![]() |
Re: Cine vrea cu primul GT-R din Romānia?
Quote:
Quote:
|
[QUOTE=georgerg;2655761]Pai hai odata pana nu incep din nou sa lucrez la masina ca dupa iar o sa fi nepregatit:lol:
Nu se stie niciodata! |
o sa te sun cand o sa fie gata,abea astept;d;d
|
Bafta George la proiect ! Merge foarte bine masinuta ta ! Sunt curios cum sta treaba acum intre tine si porschele cel rosu de la noi, va fi o batalie interesanta rau de tot :) Hai Noroc !
|
Quote:
|
pai hai cu fapte lasa vorbele du-te si doboara recordul ;)
|
Succes!
|
Quote:
Quote:
|
Bafta tati ... fa-ne mandri de Romania :)
|
asa! Ura! salveaza si niste copii orfani daca poti!! te rugam!! :)
apropo, ce faci daca 10.9x blocheaza si te ataca si el pe tine? Esti pregatit? :)) |
Quote:
Quote:
|
chiar fuge intr un mare fel diavolul asta de masina
|
se pare ca ti-a luat-o inainte porschele din oradea, a scos 10.8s :)
LE: am inteles ca masina are soft si evacuare. |
Quote:
Cred ca sezonul viitor vom avea cel putin 5 masini de 10 sec din RO!!! PS: Nu o sa stii exact ce are - omul nu spune - cand a scos 11,6 spunea ca este stock desi avea soft 100% - fiecare spune ce si cat vrea - ce stiu sigur este ca se lucreaza destul de serios la masina nu doar asa gen chip + toba!!! |
Ai spus un mare lucru, pe care eu ma chinui sa-l subliniez, te citez: "
ma oftic doar ca nu am reusit sa ajung si eu acolo sa merg in aceleasi conditii " E foarte important cand compari valorile masurate sa fie relevate in conditii similare. Eu nu am vazut pe bonurile de masurare trecute conditile meteo, in plus aderenta poate sa difere, in functie de tipul de pista, starea ei, planeitate, tratarea la start, temp ext. La masini puternice ce doresc performante remarcabile diferentele sunt destul de mari. Porsche 997 are un potential bun de exploatat pana prin zona lui 10,5s in mod firesc. Cu evacuare completa, admisie un soft custom si kit ambreiaj, roti adecvate e in acea zona fara stres. |
| All times are GMT +2. The time now is 00:58. |
- Copyright 2026 4Tuning