![]() |
Re: Conducere fara permis
Quote:
Trebuie pur si simpu zis " nu ai carnet , nu conduci " ..nu ii mai gadilati atat sa mearga pe nush unde si nush unde si sa fie prudenti si porcarii deastea |
Te-ai simtit cumva?
Nici eu nu sunt de acord sa mergi fara plastic,ma refeream doar la faptul ca exista si genii care chiar daca au carnet sunt praf si altii care nu au carnet dar se descurca;) "Trebuie pur si simpu zis " nu ai carnet , nu conduci ""-Te pomenesti ca daca asa scrie asa si faca.Sa nu-mi spui ca tu nu ai incalcalcat nicio regula...asa ca poti fi in aceeasi oala. |
reguli de circulatie am incalcat, am mai taiat o linie continua fara motiv, am mai depasit viteza legala (ma rog aproape zilnic) , asta nu ma baga in oala cu unul care conduce FARA permis
Si NU , NU MA SIMT , sunt un sofer mediu spre bun , nu ma laud degeaba, stiu sa ma scot din belele cand e cazul. Daca scrii asa faci ceea ce e corect. Ca vine Ionescu Georgel de 14 ani si citeste aici ca " e ok daca mergi atent " si ce face? ia audi lu' tasu si il da de gard ( vezi ca s-a si intamplat asa ceva). Referitor la geniile care au carnet si sunt praf te aprob. 8 din 10 femei care conduc sunt praf, ele cred ca sunt mari soferite dar cand e vorba de o parcare iti pui mainile in cap si te intrebi cine le-a examinat sa le dea carnet? |
Quote:
|
Dacă mai postează cineva un singur mesaj despre mersu' pe bicicletă, ne certăăăăăăm ! :)
|
daca conduci in ziua inca re iei permisul e considerat condus fara permis ?ma refer in ziua in care treci probele,sau in ziua in care te duci sa iti ridici permisul? la mine a2a zi iti faci permisul,faci pozele platesti taxele si dupa 2 ore til da...ai voie sa conduci pana atunci sau?
|
nu ai. daca nu il ai in mana (ridicat de la politie) e ca si cum nu ai avea permis
|
si in cazul in care esti prins se aplica sanctiunile ca si cum nu ai avea nu? sa til ia dupa ce il ridici?
|
mare e gradina...........cate aberatii pe aici de la pimp my bicicle la cazier curat dupa furt,baut,condus fara permis,+multe altele
baieti trezirea lasati figurile ca nu impresionati pe nimeni,mai mult va faceti de ras serios acuma...........stati dra*( in banca voastra si ciocu mic |
io nu inteleg ceva...daca unii dintre voi nu puteti sa realizati ceva aia inseamna ca nimeni nu poate? INVIDIA E RASPUNSUL AICI
|
Quote:
|
ok ms de raspuns..
|
Mai baietzi, eu fara permis am facut 2-3 ture cu masina prin spatele blocului si din grandomanie era sa o lovesc. Bineinteles ca au aflat parintii si am scapat fara bataie, dar cu pedepse sa-mi ajunga (aveam cca 15-16 ani). Am avut permisul suspendat pentru bautura, asta insemnand o cana de vin fiert (0.011) si atunci limita era la 0.010 (oricum bine mi-a facut ca m-a invatat minte si daca beau o jumate de pahar de bere nu ma mai urc la volan), asta pentru 3 luni, iar alta data pentru un accident stupid, cu avarii minore, la care mi-am facut ambitia cu ei, m-am judecat, am cheltuit bani si am stat cam 8 luni fara permis, dupa niste complicatii idioate. In fine, in toata aceasta perioada nu m-am urcat la volan, ba chiar am vandut masina, ca sa nu mai fie aceasta tentatie si mi-am facut abonament la RATB si vorba aia, stiam si eu sa conduc si nu mai eram incepator. Asa ca voi astia smecheri cxare mergeti fara permise, as fi fericit sa nu ne intalnim in trafic, sau mai ales sa ne lovim, ca ori imi veti plati pana va saturati chiar daca sunt eu vinovat, ori va alegeti cu dosare penale, ca asta e PROSTIA SI SMECHERIA SE PLATESTE
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:24. |
- Copyright 2026 4Tuning