![]() |
Re: ---==Intalniri saptamanale==---
|
Da ...vorbeste lumea ...ce-i cu tine....da te-au facut cu ou si cu otet acolo pe forum ...ce sa ii faci astia sunt oamenii...
Hai sa incheiem subiectu ...destul cu off topic-ul |
bai trebe facut ceva cu intalnirile astea ca e jale si nu gluma.....mai trebuie un pic de ''activitate''....numai sa rezolv si eu masina si tre sa-i dam drumu la treaba
Trebe sa ma mai dau si cu amicul meu BAL ca sigur ii este dor de mine....asa de plictiseala:lol: |
Quote:
|
Quote:
asteptam |
Quote:
|
treba vazut asta
https://youtube.com/watch?v=WRy24ksWi...elated&search= |
Da foarte frumos aseara ... mie mi-a placut ...cu atmosfera cu tot...mutel masini f multa lume .Sper ca si saptamana viitoare sa fiti prezenti in numar cat mai mare ...si mai aduceti fratilor niste aparate foto ...ca nu vine in fiecare zi un Evo 9 in Piatra;)
|
da a fost foarte misto si masini multe;)
|
Da dar ce folos canu putem dovedi cu imagini ...daca totusi are cineva ...il rog sa le posteze ;)
|
aha :sad: BAL vs EVO 9 ....interesant
|
Va rog sa va ganditi la un loc unde ne putem intalni Vinerea asta in numar mai mare....si sa postati aici sugestiile
|
Quote:
|
SENZATIONAL ......Azi dimineatza mergeam cu Bal cu 180 la ora prin centru si de o data ...politzia dupa noi ....si nu am oprit niciunu ...au iesit doi in fatza la muzeu sa ne blocheze si am trecut printre ei .....si in intersectie la spital au reusit sa ne blocheze si cand sa ma dau jos din masina .....a sunat alarma de la telefon ...si...mam trezit si mam dus la treaba :(
|
loc de intalnire ....hmmmm..... in parcarea din fata de la politie ...acolo vizavi' de posta ...e liber seara ...si putem ambala si da muzica tare cat vrem noi.... aia de la politie o sa iasa in pijamale cu procesele verbale nici nu mai tre sa se deplaseze prea mult :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:27. |
- Copyright 2026 4Tuning