Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Vw bora Edition (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/286268-vw-bora-edition.html)

broanca 02-01-13 14:13

Re: Vw bora Edition

Quote:

Originally Posted by goshy (Post 5303301)
luati-va aer daca tot vreti sa le coborati blana! :rolleyes2 va complicati cu toate porcariile, auzi tu... renuntat la bara, taiat din lonjeroane... incercati-o si p`asta daca vreti sa va rupeti gatul cu masinile voastre :lol:

masina stie daca ai suspensie pe aer si, din orgoliu nu mai lasa planetara sa frece in lonjeron? sau? ca nu prea are logica argumentul tau...

mareo 02-01-13 14:34

Care-i ideea sa treci de la RH ZW1 la 3 ? tot 17 ..

soosy 02-01-13 14:55

Quote:

Originally Posted by broanca (Post 5303481)
masina stie daca ai suspensie pe aer si, din orgoliu nu mai lasa planetara sa frece in lonjeron? sau? ca nu prea are logica argumentul tau...

ambitia ma baga si pe mine in boala....alti pot si eu nu?!:))...
Quote:

Originally Posted by mareo (Post 5303497)
Care-i ideea sa treci de la RH ZW1 la 3 ? tot 17 ..

ideia ar fi pentru aspect,la alea parca dau bine daca miezul este in alta culoare...in principiu caut r18...si anume cam Doar Schmidt dar o fi posibil si altele...sa vad prima data ce va fi cu jantele mele..

.Alex 02-01-13 20:03

Quote:

Originally Posted by goshy (Post 5303301)
luati-va aer daca tot vreti sa le coborati blana! :rolleyes2 va complicati cu toate porcariile, auzi tu... renuntat la bara, taiat din lonjeroane... incercati-o si p`asta daca vreti sa va rupeti gatul cu masinile voastre :lol:

votez pentru commentul anului :lol::lol::lol:

unii chiar se documenteaza inainte sa posteze ceva :rolleyes2

soosy 03-01-13 11:34

Quote:

Originally Posted by .Alex (Post 5303831)
votez pentru commentul anului :lol::lol::lol:

unii chiar se documenteaza inainte sa posteze ceva :rolleyes2

ce sa faci...este usor sa vorbesti in fata calculatorului...mai greu cu munca,realizariile
este o investitie cam mare dar intradevar merita pentru ideia de tuning si pentru ce ofera insa mai este cale lunga pana acolo si se poate ajunge la un rezultat frumos si fara aer

cat ma tine ambitia si pentru ce o sa am fonduri o sa ma tot lupt si sper sa iasa ceva calumea,daca nu imi bag piciorul si asta e....ramane stock inalta,table...vand si tot ce se poate de pe ea:))

soosy 03-01-13 17:01

1 Attachment(s)
am incercat prin Vt o "simulare" de genul(vezi poza..)dar nu imi place nici cum fara emblema...cum vremea buna se apropie(sper)o bag la vopsit am zis sa renunt la emblema dar eu zic ca nu ii ok...eventual o fac neagra(la inscriptii o sa renunt)
am scos tipsul la vanzare cine este interesat....ma gandesc sa trag o evacuare la Ugod:D sau cel mai rau caz o finala sport

vedem la urmatorul salar cum impart bugetul...urmaresc bara stabilizatoare,scut metal si unele chestii tehnice(discuri fata...)dupa toate astea daca le voi bifa(+ schimbatul jantelor...)in final va veni si un interior recaro,si mai vedem insa as vrea sa ma limitez la atat:rolleyes2 dar intai sa o luam incetul cu incetul:evil:

ovidiu89 03-01-13 17:17

1 Attachment(s)
eu zi ca da bine si fara semn

soosy 03-01-13 17:37

Quote:

Originally Posted by ovidiu89 (Post 5304742)
eu zi ca da bine si fara semn

asa da...si spun da ca parca sau chiar are o curbura,mai mare la portbagaj...acolo unde ar veni eleronul tip M sa ma fac inteles...si parca da bine
dar cum este la mine plat arata ciudat

Speedy88 03-01-13 19:22

Quote:

Originally Posted by soosy (Post 5300801)
cam asta ii o solutie extrema dar as cauta o cale de mijloc,tot trenuie sa fie o solutie,metoda prin care sa se rezolve problema...
nu stiu cum bieletele reglabile cum sta treaba,ajuta la ceva sau is doar asa...:rolleyes2:?::!:

Bara stabilizatoare de Audi TT si ai rezolvat.Daca tin bine minte,cea de TT trece pe sub planetara.

DEVIL's Style 03-01-13 19:37

Quote:

Originally Posted by Speedy88 (Post 5304925)
Bara stabilizatoare de Audi TT si ai rezolvat.Daca tin bine minte,cea de TT trece pe sub planetara.

Uite cine stie ! bravoo speedy ..... daca ar fi cautat baietii pe vw vortex , ar fi vazut ca majoritatea fac swap uri de brate si bare stabilizatoare de audi TT , pe langa faptul ca sunt mai mari in diametru mai ofera si posibilitatea sa fac drop mai mare la masina :)

soosy 03-01-13 20:13

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Speedy88 (Post 5304925)

si ce sanse sunt sa gasesc asa ceva...am cauta pe google si mai mult de a8 apare...rar de TT...dar daca o fi ok asa atunci ma axez pe asta

Quote:

Originally Posted by DEVIL's Style (Post 5304947)
Uite cine stie ! bravoo speedy ..... daca ar fi cautat baietii pe vw vortex , ar fi vazut ca majoritatea fac swap uri de brate si bare stabilizatoare de audi TT , pe langa faptul ca sunt mai mari in diametru mai ofera si posibilitatea sa fac drop mai mare la masina :)

am vazut ceva de afara,dar nimic concret,+ treaba cu lonjeronul tot acolo am vazut...poate nu vortex dar ceva de genul
insa pana la urma si cu bara stabilizatoare data jos sau schimbata tot trebuie sa "adaptez" si lonjeronul ca ar atinge(chiar si acum rareori)acolo

ca model de bara asta o fi:D?

c0la 03-01-13 20:22

Ce tips aveai pe ea ? cel pe care zici ca l-ai scos la vanzare ?

soosy 03-01-13 20:27

Quote:

Originally Posted by c0la (Post 5305035)
Ce tips aveai pe ea ? cel pe care zici ca l-ai scos la vanzare ?

da,da
cum ai vazut masina in poze cu acel tips...am creat si un topic cu vanzarea
este special pentru tdi...gama vag
sunt greu de gasit,cel putin jumate de an am cautat si atunci din greseala am rezolvat

Sebastian.C 03-01-13 20:58

Daca pune aere si vrea drop mare tot va trebui sa taie din lonjeron.... Deci....

soosy 03-01-13 21:05

Quote:

Originally Posted by Sebastian.C (Post 5305094)
Daca pune aere si vrea drop mare tot va trebui sa taie din lonjeron.... Deci....

corect...la aer ar trebui spatiu si mai mare la planetara si alte cele...complicata treaba rau
tin sa cred ca golf 4,bora,Leon...nu sunt pentru asa ceva,dar evident daca tare vrei se poate adapta,rezolva problema cumva

alta chestie ii ca la bara stabilizatoare este nevoie de alt tip de bieleta(alt necaz...)pe urma o alta intrebare este ce am observat si in vara cand aveam reglabila(si nu aveam drop mare)este ca saraca planetara(capul)statea tensionat in sus....nu stiu cat ii de ok sa stea asa,mai bine zis cat rezista in unghiul ala:rolleyes2:?::!:

PAK 03-01-13 22:47

cu airride masina se va aseza intai pe motor . pana sa ajungi la schimbat bara stabilizatoare si taiat lonjeron trebuie ridicat motorul

soosy 04-01-13 03:37

Quote:

Originally Posted by PAK (Post 5305230)
cu airride masina se va aseza intai pe motor . pana sa ajungi la schimbat bara stabilizatoare si taiat lonjeron trebuie ridicat motorul

aaaaaaaalta belea:)) bine ca nu trebuie sa imi bat capul si cu asta:shock:

scrisit 04-01-13 04:23

Quote:

Originally Posted by soosy (Post 5305102)
tin sa cred ca golf 4,bora,Leon...nu sunt pentru asa ceva,dar evident daca tare vrei se poate adapta,rezolva problema cumva

Ti-a luat mult sa-ti dai seama? Ce masina e facuta pentru asa ceva?

miahi89 04-01-13 10:11

2 Attachment(s)
ar da bine si asa :D

Adryanno 06-01-13 14:41

Poza 2 ( VT - RH ZW3 ) sunt fostele jante ? :-P

soosy 11-01-13 00:02

Quote:

Originally Posted by scrisit (Post 5305384)
Ti-a luat mult sa-ti dai seama? Ce masina e facuta pentru asa ceva?

nu trebuie sa iti dai seama...este simplu doar sa urmaresti cate chestii intampini pentru a o lasa jos..ex la audi a4 nu am avut absolut nici o treaba nici daca o lasam pe brate(nu atingea planetara,nu era baia mai joasa si etc etc..)la fel si golf 2 si mai pot continua
deci?!

Quote:

Originally Posted by miahi89 (Post 5305492)
ar da bine si asa :D

da ar da...fara discutii...dar ii vorba de modificarea portbagajului din cate vad,vedem cand intra la vopsit poate ma bag si la asa ceva dar inca nu m-am gandit cert
in rest ini place ernom bara spate(un fel de tip M...)de fapt cred ca ii votex nu stiu exact ce style...

crs38 11-01-13 00:13

Frumoasa masina !
Succes in continuare !:D

miahi89 11-01-13 03:50

bara este r-line :D

soosy 12-01-13 12:01

Quote:

Originally Posted by crs38 (Post 5314245)
Frumoasa masina !
Succes in continuare !:D

muuultam...acum cum da caldura sper sa reusesc ceva mai frumos si mai pe "placul" tuningului sa tin masina mai de weekend iar in asa fel trec la r18,mai lasata daca se poate si etc...multe alte detalii

Quote:

Originally Posted by miahi89 (Post 5314313)
bara este r-line :D

da exact...momentan nu imi venea si nu am avut timp sa ma uit dupa ea

in fond as vrea si eu ceva de genul dar sincer nu tin neaparat sau prioritar
se aduna incet contul pentru vopsit...sa vad cu jantele mele ce si cum iar pe urma luam ceva special(Vn line de la Schmidt...)in cazul in care imi intra socoteliile si mai 2-3 chestii..... restu ramane la voia intamplarii interior recaro,bari r sau vortex si etc..

soosy 03-02-13 16:06

2 Attachment(s)
activitate zero dar nu am pierdut timpul:D
nu prea am timp ca inca trag pentru " finante " dar am achizitionat un sul mare de pasla insonorizanta(portbagajul vreau sa o fac si daca am nervi mai continuu cu restu masinii) + benzi de led pe care le montez in portbagaj(revin cu detalii cand ma apuc de treaba)

am gasit bara de rigidizare de 85kw tdi...sper sa asa si fie
caut discuri sport striate pe fata(nu ma intereseaza marca)
am dat tipsul,urmeaza o toba de inox(vanez gt xtreme) si analizez piata legat de jante 99% trec pe 18 dar sa vad cu banii,cum ma inteleg cu omul(pregatesc ceva frumos si din cate vad rar pe la noi)daca nu asta e:oops::???:
varianta avarie rh zw3(insa pe 17)....pana acolo oricum mai este

sa ne auzim cu bine

.Alex 03-02-13 16:38

de nu ai achizitionat un material insonorizant dedicat?
chestie dinaia am si eu in dulapul in care este pus filtrul de la acvariu , ca sa nu faca zgomot

soosy 03-02-13 16:41

Quote:

Originally Posted by .Alex (Post 5346850)
de nu ai achizitionat un material insonorizant dedicat?
chestie dinaia am si eu in dulapul in care este pus filtrul de la acvariu , ca sa nu faca zgomot

pentru ca in principiu am cumparat-o pentru ca sa pun in portbagaj pe partea de jos a politei(unde este doar metal)pun pasla asta si peste mocheta(cat mai aproape de cea originala)mai apoi sa pun si inprejur la roata de rezerva

nu mi-am propus exclusiv pentru sunet

B999CPY 04-02-13 11:05

Pai si atunci de ce o mai pui? N-are ce sa-tit tina umezeala cand vei pune rezerva dupa ce faci pana? O sa-ti miroasa urat in portbagaj. Buna ar fi fost o pasla cu foita.

andi_cimpean 04-02-13 14:42

Quote:

Originally Posted by B999CPY (Post 5348019)
Pai si atunci de ce o mai pui? N-are ce sa-tit tina umezeala cand vei pune rezerva dupa ce faci pana? O sa-ti miroasa urat in portbagaj. Buna ar fi fost o pasla cu foita.

Teoretic, dacă ţii la maşină, nu bagi roata de rezervă direct īn cavitatea ei, ci aştepţi să ajungi acasă, lăsānd-o pāna atunci, pe tăviţa din portbagaj. Ajuns acasă, o speli, o ştergi/usuci şi după aia o bagi īn locul destinat ei.

Eu aşa fac. :)

B999CPY 04-02-13 15:08

Spre exemplu eu nu am tavita. Daca mai ai si portbagajul plin ce mai faci? Sunt o mie de inoportunitati.

soosy 06-02-13 08:14

Quote:

Originally Posted by B999CPY (Post 5348019)

nu cred ca tine umezeala si ca face rau pentru ca tapita dedesubt este exact cu aceas material...eu eventual dublez acesta si atat(daca o sa fac conturul de la roata de rezerva)o sa vad exact ce fac cand ma apuc....material am:D

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 5348295)
Teoretic, dacă ţii la maşină, nu bagi roata de rezervă direct īn cavitatea ei, ci aştepţi să ajungi acasă, lăsānd-o pāna atunci, pe tăviţa din portbagaj. Ajuns acasă, o speli, o ştergi/usuci şi după aia o bagi īn locul destinat ei.

Eu aşa fac. :)

analizand problema de pana...mai ales vara,cred ca nici nu imi intra roata de rezerva:))
dar cam deobicei cand am avut chestii de genul nu am bagat-o la loc...nu neaparat ca era murdara si etc dar a ramas aruncata acolo pana am ajuns acas...mai departe evident ca am curatat-o si montat-o la loc...mai ales ca eu am si wooferul pe tavita "ma cam misc" cam greu

Quote:

Originally Posted by B999CPY (Post 5348330)
Spre exemplu eu nu am tavita. Daca mai ai si portbagajul plin ce mai faci? Sunt o mie de inoportunitati.

niciodata nu mi-a placut sa car chestii dupa mine...tata-miu tot imi pune carpe daca am nevoie ceva sa sterg si etc si pe alea le arunc...maxim daca ma prinde undeva pe drum cand is in vacanta cu bagaje

koala_boy 06-02-13 15:23

Quote:

Originally Posted by soosy (Post 5350616)

niciodata nu mi-a placut sa car chestii dupa mine...tata-miu tot imi pune carpe daca am nevoie ceva sa sterg si etc si pe alea le arunc...maxim daca ma prinde undeva pe drum cand is in vacanta cu bagaje

CORECT ! nu`i dacie sa ai de toate in ea :))

B999CPY 06-02-13 16:39

Nu ziceam ca e dacie pretenash... Dar un om normal mai pleaca si el la mare, la munte si ii trebuie un chilot, un ciorap dupa el. Sau tu ce-ai pe tine ai si-n dulap? Daca mai iei si un prieten, doi ce-i zici? Nu-ti lua coaie schimburi ca daca fac pana n-am unde sa-mi pun rezerva.

koala_boy 06-02-13 20:48

Quote:

Originally Posted by B999CPY (Post 5351321)
Nu ziceam ca e dacie pretenash... Dar un om normal mai pleaca si el la mare, la munte si ii trebuie un chilot, un ciorap dupa el. Sau tu ce-ai pe tine ai si-n dulap? Daca mai iei si un prieten, doi ce-i zici? Nu-ti lua coaie schimburi ca daca fac pana n-am unde sa-mi pun rezerva.

esti retardat? ce cacat faci cu 10 carpe in bora...dezaburesti geamurile? si lasa`ma cu expresile tale de mitic ca nu stau cu dictionaru` urban dupa mine sa inteleg ce vrei tu sa zici ;)

Flaviu-Daniel 06-02-13 20:56

Quote:

Originally Posted by koala_boy (Post 5351204)
CORECT ! nu`i dacie sa ai de toate in ea :))

+1......

cotto 07-02-13 11:34

Nu e mai bine sa va mutati pe privat ? Nu e frumos pe topicul omului, unde va este respectul ? Succes.

Flaviu-Daniel 07-02-13 11:50

Quote:

Originally Posted by B999CPY (Post 5352282)
Nu la carpa de sters geamuri ma refeream tampitule! Ci la carpa aia care a aruncat-o mata din ea cand a adus pe lume un muist ca tine.
Expresii de mitic? Pai inseamna ca esti prea prost sa-ti dai seama doar cand vorbesc asa in termeni d'astia normali. Fututi fatza aia... te bagi si tu in seama ca nu-i dacie. Ti-a luat tactu VW si ai uitat de dacie :))
Sa ma ierte baiatu' asta ca injur pe topicul lui dar m-a scos din sarite cacaciosu asta care se baga in seama.

atat poti,atat dai!!!nu vad ce legatura are mama lui cu ceea ce vorbiti voi aici si deasemenea si tatal lui,insa ce poti sa ceri mai mult...

Speedy88 07-02-13 13:26

Quote:

Originally Posted by B999CPY (Post 5352282)
Nu la carpa de sters geamuri ma refeream tampitule! Ci la carpa aia care a aruncat-o mata din ea cand a adus pe lume un muist ca tine.
Expresii de mitic? Pai inseamna ca esti prea prost sa-ti dai seama doar cand vorbesc asa in termeni d'astia normali. Fututi fatza aia... te bagi si tu in seama ca nu-i dacie. Ti-a luat tactu VW si ai uitat de dacie :))
Sa ma ierte baiatu' asta ca injur pe topicul lui dar m-a scos din sarite cacaciosu asta care se baga in seama.

Bravo!Se observa ca nu te straduiesti deloc sa injuri,e natural.Puteai sa ai putin respect pentru restul userilor de pe forum plus ca nu e topicul tau si ma indoiesc ca soosy e de acord cu posturile de genul asta.

soosy 09-02-13 14:59

Quote:

Originally Posted by B999CPY (Post 5351321)

in primul rand nu are rost sa va certati...eu inteleg in fond ce zici tu,insa vezi exact ce am scris eu si iti dai seama despre ce vorbesc
repet si subliniez ca nu imi place sa car nimic in masina(poate am un fix)daca s-ar putea as renunta si la scule,roata de rezerva si etc..evident daca plec la drum lung(odata max 2 ori pe an,atunci iau cu mine ulei,antiger si etc ce o mai fi nevoie dar cum am terminat cu drumul si renunt la ele)si asa tot timpul is certat ca nu am o carpa in masina...in fine

Quote:

Originally Posted by cotto (Post 5352343)
Nu e mai bine sa va mutati pe privat ? Nu e frumos pe topicul omului, unde va este respectul ? Succes.

sper sa se fi inteles baietii...si asa am avut destule certuri pe aici si tot din chestii asemanatoare chiar mai absurde cum ca ce cauta fata in poza,apoi apare batman sa demonstreze ca ce poza are el si ce sexy gagica dar cand te uiti mai atent mai bine nu te uiti si etc...dar na...daca nu pateam ma enervam asa:rolleyes2

Quote:

Originally Posted by Speedy88 (Post 5352440)
Bravo!Se observa ca nu te straduiesti deloc sa injuri,e natural.Puteai sa ai putin respect pentru restul userilor de pe forum plus ca nu e topicul tau si ma indoiesc ca soosy e de acord cu posturile de genul asta.

bine ca nu prea sunt acasa si nu am fost pe faza cand "se derula" cearta...asa acum pe final verific raspund sau ignor si gata...nu prea am timp,sper ca luna viitoare sa termin si eu cu munca(pentru un timp)si sa iau tot ce am zis mai apoi sa le si montez sa lucru la ea8)

Victor401 09-02-13 16:02

Omul cara sau nu, ce doreste el. Si eu am un fix pe tema asta, nu-mi place sa car nimic,ca sa nu mai zic ca nici macar in buzunarele de la usi nu-mi place sa am nimic. Pana si in torpedo am doar mapa cu cd-uri,in rest e gol. Fiecare avem cate un fix. Cat despre masina, este superba :D. Bafta in continuare cu ea!

All times are GMT +2. The time now is 06:30.

- Copyright 2026 4Tuning