![]() |
Re: Top cele mai proaste masini
puteai totusi sa comentezi ceva constructiv referitor la postul meu..
am zis hatchback pentru a arata ca hatchul de la dacia arata mai bine decat cel chevrolet pe cand berlina chevroletului arata din punctul unora de vedere mai bine decat cea a daciei. da,exista sandera non hatch ...ii zice logan ;) |
totusi zic ca sandero e sandero si logan e logan.
si golf5 seamana cu jetta in fata dar nu e golf sedan sau jetta hatch. |
Quote:
sandero exista numai in varianta hatchback, insa domnul "apache" s-a referit la aveo , respectiv sandero , hatchback ( cand a spus hatch s-a referit la ambele ), apoi a facut referire la aveo , respectiv logan SEDAN ! . Cam atat cu greselile de exprimare! va pupa nenea |
:) bine domle am pricipit :)
|
1 aveo
2 albea |
toate masinile sunt proaste sau toate sunt bune.........fiecare cu defectele si calitatile ei
|
ma refer strict la design exterior 8)
1. Ssangyong Actyon 2. albea 2. peugeot 206 berlina 3. aveo 4. sandero 5. logan (in afara de MCV) |
Bmw e46
|
Quote:
|
nu suna rau sec asa ...Bmw e46
|
dolb are o problemă personală cu e46, vă rog eu nu-l puneti să argumenteze că iese ditamai cearta. cum zice el, whatever....
|
Ssangyong - toate mai ales Actyon si Rodius
Ford ka Chevrolet - majoritatea Sandero Pontiac Aztek Fiat Multipla Renault Avantime Dupa mine astea sunt cele mai proaste din punct de vedere al designului. @aleks - cred ca dolb poate spune un argument fara sa decenereze intr-o cearta. |
Quote:
de ce bmw e46 ? pt ca din cate am vazut si detinut, TOATE ..dar TOATE au avut probleme majore la partea electrica . |
Al meu nu are şi nici n-a avut în ultimii 4 ani.
Nici altele văzute de mine n-au avut. |
Imi pare rau ca va luat de Ssangyong Actyon ca este urat botul ... ati mers intr-un Actyon sa vedeti cum va simtiti in el .. ? atat am de zis :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:04. |
- Copyright 2026 4Tuning