![]() |
Re: Dacia 1310 L B-79-EXP - DB-07-VNF
Felicitari...ii sta bine lasata
|
La ce cantar sa umblu daca am lasat-o pe spate? adica sa am grija cati pun in ea?
cred ca zicea acolo la repartitor sa il reglezi acum pentru inaltimea care o are masina acum...vine acolo unde e prinsa puntea...la bratul ala din mijloc.. sa ma corecteze cineva daca am gresit:rolleyes2 ai arcuri taiate...cine`i ca tine :lol: |
exact bogdan... cantaru ala de la repartitor se regleaza in functie de pozitia punti... daca nu il modifici o sa te trezesti ca tine doar fata sau ca nu tine cum trebuie
|
bine ba gogule... hai ca da bine:) mai mergea putin de fata.. da e bine si asa:P
legat de repartitor/cantar... tre sa umbli atunci cand il ridici.. atunci risti sa tina doar fata... ala e gandit ca atunci cand ai greutate pe el.. si e masina LASATA de spate sa actioneze mai mult spatele decat fata.. in cel mai rau caz o sa simti un voblaj al masinii atunci cand franezi.. daca tine prea bine spatele in coparatie cu fata... cel putin asa stiu eu.. sa ma corecteze cineva daca gresesc... stii ca si eu am lasat-o pe a mea.. si sta cam la fel.. nu se simte diferenta... cel putin nu deranjabil... tocmai ca franeaza mai bine spatele dar nu mai mult ca fata... incat sa te deranjeze... bft! |
tocmai ca o lasi... si forteaza repartitoru... si risti sa iasa tija din punte (ca in cazul meu) daia am zis ca trebuie reglat iar
|
Quote:
sincer pe asta nu o stiam:P cosmine.. in cazul asta regleaza-l taica:) |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
cred ca trebuie sa il mai destrangi....:rolleyes2
|
Quote:
atentie, e foarte posibil sa fie reglat prost acel cantar si in momentu in care o lasi jos sa nu mai fie nevoie sa intervi asupra lui Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
Stefane, sa sti ca o sa faci furori;) sa iti arat dacia unui prieten, are 2 tobe :lol: ca aia a lui blondutzu, da functioneaza ambele la asta8) ieri i-am taiat si lui arcurile:twisted: daca vii odata facem o sedinta foto cu toate 3 P.S: Multumesc Stefan pentru sfatul ce mi l-ai dat, am mai scapat de la o "belea" |
6 Attachment(s)
Si uite asa VNF a trecut ITP-ul cu brio la noxe, frane si jocuri, fara spaga, deci luat pe bune :D Si cu toate astea circulam pana in 2013 legal:peace: Si ca tot am facut itp-ul am zis sa dau o fuga si la intalnirea regionala a daciotilor din targoviste :wave: Si cateva poze facute de Stefan si de prietenul nostru Emy(cel cu 1300-ele crem TPR) Asteptam toti daciotii la intalnirea noastra care se tine din 2 in 2 saptamani. :twisted: Mi-am montat si statie CB TTI TCB-550 cu antena midland, o sa vina si poze ca acum nu am aparat,:oops: o recomand, daca duminica nu o aveam soferul care a condus vnf-ul avea 15 amenzi luate pana acum :lol: de la racari pana la targoviste in fiecare localitate, era cate un MCV, ba in miscare ba stabil.
|
Am o intrebare i-ar sta bine cu stalpii vopsiti negru impreuna cu ramele la usi?8)
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
3-DB4421- ce masina faina ai . :lol:
bafta cu masina Cosmin si sa treaca anii sa vina permisul. |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:07. |