Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   VERSUS AUTO (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto.html)
-   -   VW golf 4 vs dacia logan (https://forum.4tuning.ro/55-versus-auto/234027-vw-golf-4-vs-dacia-logan.html)

soosy 13-07-12 18:14

Re: VW golf 4 vs dacia logan

Quote:

Originally Posted by Champion (Post 5101535)
Vezi ca ti-am pus o intrebare mai sus :)

eu am raspuns,si am zis ce aveam de zis
nu vreau sa mai continuu discutia de nici un fel

si da...tine pasul cu brio,nu degeaba au vanzari si actiuni la companii importante
poate ca nu ii cea mai ce sub marca de vw,dar are contributie la altele care si peste bmw si mercedes

Champion 13-07-12 18:23

Quote:

Originally Posted by soosy (Post 5101556)
eu am raspuns,si am zis ce aveam de zis
nu vreau sa mai continuu discutia de nici un fel

si da...tine pasul cu brio,nu degeaba au vanzari si actiuni la companii importante
poate ca nu ii cea mai ce sub marca de vw,dar are contributie la altele care si peste bmw si mercedes

Aham :)) pai atunci sa vorbim si de Rolls de la BMW sau Maybach de la Daimler, unde e si Mercedes, daca e vorba de grup vs grup :)) te contrazici singur, tu ziceai ca vw tine pasul cu brio cu BMW si Mercedes, acum nu vw ca alte marci din vag.Lasa-ne... si venereaza-ti vw in continuare, sa nu cumva sa deschizi ochii mai tare.

Zicea ceva coleg de forum pe aici ca VW e prima la vanzari, a fost depasit de Toyota de mult... si ca Opel e saracia popurului, asa cum e, saracia poporului, Insignia e etalon la fiabilitate in clasa din care face parte, si nu numai la fiabilitate... mi-e lene sa caut articolele acum, dar daca vrea cineva neaparat, le caut.

run_forest 13-07-12 19:42

Quote:

Originally Posted by soosy (Post 5101528)
cateodata ma minunez cat pot sa fie de inchis unii
iar daca incerci sa vi cu argumente si etc zic ca posturiile sunt inutile si etc...
nici macar nu ma obosesc sa le raspuns pentru ca inseamna CAZ PIERDUT oamenii de genul
asa ca si o paranteza tot ce am citit pana acum treacand la un alt domeniu ar suna cam asa...: sa nu cumparam sisteme audio Samsung,Sony sau orice alta marca second pentru ca in aceas bani putem lau de ex Eboda si este nou

asa suna si cu loganul,si mai sunt si in alte domenii exemple dar ca si o banala chestie
insa unii nu stiu diferentele se pare

si daca ne-am documenta putin(simplu google)am vedea ca majoritatea oameniilor cei cu cap prefera masini straine decat logan nou
dar se pare dupa unii,ca aia sunt cei fara cap si cei cu sunt care sustin,cumpara si detin Logan

inca odata si pentru totdeauna nu zic ca este o masina rea,fiind noua si cu garantie ori in timp ori pe km este ceva,dar nu la banii care se vand
scurt si simplu

Inseamna ca oricine isi cumpara o masina noua e cel putin redus mintal ( tu sustii asta , nu eu ) .Aia de isi cumpara golf/polo la 18k de euro nu prea ii duce bibilica , tinand cont ca pot cumpara o masina premium ( seria 5/a6 ) cu 2-3 ani mai veche.
Nu este loganul o masina stralucita.Nu ofera cine stie ce comfort.Nu ofera cine stie ce senzatii.Dar iti ofera cel mai mic ( de departe ) pret de pe piata pt un autoturism nou.Iti ofera spatiu , costuri mici de intretinere-exploatare , garantie.
Tii se pare mult o masina NOUA la 5k euro , si nu ti se pare mult una second cu 7-8 ani mai vechi , km fara numar , dar cu clima ( "bizonica' nu altceva )
Te rog eu mult sa ne spui si noua cat ar trebui sa coste un logan sa merite cumparat.
Daca maine dacia scoate un autoturism sa zicem in clasa cu golf 6.
Care este MAI RAPID , MAI DOTAT , MAI SIGUR , MAI COMFORTABIL si MAI IEFTIN CU 3K de euro decat competitoru de la vw ce o sa zici?
"Plm frate e DACIA pe emblema?" sau "Mai bine dau astia 3k de euro in plus da am VW" sau "Iau VW ca are experienta mai mare in masini"?
Uite o chestie de bun simt daca o intelegi inseamna ca e ok.
Dacia e mai proasta overall decat un g4.Dar este si mai ieftina.
G4 este mai prost overall decat un a3.Dar este si mai ieftin.

lorentziu 13-07-12 21:03

bullshit..putem continua la nesfarsit asa..daca ai nevoie de o masina mai scumpa sa ai si personalitate e f grav..sa depinzi de fieratanii sa te bage lumea( fetitz) in seama..mai grav..hii hii..snobism ca la carte..ai un masinutz si te desteapta asta..? no way..la fel de ''destept'' ramai..mor de ras..:lol:

aleks 13-07-12 21:53

cautam o definitie universala?
cea mai buna masina dintre cele doua?
sau cea mai buna masina pentru fiecare categorie de oameni?
cel care-si ia o masina in rate/credit/leasing o poate cumpara mai usor noua.
doamna de 50 de ani sau pensionarul care isi schimba vechea dacie la fel. fata de 35 de ani cu copil mic de dus la gradinita care nu stie sa-si aleaga o corsa mai veche, ca nu se pricepe, dar isi permite o rata pe vreo 5 ani, tot masina noua isi alege.
pustiul care vrea tuning, putin mai multa imagine, putin mai mult confort in detrimentul exploatarii sigure indelungate, poate un tun de bas in portbagaj in locul spatiului util, ala alege o masina ca golful 4.
cum poti spune AMBELOR categorii ca DOAR UNA DIN ELE(!!!!) e masina ideala pentru ei?

silviu.o 14-07-12 17:52

Sincer sa fiu, cel putin din masinile pe care le-am vazut eu cam amandoua se adreseaza celor peste 35-40 de ani, si amandoua sunt foarte populare in Romania :) in categoria asta de varsta. Masina ceea mai populara la tineri vad ca e BMW-ul seria 3, e si normal asta

lorentziu 15-07-12 13:23

nu e obligatoriu seria 3..daca iti place tie sa placa si altora..e foarte proasta la sunet treiaru'..nu as lua asa ceva never..nu ca e hidoasa dar e varza la capitolul sonorizari..groaznica as zice ..idem audi..fiecare cu stolul lui..oricum sunt masini si mai misto ca seria 3, clar..

RVL 2000 16-07-12 10:53

Si care-s masinile cu sunet misto? :)
Daca vrei poti sa ai sunet pe 3-ar sau pe pe orice haudi, daca e asa de important.
Asta e cel mai tare criteriu de ales modelul de masina.

lorentziu 16-07-12 13:04

nu e treaba nimanui ce aleg eu sau ala ala ala..tipic romanesc, ''a mea e mai buna''..nu e vreun capat de lume ''biemveurile''..haahaaa:lol::lol::lol:

aleks 16-07-12 16:25

lorentziu, te rog, din nou, posteaza doar daca ai ceva foarte interesant de transmis, ceva ce intr-adevar intereseaza pe cei care-ti citesc postarile, daca nu, sa stii ca nu e nicio problema daca nu scrii pe sectiune.

lorentziu 16-07-12 20:04

ok, ms..ma lipsesc mai bine!! chestia e ca visele cuiva nu sunt si ale mele..lui..ele..etc!! chiar nu mai ma deranjez sa scriu pe aici..

aleks 16-07-12 21:07

Quote:

Originally Posted by lorentziu (Post 5104848)
ok, ms..ma lipsesc mai bine!! chestia e ca visele cuiva nu sunt si ale mele..lui..ele..etc!! chiar nu mai ma deranjez sa scriu pe aici..

Nu vreau sa-ti stric eu visele, din pacate trebuie sa-ti dau asta: https://forum.4tuning.ro/55-versus-au...a-privire.html

bitang 16-07-12 23:27

Quote:

Originally Posted by lorentziu (Post 5104848)

Plimba-ti mai bine cocia.

lord_wader 17-07-12 13:42

Nu inteleg de ce tot bateti apa-n piua pe subiectul asta, cand sunt altele mult mai interesante si mai frumoase. Probabil pt. ca la golfuri si logane se pricep toti :lol: cele 2 masini "nationale" ale romanilor.
Cred ca initiatorul topicului nici nu si-a mai luat masina :D ca altfel aparea pe forum cu noutati :shock: sau poate ma insel eu.

De fapt stati asa, omu' si-a luat ford focus 2001 :lol::lol:

"Mai bine un focus pe benzina, eu am luat de curand un ford focus din 2001 motor 1.6 100 cp si afara mers 110 consuma 5,4l/100 si in oras mers normal fara turatii bruste doar cand e cazul 8-8,5.Inainte am condus un opel astra 1.4 si un astra 1.7 si iti spun sincer ca nu se cmpara, la opel scaune mai inconfortabile, tinuta de drum mult mai proasta, mai putin fiabila si la ford piesele nu sunt asa de scumpe cum zic unii sunt mai ieftine decat la opel si mai bune. Bafta la cumparare!"

ondin 17-07-12 18:48

Quote:

Originally Posted by lord_wader (Post 5105572)
Nu inteleg de ce tot bateti apa-n piua pe subiectul asta, cand sunt altele mult mai interesante si mai frumoase. Probabil pt. ca la golfuri si logane se pricep toti :lol: cele 2 masini "nationale" ale romanilor.
Cred ca initiatorul topicului nici nu si-a mai luat masina :D ca altfel aparea pe forum cu noutati :shock: sau poate ma insel eu.

De fapt stati asa, omu' si-a luat ford focus 2001 :lol::lol:

"Mai bine un focus pe benzina, eu am luat de curand un ford focus din 2001 motor 1.6 100 cp si afara mers 110 consuma 5,4l/100 si in oras mers normal fara turatii bruste doar cand e cazul 8-8,5.Inainte am condus un opel astra 1.4 si un astra 1.7 si iti spun sincer ca nu se cmpara, la opel scaune mai inconfortabile, tinuta de drum mult mai proasta, mai putin fiabila si la ford piesele nu sunt asa de scumpe cum zic unii sunt mai ieftine decat la opel si mai bune. Bafta la cumparare!"

cum sa consume un ford focus de 1.6 cu 110 cp doar 5,4 l/100 km? poate 7.4 pe loc drept, 7.9 l/100 km mers prin Romania si cel mai putin 5.4 doar daca mergi cu el 100 km numai in panta. ce le place unora sa minta, asa si loganul bunicului meu din 2004 consuma la cei 75 cp si 1.6 cmc doar 4,3 l/100 km prin Romania si in panta nimic ca e smecher si opreste motorul.
:)
rezulta ca loganul este mai bun, il bate la consum doar un 1.4 sau 1.9 de la golful 4 din topic.
care daca te fortezi putin le cobori sub 3/100 si uite asa te si imbogatesti zi de zi mergand cu masinile astea.

All times are GMT +2. The time now is 22:54.

- Copyright 2026 4Tuning