![]() |
Re: Machetele mele - bmwh548
Multumesc la fel :-)
|
Vad ca ai pus mana pe ea.....frumoasa:D ...poate o sa gasesc si eu una cat de curand completa si la un pret bun ;)
|
5 Attachment(s)
Sar'na Costi!
Inainte: Attachment 2481583 Dupa: Attachment 2481584 Attachment 2481585 Attachment 2481586 Attachment 2481587 PS: culorile sunt o idee mai inchise, aparatul nu a vrut sa coopereze cu mine in privinta asta. |
Mult prea tare nea soferu'...
Sa traiesti boss! |
belea z4 asta :D
|
Bun.E asortat.Acum sa-i drumu pe circuit :lol:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
1 Attachment(s)
[QUOTE=bmwh548;5085171]Sar'na! Daca mai gasesti din astia stii adresa :lol:
Cum ar fi asta....:peace: |
8 Attachment(s)
BMW X5 E53 Motormax 1:24
Muuuuuuuulte minusuri, nu ma apuc sa le insir, as ocupa prea mult spatiu. Las pozele sa vorbeasca. |
Multa munca trebuie la macheta asta ieftina...:lol:
Fiule ai facut poze frumoase!!! |
Quote:
|
Hai ca nu-i asa de rea! Oare X5 ul facut de welly e mai ok?! Intreb pentru ca vreau sa iau si eu unul ca lipseste de la mine dar parca niciunul nu imi place cum e lucrat!
|
Am avut in fata toate variantele (Welly, Bburago/Maisto si Motormax), am ramas la Motormax. Partial pentru ca deschide tot si e o baza buna pentru transformarea jucariei intr-o macheta, partial pentru ca e la scara 1:24 (~195 mm lungime si 7x spre 80 mm latime). Varianta Bburago/Maisto tin minte ca era o idee mai mica (plus ca are stopurile metalice), iar cea Welly mi s-a parut ca are farurile gresite.
Edit: ca o curiozitate, pe sasiul variantei Motormax exista doua gauri (chiar la buza spoilerului) care presupun ca fusesera gandite pentru carlig de tractare (carlig de tractare care evident lipseste). |
Ok merci de pont' ! Si mie mi s-au parut farurile putin ciudate la Welly + foarte neglijent lucrata !
Prima macheta care mi-a intrat pe mana a fost un BMW X5 facut de Bburago cred ca scara 1:36, era a unui prieten... asta prin 2002! Imi placea atat de mult acea macheta incat i-am cerut-o o perioada si in loc de poze (ca deh nu aveam cu ce ) o desenam in creion!.... old times' :) |
Bravo Radule, sa marit colectia de Bmw-uri, sunt convins ca o sa-l faci tu sa arate mai bine,la mine cand parcheaza una?
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:31. |
- Copyright 2026 4Tuning