Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Mures (https://forum.4tuning.ro/402-mures.html)
-   -   Masina Mea...... (https://forum.4tuning.ro/402-mures/40614-masina-mea.html)

bandeanradu 26-11-09 17:45

Re: Masina Mea......

corect , dar depinde si de ulei vali , de ex un castrol edge sport 10w60 se incalzeste mai greu

vali-tgm 26-11-09 21:58

Eu cred ca se incalzesc cam la fel, diferenta o face comportamentul uleiului la diferite temperaturi. De exemplu uleiul spus de tine e un ulei bun pentru temperaturi ridicate, iar iarna motor va "clantzani" bine pana va ajunge la o temperatura rezonabila.

Korne 26-11-09 23:06

eu cred ca voi nu puteti dormi si va dati cu parerea pe aci.
pt tipul cu clipul, ce vrei sa demonstrezi? orice ai fi facut, iti dai seama ca nu ii place la masina. plus mai da-o-n rahat de masina ca nu e 1,6 motor SPORT domīle...

YEED 27-11-09 13:51

Korne nu vreau sa demonstrez nimic , am pus clipu ca sa va dati cu parerea cum suna toba

Danyxr2 07-12-09 15:23

9 Attachment(s)
am pus si eu niste poze cu fiesta mea cum arata inainte si cum este acum in garaj... momentan sunt in reparatii,trec de la diesel la benzina 1.6 cvh ... abia astept sa o scot pe strada ..numai bine

bandeanradu 07-12-09 15:28

nu iti mai place consumul mic ?:))

scorpionxxx 07-12-09 15:30

la toti ne place consumul mic, dar sunt convins ca la toti ne place si un pic de putere sub capota
oricum frumoasa masina as vrea sa arate asa bine si a mea :D

Danyxr2 07-12-09 15:42

vorba lu'Bogdan(scorpionxxx90) nu prea mai conteaza consumul,cand ai parte de putina putere ...

White_Dragon 08-12-09 08:11

Ce frumoasa e si ce "inima" o sa aiba :). scorpionxxx poti sa o iei ca sursa de inspiratie :-P.

dorinn 14-12-09 19:57

3 Attachment(s)
sa o prezent si eu pe a mea

vladutzu 14-12-09 20:00

frumoasa masina:D vad ca te-ai ocupat de ea:D spor la modificari in continuare

dorinn 14-12-09 21:14

2 Attachment(s)
mersi. a fost "mai modificata"

bandeanradu 14-12-09 21:39

e putin schimbata cu prelungirile alea , parca am vazut masina si live , ar fii mai frumoasa asa clean , "stock" simplu si frumos , gusturile nu se discuta stiu dar mie unu nu imi plac pleoapele cum dau pe golf 4 si proiectoarele acelea sunt cam ciudate ...
ar da bine un bad boy look pe ea si niste praguri , asa pare decupata masinanu pastrezi o linie

dorinn 15-12-09 17:06

Quote:

Originally Posted by bandeanradu (Post 2892109)
e putin schimbata cu prelungirile alea , parca am vazut masina si live , ar fii mai frumoasa asa clean , "stock" simplu si frumos , gusturile nu se discuta stiu dar mie unu nu imi plac pleoapele cum dau pe golf 4 si proiectoarele acelea sunt cam ciudate ...
ar da bine un bad boy look pe ea si niste praguri , asa pare decupata masinanu pastrezi o linie

cred ca nu ai rabdare sa citesti tot. masina acuma e stock. a avut pleoape si prelungiri si praguri

FUYO 15-12-09 17:12

Imi plac jantele si ca e mai joasa..."Clean look" arata intotdeauna mai bine decat un pom de craciun;)

All times are GMT +2. The time now is 10:02.

- Copyright 2026 4Tuning