![]() |
Re: Ford Sierra 2.0 DOHC
Bun , in rest ma descurc . Nu ma impusc omule pentru o tara plina de rahati . O consider ca o investitie in tara mea , altfel as platii timbrul asta in fiecare an .
|
Eu am incercat de vreo 2 ori sa ma gandesc ce-i puteam face masinii de banii aia... Dar mi-a crescut tensiunea si m-am lasat... :lol:
|
Toate vin de la sine . Nu e graba
|
Pt bucuresti, te duci la fisc, atentie au doar un centru pt fiecare sector, nu la directia de taxe si impozite a primariei, de unde o bagi la fiscal. acolo depui dosarul (nu mai stiu exact toate actele, dar ti le face imediat la orice centru de acte auto). dupa un timp revii (iti spun ei data cand poti sa te intorci) si iti vor da o decizie privind suma pe care o ai de platit, iar apoi te duci in acelasi loc la casierie si achiti. trebuie sa mergi iar la rar pt autenticitate (daca ai ITP-ul valabil), sa-i faci rca + celelalte taxe, si sa te duci la politie. in dosarul de la politie depui si chitanta cum ca ai platit taxa.
la sectorul 2 iti pot spune mai exact pasii pe care trebuie sa ii urmezi :) |
Din sectorul 2 o scot si o pun pe Ilfov . Plata o fac eu personal adica domiciliu sector 2 .
|
pai nu merge asa, cel care iti cumpara tie masina merge intai la rar, apoi se duce la directia din ilfov, pt ca acolo isi are domiciliul, nu mai are practic treaba cu tine. tu nu trebuie decat sa ii scoti fiscalul de la directia de taxe a primariei. in rest cumparatorul se ocupa de toate actele.
|
Inteleg . Nu e problema , trebuie sa vad unde naiba platesc in ilfov ...
Eu o sa imi scot pe la sfarsitul lunii certificatul de autenticitate si dupa vedem ce o fi cu timbrul . Nu o sa ma tina mai mult de 60 de zile transcrierea , nu are cum . |
cat este timbrul??
|
800 EURO
|
1 Attachment(s)
Carub (Filmat cu roata de rezerva)
|
Tobe Bucuresti ?
E plin netu de pareri . Stelco : Adresa : Soseaua Dudesti-Pantelimon nr. 23 (in curte), Sector 3, Bucuresti Telefon : 031 7300201 Fax : 031 7300202 http://www.tobe-esapament.ro/ro/service.php Mai sunt si Pilotauto.ro , aia din Voluntari . Topgearuk ar mai fi .... |
Dar ce nu iti place cum se aude carubul meu ?
Lasand gluma , saptamana asta imi ajunge intermediara si finala noi si de fabrica fireste . |
Cautai atelier mai sus :) . Am raspuns tarziu .
Sunt reticent fata de Carub . Cat costa Carubul + manopera iau ceva mai bun . La Carub stiu ca in timp ti se duc sitele /vata din interior. |
1 Attachment(s)
De sambata:)))
|
1 Attachment(s)
Destul de joasa ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:16. |
- Copyright 2026 4Tuning