Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   Dacia 1310 L B-79-EXP - DB-07-VNF (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/200515-dacia-1310-79-exp-db-07-vnf.html)

R.Equinox 16-08-11 14:11

Re: Dacia 1310 L B-79-EXP - DB-07-VNF

Felicitari...ii sta bine lasata

BOGDAN_UWW 16-08-11 16:22

La ce cantar sa umblu daca am lasat-o pe spate? adica sa am grija cati pun in ea?

cred ca zicea acolo la repartitor sa il reglezi acum pentru inaltimea care o are masina acum...vine acolo unde e prinsa puntea...la bratul ala din mijloc.. sa ma corecteze cineva daca am gresit:rolleyes2

ai arcuri taiate...cine`i ca tine :lol:

Old_boy 16-08-11 18:22

exact bogdan... cantaru ala de la repartitor se regleaza in functie de pozitia punti... daca nu il modifici o sa te trezesti ca tine doar fata sau ca nu tine cum trebuie

(!8Y_M 16-08-11 18:31

bine ba gogule... hai ca da bine:) mai mergea putin de fata.. da e bine si asa:P

legat de repartitor/cantar... tre sa umbli atunci cand il ridici.. atunci risti sa tina doar fata... ala e gandit ca atunci cand ai greutate pe el.. si e masina LASATA de spate sa actioneze mai mult spatele decat fata.. in cel mai rau caz o sa simti un voblaj al masinii atunci cand franezi.. daca tine prea bine spatele in coparatie cu fata... cel putin asa stiu eu.. sa ma corecteze cineva daca gresesc...
stii ca si eu am lasat-o pe a mea.. si sta cam la fel.. nu se simte diferenta... cel putin nu deranjabil... tocmai ca franeaza mai bine spatele dar nu mai mult ca fata... incat sa te deranjeze...

bft!

Old_boy 16-08-11 19:20

tocmai ca o lasi... si forteaza repartitoru... si risti sa iasa tija din punte (ca in cazul meu) daia am zis ca trebuie reglat iar

(!8Y_M 16-08-11 19:30

Quote:

Originally Posted by Old_boy (Post 4530559)
tocmai ca o lasi... si forteaza repartitoru... si risti sa iasa tija din punte (ca in cazul meu) daia am zis ca trebuie reglat iar

stai putin.. vrei sa zici ca se sparge repartiroul ca a lasat-o atat? dar aia care pun pe ele pana dau cu bara de spate de pamant cum e? pana mea.. eu nu l-am reglat:D si slava domnului ca am mers si cu 8 oameni in masina si cu portbagajul plin de mancare si bautura:))

sincer pe asta nu o stiam:P cosmine.. in cazul asta regleaza-l taica:)

Cosmin-SNR 17-08-11 09:40

Quote:

Originally Posted by R.Equinox (Post 4530000)
Felicitari...ii sta bine lasata

Quote:

Originally Posted by BOGDAN_UWW (Post 4530228)
La ce cantar sa umblu daca am lasat-o pe spate? adica sa am grija cati pun in ea?

cred ca zicea acolo la repartitor sa il reglezi acum pentru inaltimea care o are masina acum...vine acolo unde e prinsa puntea...la bratul ala din mijloc.. sa ma corecteze cineva daca am gresit:rolleyes2

ai arcuri taiate...cine`i ca tine :lol:

Multi.. :lol: o sa vad cu repartitorul

Quote:

Originally Posted by Old_boy (Post 4530439)
exact bogdan... cantaru ala de la repartitor se regleaza in functie de pozitia punti... daca nu il modifici o sa te trezesti ca tine doar fata sau ca nu tine cum trebuie

si cum il reglez? nu am nici cea mai vaga idee ce sa fac acolo:lol:

Quote:

Originally Posted by (!8Y_M (Post 4530459)
bine ba gogule... hai ca da bine:) mai mergea putin de fata.. da e bine si asa:P

legat de repartitor/cantar... tre sa umbli atunci cand il ridici.. atunci risti sa tina doar fata... ala e gandit ca atunci cand ai greutate pe el.. si e masina LASATA de spate sa actioneze mai mult spatele decat fata.. in cel mai rau caz o sa simti un voblaj al masinii atunci cand franezi.. daca tine prea bine spatele in coparatie cu fata... cel putin asa stiu eu.. sa ma corecteze cineva daca gresesc...
stii ca si eu am lasat-o pe a mea.. si sta cam la fel.. nu se simte diferenta... cel putin nu deranjabil... tocmai ca franeaza mai bine spatele dar nu mai mult ca fata... incat sa te deranjeze...

bft!

Astept sa imi explice cineva cum sa reglez ala, o schema ceva:rolleyes2

Quote:

Originally Posted by Old_boy (Post 4530559)

Quote:

Originally Posted by (!8Y_M (Post 4530583)
stai putin.. vrei sa zici ca se sparge repartiroul ca a lasat-o atat? dar aia care pun pe ele pana dau cu bara de spate de pamant cum e? pana mea.. eu nu l-am reglat:D si slava domnului ca am mers si cu 8 oameni in masina si cu portbagajul plin de mancare si bautura:))

Pai astept momentan... si o sa il reglez. Si in legatura cu lasatul pe fata, as putea sa o mai las putin din T-urile la amortizor...:crazy: multi imi spun ca nu-s sanatos la cap... la mine in sat aici :lol: ca i-am zapacit cu modificarile la dacia asta:lol: da cam au dreptate, nici eu nu-s asa de sanatos=)):crazy::bat:

BOGDAN_UWW 17-08-11 09:52

cred ca trebuie sa il mai destrangi....:rolleyes2

Old_boy 17-08-11 13:20

Quote:

Originally Posted by Cosmin-SNR (Post 4531536)
Multi.. :lol: o sa vad cu repartitorul

si cum il reglez?

trebuie stransa piulita aia care vine pe bara filetata prinsa de puntea spate

atentie, e foarte posibil sa fie reglat prost acel cantar si in momentu in care o lasi jos sa nu mai fie nevoie sa intervi asupra lui

Quote:

Originally Posted by BOGDAN_UWW (Post 4531559)
cred ca trebuie sa il mai destrangi....:rolleyes2

gresit, e fix invers

Quote:

Originally Posted by (!8Y_M (Post 4530583)

forteaza in tija aia de pe punte care e prinsa cu o bucsa de gumilastic care se mananca si pana la urma sare de pe punte... e dubioasa faza

Quote:

Originally Posted by Cosmin-SNR (Post 4531536)
multi imi spun ca nu-s sanatos la cap... la mine in sat aici :lol: ca i-am zapacit cu modificarile la dacia asta:lol: da cam au dreptate, nici eu nu-s asa de sanatos=)):crazy::bat:

iti dai seama daca vin eu cu a mea pe acolo... fac furori :twisted:

Cosmin-SNR 18-08-11 08:53

Quote:

Originally Posted by Old_boy (Post 4531948)
trebuie stransa piulita aia care vine pe bara filetata prinsa de puntea spate

atentie, e foarte posibil sa fie reglat prost acel cantar si in momentu in care o lasi jos sa nu mai fie nevoie sa intervi asupra lui

gresit, e fix invers

forteaza in tija aia de pe punte care e prinsa cu o bucsa de gumilastic care se mananca si pana la urma sare de pe punte... e dubioasa faza

iti dai seama daca vin eu cu a mea pe acolo... fac furori :twisted:

Am fost aseara cu ea la mecanic, si a strans cateva filete si a spus ca e ok acum, sa nu mai umblu la ea.

Stefane, sa sti ca o sa faci furori;) sa iti arat dacia unui prieten, are 2 tobe :lol: ca aia a lui blondutzu, da functioneaza ambele la asta8) ieri i-am taiat si lui arcurile:twisted: daca vii odata facem o sedinta foto cu toate 3

P.S: Multumesc Stefan pentru sfatul ce mi l-ai dat, am mai scapat de la o "belea"

Cosmin-SNR 31-08-11 09:16

6 Attachment(s)
Si uite asa VNF a trecut ITP-ul cu brio la noxe, frane si jocuri, fara spaga, deci luat pe bune :D Si cu toate astea circulam pana in 2013 legal:peace: Si ca tot am facut itp-ul am zis sa dau o fuga si la intalnirea regionala a daciotilor din targoviste :wave: Si cateva poze facute de Stefan si de prietenul nostru Emy(cel cu 1300-ele crem TPR) Asteptam toti daciotii la intalnirea noastra care se tine din 2 in 2 saptamani. :twisted: Mi-am montat si statie CB TTI TCB-550 cu antena midland, o sa vina si poze ca acum nu am aparat,:oops: o recomand, daca duminica nu o aveam soferul care a condus vnf-ul avea 15 amenzi luate pana acum :lol: de la racari pana la targoviste in fiecare localitate, era cate un MCV, ba in miscare ba stabil.

Cosmin-SNR 31-08-11 11:02

Am o intrebare i-ar sta bine cu stalpii vopsiti negru impreuna cu ramele la usi?8)

3-DB4421 31-08-11 11:39

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Cosmin-SNR (Post 4556249)
Am o intrebare i-ar sta bine cu stalpii vopsiti negru impreuna cu ramele la usi?8)

Sa sti ca iar sta bine,dar ar tribuie sai pui si o folie neagra pe geamuri.Cum am facut eu.

Cata_UNU 31-08-11 12:23

3-DB4421- ce masina faina ai . :lol:
bafta cu masina Cosmin si sa treaca anii sa vina permisul.

Old_boy 31-08-11 13:17

Quote:

Originally Posted by Cosmin-SNR (Post 4556249)

ti-am mai zis o data ca nu... diferenta de culoare e mult prea mica si practic insesizabila... pune-i geamuri ionizata daca vrei sa faci ceva

All times are GMT +2. The time now is 17:07.

- Copyright 2026 4Tuning