |
pai una e sa le vezi fara gume si alta e pe masian.
si te dai baiat cuminte bolidule a? iaute ce spune lume ca nu mai lasi crema la oameni, in loc sa folosesti vasilina:lol: |
2 Attachment(s)
i-auite ce am descoperit ieri intr-un raft uitate pana si de vanzatoare.....noroc ca am inaltimea adecvata si mi-a batut faza direct pe ele!:) masca din pacate nu avea,asa ca daca are cineva vreuna i-as fii recunoscator!:)
OFF: si legat de crema e de mancat ma vaca dreaq ,te gandesti tu repede la prostii...te mai dai si de gol al lume ce iti place sa folosesti!:D |
o vrei pe aia de R 12 Gordini?
cu vasilina iti place tie:lol: |
o sa vin sa o iau de pe aia de R 12 sa vad daca pot bricola putin cu ea sa incapa frumos!dar nu e de Gordini e de la Turkey..:D
|
Vad ca umbla un nou trend...toata lumea se da pe ochelari ingropati...
Nu iti mai plac aia de TX/TLX ? |
cat au costat ochelarii aia ca am cautat de mi-a venit rau:|
|
Fortaaa Bolidule cred ca e singuru bot cu ochelari care-mi place si mie...bafta multa:D...cat despre masca parca aveam si eu una :D!!!
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
am inteles ca modelu asta se numeste TX....si bolidule masca o am dar e la tara daca e vedem cum merem sambata sa o luam...:D!!!
|
sunt la AG luna asta.trec prin Bucuresti doar o zii-doua cat am nevoie pe la facultate!asa ca nu pot merge...
|
Am urmarit lucrarea ta si sunt bucuros ca mai exista pasionati de dacii prin Arges. Eu cred ca ii sta bine daca ii faci dungile gordini , dimensiuniele le-am vaz pe undeva pe aici pe 4tuning ,daca le gasesc le pun ..Sper ca anul acesta se face o intalnire a celor care au dacii.
Bafta in continuare cu lucrarea. |
ma sunt cativa baieti si in Pitesti cu dacii reusite zic eu...
stiu unde sunt dimensiunile dungilor dar nu in asta sta masina mea acum...are nevoie de altele! |
Ma bolidule ma cand se incalzeste sau cand se duce dracu zapada asta....tragem o tura pana la Buftea la mine sa iti dau masca aia:D!!!
|
6 Attachment(s)
ceva lucrari din seara asta..:)
|
este pompa de benzina de injectata?sau alt model?:)din ce ai facut garnitura aceea? si ce "modificari"are aceasta pompa?:)
|
rezervorul este de injectata!pompa este de injectie dar de Reno 19 si lucreaza la 2 bari. inelul de adaptare e facut din sticlo-textolit.
|
Quote:
|
Asta a fost facuta asa ca sa nu te plictisesti acasa pe vremea asta?:))
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Azi am incheiat cu capitolul frane.pe langa asta daca tot a trebuit schimbata mitraliera am schimbat si cuplaju si bucsile de la ax iar mitraliera in prealabil a fost intarita pe la toate incheieturile apoi vopsita.servo si pompa de shlap,conducte noi de cupru,am renuntat la aeroterma si putina curatenie prin multe fire care erau sub polita de sub bord care momentan nu am mai montat-o!:) |
servo e de dizelar ma? sau e normala? ai testato? cum se descruca franele?
|
ti e de ce iti pare a fi?! asa dupa dimensiuni....
nu am apucat sa testez foarte bine ca pe aici e numai zapada pe strada..cert e ca e pedala mult mai sus fata de pompa veche si ingheata mult mai repede...acu tre sa ma obijnuiesc cu asta! |
stim cu totii :D hai ma ca e la mintea cososului ce naiba , urmeaza alt motor .... bafta bolidule :D ( motor de r 19 ? :?:)
|
da de 19...dar nu 16V,pt moment am ales un 8V injectie mono-punct!pana in mai SPER sa il am pe masina impreuna cu cutia de 25...:D
|
stiam de chestia asta din 10-05-09 , mai putin de cutia de viteze ....
|
Eheeee de cand a zis de chestia asta....Dinainte sa ia R19 pt dezmembrat :)...De abia astept sa puna motorul cel nou :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:19. |
- Copyright 2026 4Tuning