![]() |
Re: Vw bora Edition
Quote:
masina stie daca ai suspensie pe aer si, din orgoliu nu mai lasa planetara sa frece in lonjeron? sau? ca nu prea are logica argumentul tau... |
Care-i ideea sa treci de la RH ZW1 la 3 ? tot 17 ..
|
Quote:
Quote:
|
Quote:
unii chiar se documenteaza inainte sa posteze ceva :rolleyes2 |
Quote:
este o investitie cam mare dar intradevar merita pentru ideia de tuning si pentru ce ofera insa mai este cale lunga pana acolo si se poate ajunge la un rezultat frumos si fara aer cat ma tine ambitia si pentru ce o sa am fonduri o sa ma tot lupt si sper sa iasa ceva calumea,daca nu imi bag piciorul si asta e....ramane stock inalta,table...vand si tot ce se poate de pe ea:)) |
1 Attachment(s)
am incercat prin Vt o "simulare" de genul(vezi poza..)dar nu imi place nici cum fara emblema...cum vremea buna se apropie(sper)o bag la vopsit am zis sa renunt la emblema dar eu zic ca nu ii ok...eventual o fac neagra(la inscriptii o sa renunt)
am scos tipsul la vanzare cine este interesat....ma gandesc sa trag o evacuare la Ugod:D sau cel mai rau caz o finala sport vedem la urmatorul salar cum impart bugetul...urmaresc bara stabilizatoare,scut metal si unele chestii tehnice(discuri fata...)dupa toate astea daca le voi bifa(+ schimbatul jantelor...)in final va veni si un interior recaro,si mai vedem insa as vrea sa ma limitez la atat:rolleyes2 dar intai sa o luam incetul cu incetul:evil: |
1 Attachment(s)
eu zi ca da bine si fara semn
|
Quote:
dar cum este la mine plat arata ciudat |
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
insa pana la urma si cu bara stabilizatoare data jos sau schimbata tot trebuie sa "adaptez" si lonjeronul ca ar atinge(chiar si acum rareori)acolo ca model de bara asta o fi:D? |
Ce tips aveai pe ea ? cel pe care zici ca l-ai scos la vanzare ?
|
Quote:
cum ai vazut masina in poze cu acel tips...am creat si un topic cu vanzarea este special pentru tdi...gama vag sunt greu de gasit,cel putin jumate de an am cautat si atunci din greseala am rezolvat |
Daca pune aere si vrea drop mare tot va trebui sa taie din lonjeron.... Deci....
|
Quote:
tin sa cred ca golf 4,bora,Leon...nu sunt pentru asa ceva,dar evident daca tare vrei se poate adapta,rezolva problema cumva alta chestie ii ca la bara stabilizatoare este nevoie de alt tip de bieleta(alt necaz...)pe urma o alta intrebare este ce am observat si in vara cand aveam reglabila(si nu aveam drop mare)este ca saraca planetara(capul)statea tensionat in sus....nu stiu cat ii de ok sa stea asa,mai bine zis cat rezista in unghiul ala:rolleyes2:?::!: |
cu airride masina se va aseza intai pe motor . pana sa ajungi la schimbat bara stabilizatoare si taiat lonjeron trebuie ridicat motorul
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
ar da bine si asa :D
|
Poza 2 ( VT - RH ZW3 ) sunt fostele jante ? :-P
|
Quote:
deci?! Quote:
in rest ini place ernom bara spate(un fel de tip M...)de fapt cred ca ii votex nu stiu exact ce style... |
Frumoasa masina !
Succes in continuare !:D |
bara este r-line :D
|
Quote:
Quote:
in fond as vrea si eu ceva de genul dar sincer nu tin neaparat sau prioritar se aduna incet contul pentru vopsit...sa vad cu jantele mele ce si cum iar pe urma luam ceva special(Vn line de la Schmidt...)in cazul in care imi intra socoteliile si mai 2-3 chestii..... restu ramane la voia intamplarii interior recaro,bari r sau vortex si etc.. |
2 Attachment(s)
activitate zero dar nu am pierdut timpul:D
nu prea am timp ca inca trag pentru " finante " dar am achizitionat un sul mare de pasla insonorizanta(portbagajul vreau sa o fac si daca am nervi mai continuu cu restu masinii) + benzi de led pe care le montez in portbagaj(revin cu detalii cand ma apuc de treaba) am gasit bara de rigidizare de 85kw tdi...sper sa asa si fie caut discuri sport striate pe fata(nu ma intereseaza marca) am dat tipsul,urmeaza o toba de inox(vanez gt xtreme) si analizez piata legat de jante 99% trec pe 18 dar sa vad cu banii,cum ma inteleg cu omul(pregatesc ceva frumos si din cate vad rar pe la noi)daca nu asta e:oops::???: varianta avarie rh zw3(insa pe 17)....pana acolo oricum mai este sa ne auzim cu bine |
de nu ai achizitionat un material insonorizant dedicat?
chestie dinaia am si eu in dulapul in care este pus filtrul de la acvariu , ca sa nu faca zgomot |
Quote:
nu mi-am propus exclusiv pentru sunet |
Pai si atunci de ce o mai pui? N-are ce sa-tit tina umezeala cand vei pune rezerva dupa ce faci pana? O sa-ti miroasa urat in portbagaj. Buna ar fi fost o pasla cu foita.
|
Quote:
Eu aşa fac. :) |
Spre exemplu eu nu am tavita. Daca mai ai si portbagajul plin ce mai faci? Sunt o mie de inoportunitati.
|
Quote:
Quote:
dar cam deobicei cand am avut chestii de genul nu am bagat-o la loc...nu neaparat ca era murdara si etc dar a ramas aruncata acolo pana am ajuns acas...mai departe evident ca am curatat-o si montat-o la loc...mai ales ca eu am si wooferul pe tavita "ma cam misc" cam greu Quote:
|
Quote:
|
Nu ziceam ca e dacie pretenash... Dar un om normal mai pleaca si el la mare, la munte si ii trebuie un chilot, un ciorap dupa el. Sau tu ce-ai pe tine ai si-n dulap? Daca mai iei si un prieten, doi ce-i zici? Nu-ti lua coaie schimburi ca daca fac pana n-am unde sa-mi pun rezerva.
|
Quote:
|
Quote:
+1...... |
Nu e mai bine sa va mutati pe privat ? Nu e frumos pe topicul omului, unde va este respectul ? Succes.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
repet si subliniez ca nu imi place sa car nimic in masina(poate am un fix)daca s-ar putea as renunta si la scule,roata de rezerva si etc..evident daca plec la drum lung(odata max 2 ori pe an,atunci iau cu mine ulei,antiger si etc ce o mai fi nevoie dar cum am terminat cu drumul si renunt la ele)si asa tot timpul is certat ca nu am o carpa in masina...in fine Quote:
Quote:
|
Omul cara sau nu, ce doreste el. Si eu am un fix pe tema asta, nu-mi place sa car nimic,ca sa nu mai zic ca nici macar in buzunarele de la usi nu-mi place sa am nimic. Pana si in torpedo am doar mapa cu cd-uri,in rest e gol. Fiecare avem cate un fix. Cat despre masina, este superba :D. Bafta in continuare cu ea!
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:30. |
- Copyright 2026 4Tuning