![]() |
Re: O fata... si un golf 2...
Jucarii noi ptr masinuta:lol:.Inseamna ca nu mai ai asa mult de munca daca luna viitoare o vopsesti:D
|
6 Attachment(s)
razak: nu uit, dar nu aveam poze:-P
furry_lion:daca nu ar fi prietenii...nu as fi reusit sa fac atatea:drunk: valitataye:jucarii multe:D...nu o vopsesc luna viitoare, o duc la Ghetto sa ii fac aripile si bad-ul (sper sa reusesc sa o vopsesc in vara) am inceput sa lucrez la caroserie imi pare rau ca iar a venit vremea urata:cry: multumesc Razvan GRR pentru ajutor:D |
Lasa zeta.Usor usor o sa rezolvi masina si la partea de caroserie:D
|
Sunt multe fete pasionate de masini....dar tu le intreci pe toate pebune ma uimesti, sa-ti dai atata interes pt masina ta poate un baiat nar face ce ai facut tu .te felicit si urmaresc cum decurge proiectul tau cu masina .
Abia ast so vad cand este gata :X:X:X: |
bv zeta nota 10+ pentru tot ce faci!!!
e singuru thread de masini care il urmaresc zilnic!! abia astept sa vad urmatoarele progrese!!! ca sa nu mai zic de finalul masini!! la final vreau niste poze profi cu tine si masinutza ta:D P.S. a nu se intelege poze deocheate!!! |
o sa te rusinezi cand o sa vezi buburuza gata :)
|
respect pentru pasiune
|
Sa te videm pe strazi zeto grava,low and slow...asa cum trebe
si unpic cracanel / \ :D sa moara Gibilan !:) |
ultima poza este superba!
|
unele fete isi fac unghiile cu oja......zeta isi face unghiile cu grund si fuller :P....bv girl....sti k te admir
|
1 Attachment(s)
o poza ratacita prin comp pentru zeta...:-":D
sper sa iti placa;) |
daca nu ma insel, ai roti la fel zeta?
|
:))))))))))))))
|
Quote:
Succes cu proiectul si sa il vedem gata pana la vara :) |
DJBOSS, sony_floryn, Robert_mk4, 450yfz,: multumesc , multumesc.:oops:
Tweety_rzw: o sa fie Low... atat... fara / \:D marty88: stii tu ce stii:-P Sonny™: da imi place:lol: multumesc PDV_1989: asa e.. fara "clante" Sa te auda Dumnezeu:twisted: ... la masina nu am mai facut nimic..ma tine vremea asta in loc:cry: |
| All times are GMT +2. The time now is 03:19. |
- Copyright 2026 4Tuning