Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   Kia Pro_Ceed vs. Citroen C4 vs. Opel Astra GTC (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/91147-kia-pro_ceed-vs-citroen-c4-vs-opel-astra-gtc.html)

ionut_cluj 17-12-08 17:50

Re: Kia Pro_Ceed vs Citroen C4 vs Opel Astra GTC

adunand majoritatea argumentelor, Ce'ed mi se pare mai masina decat Astra, dar eu oricum, tot C4 as lua.

3Xtreme 28-12-08 12:53

Quote:

Originally Posted by stratus (Post 1926614)
ce va fi foarte interesent de observat este daca cee'dul se va vinde peste 3 ani intr-o cadenta de 3000de buc:D

Nu se stie daca mai ajunge acest model de cee'd pana la 3 ani de existenta. Am vazut acum vreo 3 luni intr-o revista ca deja se testeaza un nou model de cee'd. Nu am mai auzit nimic de asta de atunci, dar sunt sigur ca va aparea acest nou model in mai putin de 3 ani. Dar are cineva vanzarile astrei(model actual) din primul an? Sa le comparam cu cele ale cee'd-ului din primul an de la aparitie. cee'd is the best :peace:
Edit: Am gasit poze cu "noul" cee'd: http://www.channel4.com/4car/gl/gall...y+shot/23505/4

dolb 28-12-08 13:08

frate ... tu te iei dupa vanzari?!? pai daca e sa o luam asa , logan e mai bun ca serie 3 pentru ca logan a vandut la 2 milioane de romani! bmw la doar 100.000. TU TE AUZI?!

3Xtreme 28-12-08 13:16

Era o discutie pe pagina precedenta in cara se zicea ca cee'd are vanzari mai mari ca astra si cineva zicea ca cee'd e aparut nou si de aia e mai vandut. Eu nu ma iau dupa vanzari ci dupa masina pe care o am. Are peste 12000 de km si nici macar o mica problema nu a avut. E absolut extraordinara. Cu astra nu am mers pt ca nu cunosc pe nimeni care sa fi optat pt ea.

dolb 28-12-08 14:55

eu am avut cu o astra chipuita si modificata peste 250.000 km si la fel.. nu am avut probleme neobisnuite!

PS: ce ai aratat tu in link : este vorba de C'eed MPV .. care e un fel de logan MCV :)

xxdadixx 28-12-08 15:21

Un fel de golf plus

stratus 29-12-08 19:08

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 1945971)
eu am avut cu o astra chipuita si modificata peste 250.000 km si la fel.. nu am avut probleme neobisnuite!

PS: ce ai aratat tu in link : este vorba de C'eed MPV .. care e un fel de logan MCV :)

sal dolb! ma vad nevoit sa te contrazic putin daca vorbim de ce se vede in acel link atunci acel cee'd MPV seamana mai mult cu un megan scienic,golf plus.. nicidecum cu loganul MCV. iar daca tot vorbeai de logan MCV atunci cred ca opelul astra caravan seamana ceva mai mult cu MCV-ul:D.iar aici nu are rost sa comparam vanzarile de la logan cu cele de la bmw este "putin" cam fortata comparatia! si tin sa iti reamintesc faptul ca vorbim de masini noi nu de second asa ca nu are rost sa pomenesti de cele 100.000 buc de BMW ! ar vrea ei sa vanda atatea in rom.in fine SARBATORI FERICITE SI LA MULTI ANI!

dolb 29-12-08 19:13

de cele 100.000 de bucati ( bmw ) si 2 milioane bucati ( logan ) vorbeam "literalmente" . Nu stiu cifrele si nici nu ma intereseaza , ii demonstram omului ca nu poti compara o masina dupa numarul unitatilor vandute! :) ca asa se vinde un ferrari ( nou ) pe an in romania .. asta inseamna ca e o masina proasta? :)

scuze cu MCV-ul.. nu imi venea in cap golful PLus sau scenicul :) dar ai dreptate.. acolo se invarte si c'eed MPV ( total irelevant cu proceed - nu inteleg de ce s-a adus aminte ) :)

Sarbatori fericite si tie ! Un an nou plin de bucurii si asfalt uscat :)

stratus 29-12-08 19:26

Quote:

Originally Posted by dolb (Post 1947980)
de cele 100.000 de bucati ( bmw ) si 2 milioane bucati ( logan ) vorbeam "literalmente" . Nu stiu cifrele si nici nu ma intereseaza , ii demonstram omului ca nu poti compara o masina dupa numarul unitatilor vandute! :) ca asa se vinde un ferrari ( nou ) pe an in romania .. asta inseamna ca e o masina proasta? :)

scuze cu MCV-ul.. nu imi venea in cap golful PLus sau scenicul :) dar ai dreptate.. acolo se invarte si c'eed MPV ( total irelevant cu proceed - nu inteleg de ce s-a adus aminte ) :)

Sarbatori fericite si tie ! Un an nou plin de bucurii si asfalt uscat :)

perfect de acord cu ce spui prin exemplul dat cu ferrari ul
acum ca si comparatie se poate judeca putin si prin prisma vanzarilor cu conditia sa fie din aceleasi clase aceleasi motorizari aceleasi preturi. si da cam irelevant acel cee'd MPV in topicul de fata.
merci pt asfaltul uscat:Dsper sa ai si tu parte de el ! pt ca se pare ca la voi e mai multa nevoie de el voi mai aveti si ceva "dealuri" pe acolo:Dla noi e ceva mai plat! si sa iti aduca 2009 ce ti ai dorit in 2008 si nu s a rezolvat:D

nigger 29-12-08 22:10

interesant toppic,mi-a luat juma' de zi sa citesc,in fine
Foarte frumos kia ceed,au facut un pas urias cu acest model,oricum mai au de muncit la capitolul credibilitate(SPER SA NU SE OFTICE VREO UNU,ASTA E PAREREA MEA),un pic cam exagerat 7 ani de garantie,din cate stiu eu insusi mercedes sau bmw nu dau atata garantie.Probabil asa e politica la noi nu stiu acum in germania cata garantie se da.
Eu sincer nu cred ca as fi dat 14 mii pe el,as fi avut alte optiuni
Oricum din versus-ul asta KIA CEED as alege

JohnnyX 29-12-08 22:33

La credibilitate au de muncit pentru cei care nu detin un cee`d. Posesorii sunt mai mult decat convinsi de masina pe care o au. Garantia arata cat de increzator este producatorul in masina pe care o ofera . Ca masina germana nu dau exemplu BMW si Mercedes in ceea ce priveste garantia, ci pe Volkswagen care are 2 ani garantie la modelele sale, o perioada foarte scurta pentru o masina "nemteasca".
Un lucru e sigur: daca va continua treaba buna pe care o face, viitorul KIA suna foarte bine.

stratus 30-12-08 12:07

Pro cee'd named car of the year 2008 by Auto Mundial

Shown in over 40 countries worldwide, Auto Mundial has spent the last year testing and reporting on a wide range of machinery from across the globe. Despite the gargantuan range of new cars on offer, from sports cars to 4×4s and city cars to people movers, the Auto Mundial team put the pro_cee’d up against them all but chose the Kia as their number one.

Auto Mundial producer, Guy Hicks, said; “Making our choice on that basis put it up against very stiff opposition because we haven’t confined it to a small group of newcomers but made a choice based on anything that’s crossed our path during the last 52 weeks.

“That means the Kia, which stood out not just for its looks and driving entertainment but also for technical innovations, was matched against cars as diverse as the Porsche 911 and the BMW M3, beating all of them to the top of the podium on a range of criteria which had to include price and purpose.”
Hicks also added: “It would have been easy to give the award to an expensive saloon or sports car, but we always felt we had to look deeper than power and performance.”

Journalist on the Auto Mundial programme, Richard Nichols, said; ‘The fact that the Kia defeated the BMW M3 is a clear indication of its all-round excellence. We were all convinced the BMW would be hard to beat, if not impossible, but in the end the Kia pro_cee’d was clearly the winner.’

The three door Kia pro_cee’d, which comes with a choice of 1.6-litre petrol and diesel and a 2.0-litre diesel engines, only went on sale in early 2008 and has been a runaway success ever since. Designed, developed, engineered and built in Europe, the pro_cee’d is the only three door car on sale in Europe with a seven year, 100,000-mile warranty.

Paul Philpott, Managing Director, Kia Motors UK Ltd., said: “This global award is recognition for the hard work and dedication our design, development and manufacturing teams have put into creating this European product. We’ve been saying for some time that the pro_cee’d is very special - a Kia you can brag about to your mates in the pub. Now it’s beaten the likes of 911 and M3 to this award, it just goes to show that you need good value and excellent quality, not just horsepower, to create a winning performance.” [Source: Kia UK]

JohnnyX 30-12-08 12:30

Am postat deja stirea pe topicul KIA

nigger 30-12-08 13:26

Quote:

Originally Posted by JohnnyX (Post 1948357)
La credibilitate au de muncit pentru cei care nu detin un cee`d. Posesorii sunt mai mult decat convinsi de masina pe care o au.

probabil ca posesori sunt multumiti

Lecca 30-12-08 14:03

foarte multumiti, dar nu e o masina sport.... un pro 2.0 stage 1 pe la 170 ar fii... in rest e o masina f buna care se infige frumos si cu care iti faci treaba... si mai arata f fain pe deasupra... and it's fucking cheap!!! :lol:

All times are GMT +2. The time now is 01:31.

- Copyright 2026 4Tuning