Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Discutii generale masini (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini.html)
-   -   Conducere fara permis (https://forum.4tuning.ro/27-discutii-generale-masini/31162-conducere-permis.html)

apache 09-06-08 17:27

Re: Conducere fara permis

Quote:

Originally Posted by likety (Post 1581231)
Pana acum am citit pe acest thread despre:biciclisti zburatori,copii care se cred mari conducatori dar ei nu stiu nici reguli elementare s.a.m.d.

Am prieteni care au carnet luat pe bune dar nu cunosc nici macar indicatoarele (din pacate).Mergeam intr-o zi cu unul dintre ei(el la volan) si pune o frana brusca de am crezut ca zbor din scaun.Il intreb ce a patit si ma intreaba panicat(Ce semn e asta?Zi repede ca nu stiu si nu stiu ce sa fac?)Era vb despre Drum in ambele sensuri.Tipu` a luat la sala 22 cu noroc(recunoaste el) si la trasesu cum necum s-a descurcat.

Comcluzia:
-Poti sa ai permis dar sofer tot sa nu fii
-Sunt oameni care conduc fara carnet mai bine decat cei cu(unii,nu toti,dar sunt)
-Mare grija cei care se aventureaza fara plastic,posibil sa dea peste voi unu` cu plastic da` fara minte.

Conduceti prudent!!

uite asa ai ajuns tu la o concluzie la care nu mai ajunsese nimeni inainte:lol::lol:

Trebuie pur si simpu zis " nu ai carnet , nu conduci " ..nu ii mai gadilati atat sa mearga pe nush unde si nush unde si sa fie prudenti si porcarii deastea

likety 09-06-08 17:34

Te-ai simtit cumva?

Nici eu nu sunt de acord sa mergi fara plastic,ma refeream doar la faptul ca exista si genii care chiar daca au carnet sunt praf si altii care nu au carnet dar se descurca;)

"Trebuie pur si simpu zis " nu ai carnet , nu conduci ""-Te pomenesti ca daca asa scrie asa si faca.Sa nu-mi spui ca tu nu ai incalcalcat nicio regula...asa ca poti fi in aceeasi oala.

apache 09-06-08 17:52

reguli de circulatie am incalcat, am mai taiat o linie continua fara motiv, am mai depasit viteza legala (ma rog aproape zilnic) , asta nu ma baga in oala cu unul care conduce FARA permis

Si NU , NU MA SIMT , sunt un sofer mediu spre bun , nu ma laud degeaba, stiu sa ma scot din belele cand e cazul.

Daca scrii asa faci ceea ce e corect. Ca vine Ionescu Georgel de 14 ani si citeste aici ca " e ok daca mergi atent " si ce face? ia audi lu' tasu si il da de gard ( vezi ca s-a si intamplat asa ceva).
Referitor la geniile care au carnet si sunt praf te aprob. 8 din 10 femei care conduc sunt praf, ele cred ca sunt mari soferite dar cand e vorba de o parcare iti pui mainile in cap si te intrebi cine le-a examinat sa le dea carnet?

B-XX-NOX 10-06-08 00:23

Quote:

Originally Posted by apache (Post 1581300)
reguli de circulatie am incalcat, am mai taiat o linie continua fara motiv, am mai depasit viteza legala (ma rog aproape zilnic) , asta nu ma baga in oala cu unul care conduce FARA permis

Si NU , NU MA SIMT , sunt un sofer mediu spre bun , nu ma laud degeaba, stiu sa ma scot din belele cand e cazul.

Daca scrii asa faci ceea ce e corect. Ca vine Ionescu Georgel de 14 ani si citeste aici ca " e ok daca mergi atent " si ce face? ia audi lu' tasu si il da de gard ( vezi ca s-a si intamplat asa ceva).
Referitor la geniile care au carnet si sunt praf te aprob. 8 din 10 femei care conduc sunt praf, ele cred ca sunt mari soferite dar cand e vorba de o parcare iti pui mainile in cap si te intrebi cine le-a examinat sa le dea carnet?

sunt de acord cu tine , eu sunt un caz fericit , eu am inceput sa conduc pentru ca imi place.... nu pot sa sfatuiesc pe cineva sa mearga fara carnet( desi eu am mers) dar nici nu condamn anumite persoane ca merg fara... acum am carnet... dar daca intradevar esti pasionat de mic si ai condusul in sange... poti sa conduci bine d prima oara de cand te-ai urcat la volan . sa iti dau exemplu eu pana la 15 ani m-am uitat la tata non stop cand eram cu el in masina de cum conduce.. fiecare miscare , reflexe... prioritati etc... in momentu in care m-am urcat in masina sa conduc deja stiam cam jumate din ce trebuia sa ma invete la scoala de sofer peste vreo 2-3 ani :) inca odata spun , nu ma laud.... dar mai sunt si exceptii in afara de alea in care "copilu ia audi lu' tasu si il da de gard" . numai bine

Gabi 10-06-08 01:32

Dacă mai postează cineva un singur mesaj despre mersu' pe bicicletă, ne certăăăăăăm ! :)

D o n n 10-06-08 09:29

daca conduci in ziua inca re iei permisul e considerat condus fara permis ?ma refer in ziua in care treci probele,sau in ziua in care te duci sa iti ridici permisul? la mine a2a zi iti faci permisul,faci pozele platesti taxele si dupa 2 ore til da...ai voie sa conduci pana atunci sau?

apache 10-06-08 12:30

nu ai. daca nu il ai in mana (ridicat de la politie) e ca si cum nu ai avea permis

D o n n 10-06-08 13:17

si in cazul in care esti prins se aplica sanctiunile ca si cum nu ai avea nu? sa til ia dupa ce il ridici?

mihai88 10-06-08 13:45

mare e gradina...........cate aberatii pe aici de la pimp my bicicle la cazier curat dupa furt,baut,condus fara permis,+multe altele

baieti trezirea lasati figurile ca nu impresionati pe nimeni,mai mult va faceti de ras

serios acuma...........stati dra*( in banca voastra si ciocu mic

D o n n 10-06-08 14:39

io nu inteleg ceva...daca unii dintre voi nu puteti sa realizati ceva aia inseamna ca nimeni nu poate? INVIDIA E RASPUNSUL AICI

Sasha 10-06-08 15:53

Quote:

Originally Posted by D o n n (Post 1582361)
daca conduci in ziua inca re iei permisul e considerat condus fara permis ?ma refer in ziua in care treci probele,sau in ziua in care te duci sa iti ridici permisul? la mine a2a zi iti faci permisul,faci pozele platesti taxele si dupa 2 ore til da...ai voie sa conduci pana atunci sau?

pana nu faci pozele si pana nu`ti platesti taxa nu poti sa conduci... e ca si cum nu l`ai avea;)

D o n n 10-06-08 20:12

ok ms de raspuns..

paunionutz 10-06-08 21:30

Mai baietzi, eu fara permis am facut 2-3 ture cu masina prin spatele blocului si din grandomanie era sa o lovesc. Bineinteles ca au aflat parintii si am scapat fara bataie, dar cu pedepse sa-mi ajunga (aveam cca 15-16 ani). Am avut permisul suspendat pentru bautura, asta insemnand o cana de vin fiert (0.011) si atunci limita era la 0.010 (oricum bine mi-a facut ca m-a invatat minte si daca beau o jumate de pahar de bere nu ma mai urc la volan), asta pentru 3 luni, iar alta data pentru un accident stupid, cu avarii minore, la care mi-am facut ambitia cu ei, m-am judecat, am cheltuit bani si am stat cam 8 luni fara permis, dupa niste complicatii idioate. In fine, in toata aceasta perioada nu m-am urcat la volan, ba chiar am vandut masina, ca sa nu mai fie aceasta tentatie si mi-am facut abonament la RATB si vorba aia, stiam si eu sa conduc si nu mai eram incepator. Asa ca voi astia smecheri cxare mergeti fara permise, as fi fericit sa nu ne intalnim in trafic, sau mai ales sa ne lovim, ca ori imi veti plati pana va saturati chiar daca sunt eu vinovat, ori va alegeti cu dosare penale, ca asta e PROSTIA SI SMECHERIA SE PLATESTE

apache 10-06-08 21:42

Quote:

Originally Posted by mihai88 (Post 1582690)
mare e gradina...........cate aberatii pe aici de la pimp my bicicle la cazier curat dupa furt,baut,condus fara permis,+multe altele

baieti trezirea lasati figurile ca nu impresionati pe nimeni,mai mult va faceti de ras

serios acuma...........stati dra*( in banca voastra si ciocu mic

tie ce iti trebuie?

Gabi 10-06-08 22:39

Quote:

Originally Posted by paunionutz (Post 1583358)
Mai baietzi, eu fara permis am facut 2-3 ture cu masina prin spatele blocului si din grandomanie era sa o lovesc. Bineinteles ca au aflat parintii si am scapat fara bataie, dar cu pedepse sa-mi ajunga (aveam cca 15-16 ani). Am avut permisul suspendat pentru bautura, asta insemnand o cana de vin fiert (0.011) si atunci limita era la 0.010 (oricum bine mi-a facut ca m-a invatat minte si daca beau o jumate de pahar de bere nu ma mai urc la volan), asta pentru 3 luni, iar alta data pentru un accident stupid, cu avarii minore, la care mi-am facut ambitia cu ei, m-am judecat, am cheltuit bani si am stat cam 8 luni fara permis, dupa niste complicatii idioate. In fine, in toata aceasta perioada nu m-am urcat la volan, ba chiar am vandut masina, ca sa nu mai fie aceasta tentatie si mi-am facut abonament la RATB si vorba aia, stiam si eu sa conduc si nu mai eram incepator. Asa ca voi astia smecheri cxare mergeti fara permise, as fi fericit sa nu ne intalnim in trafic, sau mai ales sa ne lovim, ca ori imi veti plati pana va saturati chiar daca sunt eu vinovat, ori va alegeti cu dosare penale, ca asta e PROSTIA SI SMECHERIA SE PLATESTE

Un om - cum se spune - cu scaun la cap !!!

All times are GMT +2. The time now is 02:24.

- Copyright 2026 4Tuning