Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   SOLO sau COMBINAT/COMBINATA ? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/5290-solo-combinat-combinata.html)

Mustang 03-12-05 22:36

fratilor ... need sum help ... advices

sunt cu o tipa de vreo doua luni (aproximativ)... toate bune si frumoase pana acum...da' s-a ivit ceva care mie unu' nu imi convine si nu stiu ce sa fac...

iata problema : dupa 2 luni am inceput sa ma atasez de ea...ea ma place / iubeste (nush cum sa zic mai repede) dar eu unu' sunt frustrat de faptul ca am reusit sa ma atasez de o tipa dupa aprox un an de la o mare deceptie...

acum ca m-am atasat, nu vreau sa mai continui relatia...da: imi place gagica, o ador pur si simplu, dar simt ca nu mai pot continua...stiu ca suna super ciudat...dar inima imi spune sa stau in continuare cu ea...pe cand creierul imi spune ca nu...ma gandesc ca poate se repeta istoria si chiar nu imi doresc sa mai sufar vreo deceptie ... mai ales ca anu' asta am BAC-ul...ganditi-va ce ar insemna o deceptie ca cealalta de nu mi-am revenit aprox 2 luni de zile...cred ca mi s-ar pericilita BAC-ul si nu imi doresc...

voi ce ma sfatuiti sa fac ?

needBrain 04-12-05 00:08

deci..............monkey style.............:D

aleks 04-12-05 00:21

daca te-ai retras acum, fara sa ai un motiv, te vei intreba \"for good\" cum ar fi fost daca...
nu cred ca te va ajuta faptul ca ai facut-o doar ca sa preintampini un rau mai mare...
eu in locul tau as merge in continuare, dar as incerca sa nu ma implic 100%... ( stiu stiu, usor de spus din exterior)
oricum, nu te-as sfatui sa te retragi DOAR pentru motivul asta...
mia ai si altele si nu ni le poti spune?

needBrain 04-12-05 00:35

i-am explicat io cum sa faca in asa fel incat sa nu iasa in pierdere...stii tu,2 variante
aleks,stii ca maimutza nu da drumul la o creanga pana nu se apuca de alta,eh asta i-am sugera si io lui sa faca

flaviutza 04-12-05 00:52

raspuns la semnatura lui neddbrain : DA
in cazul ca e EVO VIII asa cum zici

needBrain 04-12-05 01:06

OT in semnatura ma refer la ibiza.de evo nimeni nu se atinge :lol:
cine stie,cunoaste :wink:

aleks 04-12-05 01:19

evo era mai fain pe rosu... am eu o slabiciune la culoarea asta... dar si asa cum e, cine mai face pretentii acum? :wink:
si intr-adevar... cine stie... cunoaste :lol:

EvLSant0S 04-12-05 06:22

need , poate nu ma dai o tura pe 17 ..

mustang , risca-te frate ..
dar cum au zis baietii .. nu 100% . .
unde-i fun`u frate daca nu risti ?
....
incearca ..
tu chiar crezi ca n`o s-o mai patesti niciodata ? ce-ai patit cu tipa .. aia ? de mult etc ?

stai calm ,c`o sa se intample .. tot o sa se repete ..
prima oara e grav , a doua oara e asa si asa , a treia oara deja .. esti obisnuit cu pizde proaste care nu-s in stare sa aprecieze ceea ce le oferi si se duc dupa altceva \" mai bun \" ... ;)
sfatu meu ... baga-te ;) n`o sa regreti =)) cel putin nu prea curand .. ca peste o anumita perioada de timp o sa regreti ca plm ,e inevitabil ,asta e :) ramai cu cea fost frumos si aia e...

GolfuletzS 04-12-05 08:11

am dormit si eu 2 ore dupa bairam :D si sa va povestesc :D
ma rog o fost frumos in general ... si am gasit o tipa superba foc ... pacat ca nu a prea dansat :( .. plm .. a adomrit in slbz ma rog....

pt poza va rog Ym :D

o sa o sun sau sa vorbesc cu ea pe messenger... celealte fete ... nu pareau ... dispuse.... :d

PS: mai multe pe Ym :D

Kali 04-12-05 11:35

Hormonu'... bate neuronu'.... :lol: :lol:

Mustang 04-12-05 12:21

Re:

Quote:

Originally Posted by \"aleks\"
daca te-ai retras acum, fara sa ai un motiv, te vei intreba \"for good\" cum ar fi fost daca...
nu cred ca te va ajuta faptul ca ai facut-o doar ca sa preintampini un rau mai mare...
eu in locul tau as merge in continuare, dar as incerca sa nu ma implic 100%... ( stiu stiu, usor de spus din exterior)
oricum, nu te-as sfatui sa te retragi DOAR pentru motivul asta...
mia ai si altele si nu ni le poti spune?

nup...asta a fost tot...
merci...am luat decizia de a continua...sper sa nu fie 100% daca ma implic mai mult...
da' riscam...nu e nici o chestie ;) va spun pe parcurs cum o sa mai fie ;)

needBrain 04-12-05 13:43

frate mustang,ceea ce noi ti-am zis,e logica de fmeie....vezi tu...totusi e si ceva rentabil la mijloc :lol:

Mustang 04-12-05 13:51

lasa mah...
ce se poate intampla mai rau ???
nu pun la suflet decat 75 % din ce spune... ;)

aleks 05-12-05 08:09

Re:

Quote:

Originally Posted by \"Mustang Mach One\"
lasa mah...
ce se poate intampla mai rau ???
nu pun la suflet decat 75 % din ce spune... ;)

75%???
eu nu pun mai nik din ce spun ele, in general, k asa m-as impusca in 3 zile :lol: . nu are rost... ele spun o kestie ca fiind de o importanta cruciala, si dupa 2 ore, daca apare vre-un alt factor in ecuatie, problema precedenta nu mai conteaza nici cat negru sub unghie...

Mustang 05-12-05 10:56

nush mah...consider ca a trecut destul timp...mai dau si eu o sansa la o gagica din an in paste :)

All times are GMT +2. The time now is 05:09.

- Copyright 2026 4Tuning