Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Opel (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel.html)
-   -   Masina mea: Opel Kadett GSI in curs de modificare (https://forum.4tuning.ro/116-masina-mea-opel/34225-masina-mea-opel-kadett-gsi-curs-modificare.html)

scorpio GL 03-08-08 23:18

Re: Masina mea: Opel Kadett GSI in curs de modificare

am fost fara ea.a nu am terminat instalatia electrica si evacuarea. nu poti sa crezi cat de rau imi pare, mai ales ca 99% ma lipeam de o cupa.Asta e, ne vedem la evenimentul de la mare, si la buzau :)

bobby_gsi2 04-08-08 09:15

Eu nu am mai ajuns din cauza unei dureri de cap, m-am lipit vineri noaptea de niste beri si sambata nu am avut chef de nimic. Am avut acolo doi reprezentanti....dintre care unu` am inteles ca s-a intors cu o cupa. g2 gti rosu ag-xx-ryo. La buzau nu stiu daca vin.....dar nu se stie niciodata.
On: sambata am incercat sa ii pun bara dintre lonjeroane (brate)....dar se pare ca nu e de acolo :). Bara respectiva sa va schimba cu una dintre amortizoare. Intr-un moment de luciditate...oricat de optimist as fi......usa nu va iesi niciodata tipla decat daca pun chit si vopsea pe ea. Am incercat sa evit asta...dar se pare ca nu am de ales. :(

bobby_gsi2 08-08-08 10:20

Care aveti o toba mai silentioasa, ma intereseaza sa se auda mai infundat. Eventual dau la schimb teava mea din inox cu tips borla gen dtm...sau cum dreaq s-o numi :). Maine e posibil sa schimb trapa plus alte maruntisuri ce mai gasesc...si daca am noroc si e liber tinichigiul sa rezolv si usa. Bineinteles ca va fi vopsita tot la cuptor.

bobby_gsi2 11-08-08 12:41

Sambata s-a inlocuit trapa cu una de astra f tipla. multumita lui serban_pc si lui dune de la craiova aseara a sosit si bara intre amortizoare reglabila. Astazi sper sa imi fac timp sa o montez.

dany_let 12-08-08 10:00

trapa se potriveste de astra f???

bobby_gsi2 12-08-08 10:11

Se potriveste la fix, cea de astra f se prinde si in partea din spate in 4 puncte insa kadettul nu are sistemul asta de prindere.Oricum nu e nici o problema....ea se rigidizeaza f bine si nu sunt probleme. Daca ai probleme cu trapa ta si intra apa....sa nu te sperii cand noua trapa va intra mai greu....asa tre sa intre defapt, are chederul mai "carnos". eu intrasem putin in panica....credeam ca e mai mare :) dar i-am dat un capac si a intrat. acum astept prima ploaie....cu toate ca sunt foarte sigur ca nu mai intra apa. Sa verifici si furtunele de scurgere......eu m-am avantat si chiar am inlocuit unu , nici nu iti spun ce semne am pe maini. Moama cata poveste am scris pt un *** de trapa :)

dany_let 13-08-08 14:27

3 Attachment(s)
nu-mi intra apa ....e ok ..dar e un pic de tot intr-un colt zgariata si ma gandesc sa-o schimb...ai vazut..?? acum am si roll-bar;

bobby_gsi2 13-08-08 15:12

Stiam ca ai roll bar, ferice de tine....de ex poti sa te dai duminica la vtm amatori la craiova...eu nu pot sa ma dau ca nu am roll bar :(, si eu ma gandesc f serios sa ii pun.

sco211 13-08-08 23:15

poti sa ii pui rpd unu d aluminiu..*****ii ceva frumos p el...il lipesti cu super glue...si aia e! :P

:lol:

bobby_gsi2 13-08-08 23:36

Cica nu trebuie neaparat sa fie sudat...sa se vada acolo ceva in poze probabil....
cred ca ma apuc de indoit teava
:))

sco211 13-08-08 23:56

mi-a venit o idee si mai tare.
cum ar fii sa iei burete dinala d invelit, il faci rotund, si il prinzi cu soricei.

asta da inventie romaneasca...

bobby_gsi2 14-08-08 09:36

Buna idee.....si nici nu cantareste asa mult. Stau sa ma gandesc la doua masini modificate de pe aici sa ii iau la Buzau......de aseara tot ma gandesc si nu am gasit decat una. Pisicutza pis pis pis ..... :)

sco211 14-08-08 16:13

"pisicutza pis psss psss" mai de graba...

bobby_gsi2 14-08-08 17:11

Astazi masina a facut o vizita la Pilot unde pentru a 4-a oara i s-a schimbat sound-ul. Noua finala se numeste borla pro-xs si a fost montata pe o hayabusa. sper sa o lut cu ceva cai de pe motocicleta. Acum se aude mai linistit, mai infundat....exact cum vroiam. Bine....si datile trecute eram incantat de sound si pana la urma ma plictiseam de el. Sa vedem acum cat ma tine :)

Rebel_Boy 15-08-08 13:06

Vii la Buzau cu Kadett-ul?

All times are GMT +2. The time now is 22:57.

- Copyright 2026 4Tuning