Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   Cafeneaua nemţenilor de pe 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/31264-cafeneaua-nemtenilor-4tuning.html)

Ali_ump 27-12-07 08:22

Re: Cafeneaua nemtenilor de pe 4Tuning

Sarbatori fericite la toata lumea!!! LA MULTI ANI !!!

morpheusmaster 27-12-07 12:10

Nu imi raspundeti si mie la post anterior?

johnson 27-12-07 14:04

Ieri am vazut ca s-a deschis oficial si telescaunul, dar tunurile de zapada artificiala inca nu sunt puse in functiune si cum a nins destul de putin, nu e de dat cu skiurile sau placa. Desi ca sa-ti faci pofta merge cat de cat, iar drumul de acces il gasesti facand dreapta de la parcul zoo si tot inainte la deal. Cum vii din Roman, faci drepta prin spate la Hotel Ceahlau, cu directia stadion

morpheusmaster 27-12-07 22:11

Am inteles, multumesc mult Johnson. Deci cu alte cuvinte nu prea e acum de venit de la roman k sa ma dau pe partie :)...sa speram k mai incolo sa fie putin :)...si k sa inteleg perfect...urc sus pe langa parcul Zoo, trec de colibe la haiduci..urc pana sus si pe acolo dau de partie, nu? ms mult anticipat.

GHICI 05-01-08 22:34

1 Attachment(s)
mio luat carnetu :)) si procesul verbal cum era normal a fost completat de un militian din Piatra Neamt care a scis acolo ca data de intocmire 05.01.2007 si a suspendat carnetu pentru fapta comisa cu un an mai tarziu 05.01.2007 un fel de "Prezicatoare mica" e militzianu asta stia el cu un an inainte ca am sa fac o depasire neregulamentara :))
si oricum incepusem depasirea cu mult inaintea trecerii de pietoni ...pe linie intrerupta deci cam miroase a abuz :) ce sa fac soarta ....mai sunt si militieni pe strada :)

buddy_lexx 05-01-08 23:03

Quote:

Originally Posted by GHICI (Post 1277195)
mio luat carnetu :)) si procesul verbal cum era normal a fost completat de un militian din Piatra Neamt care a scis acolo ca data de intocmire 05.01.2007 si a suspendat carnetu pentru fapta comisa cu un an mai tarziu 05.01.2007 un fel de "Prezicatoare mica" e militzianu asta stia el cu un an inainte ca am sa fac o depasire neregulamentara :))
si oricum incepusem depasirea cu mult inaintea trecerii de pietoni ...pe linie intrerupta deci cam miroase a abuz :) ce sa fac soarta ....mai sunt si militieni pe strada :)

da`i in judecata...nu sta..!:D
app ms k de cand cautam un porces verbal sa`l vad si eu k m`am contrazis cu cineva legat de o rubrica din el:D

morpheusmaster 05-01-08 23:55

men, pare rau pentru patania ta...dar tu ghici? care esti prieteni cu gaborii...nu ai reusit si tu sa ii dai de un ceai acolo? :) mi se pare penala faza, ca toate defapt care le fac politistii...mult succes la redobandire (dak se mai da, nu stiu xact)

nt98adu 06-01-08 09:20

Daca scrie 05.01.2007, du-te si cereti permisul inapoi, caci e justificat ca dupa 1an sa nu mai fie valabil. Procesul verbal e lovit de nulitate, daca apare aceasta data peste tot inclusiv pe dovada de circulatie. Daca e asa, nu da nimanui procesul verbal sa nu cumva sa scrie peste 05.01.2008.

Poti castiga!

A doua oara i-a scapat 05.01.2008. Nu prea ai ce face. Urata treaba.

NT33EXE 07-01-08 09:19

colegule, dupa cum se vede pe procesul-verbal, data intocmirii este diferita de cea a savarsirii faptei si mai mult, e cu un an inainte. aceasta este o cauza de nulitate absoluta. in termenul de 15 zile de la aducerea la cunostinta, adica pana pe 20.01.2008, depune o plangere la politie prin care ceri anularea acestui proces-verbal invocand ceea ce am subliniat mai sus. instanta iti va da castig de cauza fara drept de apel. iar despre permis, masura se suspenda daca depui plangere, deci vei putea circula fara probleme pana la solutionarea cauzei de catre instanta, care 100% iti va fi favorabila avand in vedere conditiile date. totusi cred ca e nevoie sa ceri eliberarea unei dovezi. bafta!

GHICI 07-01-08 15:29

1 Attachment(s)
de acu gata s-a deschis sezonu de vanatoare la GHICI :)) deja azi am fost oprit de doua ori in trafic sa ma intrebe de ce am geamuri fumurii si alte chesti de astea :))
daca ma pun in gura cu ei asta e :))

nt98adu 07-01-08 16:54

In ce ziar a aparut chestia asta?

Poti fi sigur ca de acum esti luat in colimatoriu si indiferent ce ai face, tot te vor opri. Fii foarte atent in trafic.

GHICI 07-01-08 16:59

in colimator :)) e putin zis ...gata de acu ma amendeaza si ca pieton zice ca nu pastram distantza fatza de pietonul din fatza :)) ..ce sa fac eu m'am saturat sa tot ma opreasca "militia" si sa se uite la mine "cersind" mita ....sa se mai duca in colo...nu fac greseli majore , nu beau niciodata , nu trec pe rosu nu fac accidente si conduc de atatia ani zi de zi .....mam saturat sa tot le indur toate nesimtirile ....pana acum ziceam ca tot ce se intampla rau in tara asta este din cauza mea , a ta si a tuturor celor care tac si accepta situatia....EU NU MAI VREAU SA FIU VINOVAT DE TOT CACATU DIN TARA ASTA gata m'am saturat ...care vrea sa fie vinovat ...treaba lui eu gata nu mai inghit ..ce o sa imi faca sa ma impuste ???? ..... nu au ce sa imi faca decat sa se ia auirea de mine :)

nt98adu 07-01-08 17:45

Am avut aceeasi pb. prin 2002, pt. simplu motiv ca am cumparat o masina si am facut imprudenta sa pastrez numerele de imatriculare NT- 04- FVY. Timp de 1 an de zile m-au oprit tot timpul pt. diverse motive, pana cand s-au convins toti ca nu mai apartine vechiului proprietar. Si asta pe toata raza judetului. Ulterior am aflat de la un amic ,,militian" ca masina fusese data in urmarire pt. simplu motiv ca proprietarul circula beat la volan, fara acte, fara asigurare, drept pt. care avea dosar penal. Cel putin, la sfarsitul anului respectiv, am dat masina sotiei sa o conduca ea si tot se uitau chioras. Cred ca abia atunci au sesizat ca nu mai e cazul sa ma opreasca.

V-a dura ceva timp pana te vor lasa in pace. Ca pieton, hai sa fim realisti, nu are ce sa-ti faca, insa la volan vei mai avea pb.
Cu procesul verbal nu stiu ce sa-ti zic. Faci cum crezi. Astia se vor folosi de orice mijloc pt. a-ti lua carnetul chiar daca il primesti din nou. Si crede-ma, nu ai cum sa fii mai ,,tare" ca ei!

GTRs 07-01-08 19:51

Quote:

Originally Posted by nt98adu (Post 1280374)
Am avut aceeasi pb. prin 2002, pt. simplu motiv ca am cumparat o masina si am facut imprudenta sa pastrez numerele de imatriculare NT- 04- FVY. Timp de 1 an de zile m-au oprit tot timpul pt. diverse motive, pana cand s-au convins toti ca nu mai apartine vechiului proprietar. Si asta pe toata raza judetului. Ulterior am aflat de la un amic ,,militian" ca masina fusese data in urmarire pt. simplu motiv ca proprietarul circula beat la volan, fara acte, fara asigurare, drept pt. care avea dosar penal. Cel putin, la sfarsitul anului respectiv, am dat masina sotiei sa o conduca ea si tot se uitau chioras. Cred ca abia atunci au sesizat ca nu mai e cazul sa ma opreasca.

V-a dura ceva timp pana te vor lasa in pace. Ca pieton, hai sa fim realisti, nu are ce sa-ti faca, insa la volan vei mai avea pb.
Cu procesul verbal nu stiu ce sa-ti zic. Faci cum crezi. Astia se vor folosi de orice mijloc pt. a-ti lua carnetul chiar daca il primesti din nou. Si crede-ma, nu ai cum sa fii mai ,,tare" ca ei!

Ghici iti dau un sfat: fii tare si nu da inapoi!!! eu te sustin

buddy_lexx 07-01-08 23:29

Quote:

Originally Posted by GHICI (Post 1280295)
in colimator :)) e putin zis ...gata de acu ma amendeaza si ca pieton zice ca nu pastram distantza fatza de pietonul din fatza :)) ..ce sa fac eu m'am saturat sa tot ma opreasca "militia" si sa se uite la mine "cersind" mita ....sa se mai duca in colo...nu fac greseli majore , nu beau niciodata , nu trec pe rosu nu fac accidente si conduc de atatia ani zi de zi .....mam saturat sa tot le indur toate nesimtirile ....pana acum ziceam ca tot ce se intampla rau in tara asta este din cauza mea , a ta si a tuturor celor care tac si accepta situatia....EU NU MAI VREAU SA FIU VINOVAT DE TOT CACATU DIN TARA ASTA gata m'am saturat ...care vrea sa fie vinovat ...treaba lui eu gata nu mai inghit ..ce o sa imi faca sa ma impuste ???? ..... nu au ce sa imi faca decat sa se ia auirea de mine :)

felicitari pt curaj..nu multi au curajul sa se lupte cu ei.!! DIN PARTEA MEA : TOT RESPECTU pt u GHICI! Succes la proces....nu te lasa pagubash..lasa`i sa mai plateasca si ei...pt greselile pe care le comit...! BV BV BV BV!!

andy69_bad 08-01-08 13:08

bv tie ghici numa ai grija sa nu te ***a cu dovezi inventate de ei la proces.... plus ca la urma urmei ei sunt legea ...bafta multa la proces...

GTRs 12-01-08 18:17

ce mai e nou prin oras?De ce nu mai intra lumea pe forum?e cam liniste in ultimul timp...

buddy_lexx 12-01-08 23:14

Quote:

Originally Posted by GTRs (Post 1289413)
ce mai e nou prin oras?De ce nu mai intra lumea pe forum?e cam liniste in ultimul timp...

multa liniste e in orash...park e parasit... e najpa rau..
si activ d p forum e f slaba..nuj ce s`a intamplat...pe vremuri..era cva activitate.. din nefericire s`a cam stricat treaba p forum :(( pakat..

slip 13-01-08 10:21

Bai nemtenilor.. cam dormiti a? :D Hai sus.. Aveti vreun forum local unde intrati? Sau pur si simplu nu mai postati nicaieri ??
Intalniri..alea alea.. se mai tin ? Ce s-a intamplat?
Noi abia asteptam sa se mai incalzeasca un pic afara si sa se usuce soseaua ca sa va facem o vizita :lol: Ne prinde bine un drum intins si nu foarte lung.. Voi ati fi cel mai aproape.
Aline. ce zici? Discutam?

Numai bine ... Old School Motorsport va ureaza La multi ani ! pe 2008 !

ByAlin 13-01-08 19:22

Quote:

Originally Posted by slip (Post 1290110)
Bai nemtenilor.. cam dormiti a? :D Hai sus.. Aveti vreun forum local unde intrati? Sau pur si simplu nu mai postati nicaieri ??
Noi abia asteptam sa se mai incalzeasca un pic afara si sa se usuce soseaua ca sa va facem o vizita :lol: Ne prinde bine un drum intins si nu foarte lung.. Voi ati fi cel mai aproape.

intilnirile se mai tin ,va asteptam si vinerea asta ,in poligon mai este gheata (deci avem unde ne da cu masinile)
patinoaru din strand e functional
deci veniti la Piatra Neamt
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)

buddy_lexx 13-01-08 20:50

au zis astia pe la tv k s`ar putea sa ninga zilele astea...deci...yupeee :D:D:D

Khristy 14-01-08 06:28

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 1290916)
au zis astia pe la tv k s`ar putea sa ninga zilele astea...deci...yupeee :D:D:D

Lasa bucuria...nu te mai bucura ca ninge...o sa va invartiti si la anu' ... sa vina caldura, sa se topeask zapada... vreau sa imi fak masina si zapada ma incomodeaza...

Ali_ump 14-01-08 11:23

Quote:

Originally Posted by slip (Post 1290110)

Sigur ca discutam ...exista telefoane ...cand va hotarati anuntati aici ...si la un telefon si ne intalnim!;)

buddy_lexx 14-01-08 12:35

Quote:

Originally Posted by Khristy (Post 1291490)
Lasa bucuria...nu te mai bucura ca ninge...o sa va invartiti si la anu' ... sa vina caldura, sa se topeask zapada... vreau sa imi fak masina si zapada ma incomodeaza...

ai si u dreptate...ti`a cam amanat proiectu vremea asta..cu zapezi cu tot..:)
dar gata...ai toate piesele??

Khristy 14-01-08 12:39

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 1291901)
ai si u dreptate...ti`a cam amanat proiectu vremea asta..cu zapezi cu tot..:)
dar gata...ai toate piesele??

am tot............

buddy_lexx 14-01-08 12:40

Quote:

Originally Posted by Khristy (Post 1291908)
am tot............

atunci e f bine... sa fie buna vremea si spor la traeba :D:D

ByAlin 14-01-08 18:19

Quote:

Originally Posted by Khristy (Post 1291908)
am tot............

aproape tot:idea: :idea: :idea:

Alex69 14-01-08 18:23

Nou in 4tuning News Bacau

La un pas sa moara in Cadillac

Un bacauan de 64 de ani a fost implicat ieri intr-un accident de circulatie la iesirea spre Bacau din satul Luncani.

https://forum.4tuning.ro/80-bacau/59429-4tuning-news-bacau/page-2.html

ultima stire

Jok3r K10 14-01-08 18:46

Quote:

Originally Posted by Alex69 (Post 1292553)
Nou in 4tuning News Bacau

La un pas sa moara in Cadillac

Un bacauan de 64 de ani a fost implicat ieri intr-un accident de circulatie la iesirea spre Bacau din satul Luncani.

https://forum.4tuning.ro/showthread.php?t=59429&page=2

ultima stire

Auleu ce frumos era cadilacul ala.....pacat:???: :???:

Kristy spor la tunarit....:D

andy69_bad 14-01-08 18:59

cine imi zice unde gasesc o vopsea albastra perlata ????si cat mar ajunge litru:)....sau astept ideii pt o vopsea crima pt un bmw 524 td (rekin e 2 8):D

buddy_lexx 14-01-08 19:48

valeu ..la kt iubesc eu cadillacu ...mi`ai strikat ziua cu pozele alea:((
najpaaaaaa

Nartik 14-01-08 19:51

https://www.youtube.com/watch?v=VuPMq...eature=related
https://www.youtube.com/watch?v=x-MP_...eature=related

2 chestii interesante..

ByAlin 14-01-08 21:38

Quote:

Originally Posted by andy69_bad (Post 1292630)
cine imi zice unde gasesc o vopsea albastra perlata ????si cat mar ajunge litru:)....sau astept ideii pt o vopsea crima pt un bmw 524 td (rekin e 2 8):D

cauta-ma si se rezolva:idea: :idea: :idea:

marco 14-01-08 23:24

baieti cit de curiosi sunteti de masini turning spunetimi si vaspun eu ce tip vreti de masini japoneze germane mai putin rominesti findca la acelea nu ma prea pricep dar spuneti voi nu este superb sa conduci intruna facuta cumina ta si sa sti numai tu ce poate masina eu sunt curios si poate ne intilnim in trafic ori cum sper pina atunci numai bine viteza si precautie

johnson 15-01-08 08:51

Mai superb este sa stii sa te exprimi corect in limba materna, daca vrei sa fii inteles si bagat in seama. Asta daca esti roman, poate odata cu negarea masinilor autohtone s-a creat si o discordanta cu limba corespunzatoare

NT33EXE 15-01-08 09:46

Quote:

Originally Posted by johnson (Post 1293614)
Mai superb este sa stii sa te exprimi corect in limba materna, daca vrei sa fii inteles si bagat in seama. Asta daca esti roman, poate odata cu negarea masinilor autohtone s-a creat si o discordanta cu limba corespunzatoare

johnson, zici ca stai la panda pe astia de genu'...
:twisted:

johnson 15-01-08 10:44

Cu tot timpul liber pe care il am la dispozitie, tot mi se pare exagerat de mult sa inteleg ce vor sa spuna si cum intru frecvent pe forum, vad tot ce misca. Daca nu apare nimic interesant in afara de astfel de declaratii, eu ce sa fac?

marco 15-01-08 20:08

Quote:

Originally Posted by johnson (Post 1293746)
Cu tot timpul liber pe care il am la dispozitie, tot mi se pare exagerat de mult sa inteleg ce vor sa spuna si cum intru frecvent pe forum, vad tot ce misca. Daca nu apare nimic interesant in afara de astfel de declaratii, eu ce sa fac?

scuzatima daca nu stiu sa scriu asa debine in romaneste nu mai stau in romania de mult si deciind am plecat nu prea am scris ma refeream e ciind am plecat dintara si daca nu stiu asa de bine sa ma exprim nu trebuie sa judecati pe altul doar nu am zis nimic rau si ca am zis ca nu ma prea pricep la masini romanesti asa este findca eu nu repar acele tipuri de masini dar in fine care ma intelegeti bine care nu nici o suparare

johnson 16-01-08 08:10

Nu m-am luat de tine la modul rau, doar ca mai sunt unii care la primul contact cu forumul nu stiu ca totusi e recomandabil sa scrii cat mai corect. Daca nu poti, ne descurcam noi cumva, numai pune punct intre propozitii si incepe cu litera mare. Numai bine

marco 16-01-08 08:16

ok ma bucur ca mai inteles si numai bine ,sa ne auzim de bine

All times are GMT +2. The time now is 18:55.

- Copyright 2026 4Tuning