![]() |
Re: intalnire dacia 9 mai ?mai are loc in 2010?
30 Attachment(s)
Cateva poze de azi.
|
Nu stiu cine zicea paici ca vor fi numa 20 de masini, am fost si eu pacolo si erau peste 20, dar nu cu multe :lol: Cele mai frumoase "batrane" au fost un renault 12 verde din bv si o dacie 1300 de sm. Au fost si cateva 1310 si 1300 "violate" dar se putea si mai bine, daca veneau mai multe "violate" :!: O sa bag luni si niste poze...
|
Quote:
hai cu poze, sa ne mai clatim ochii:D |
mama doamne ce motor impecabil are 1300 aia alba............si aia cu turbo......fara cuvinte
|
B-90-wid e cumva fosta WRC????:D
|
deci tot nu ati fost multi...oricum aia alba e superba:D:shock:
|
Quote:
|
Quote:
Mai multe detalii: https://forum.4tuning.ro/109-masina-m...l/page-68.html |
Quote:
Simpatica expozitia, zic simpatica pentru ca au fost mai putine masini ca anu trecut, spectatori mai putini... dar mi-au placut "batranele" cel putin acea alba avea compartimentul motor putin zis tipla... facea un mic picnic pe el... Drumu mia placut mie cel mai mult, in compania lui alex cu berlina bleomarin cu jante albe b-08-aja(pe intors) iar pe dus cu 10 masini in "coloana" ca unii nu sau putut tine dupa noi chit ca am mers civilizat:-P Per general a fost ok dar se putea mult mai mult, mai astept poze pentru ca eu nu am facut nici una cu evenimentul:lol: |
Quote:
Aia cati au fost macar si au ridicat curu ( din pasiune , plictiseala etc ) si s au dus pana acolo, n au stat si au rupt tastatura in 2 :-) |
Quote:
|
Quote:
Bafta |
Quote:
|
Quote:
|
Faceti concurenta care cui "i-o zice"? Terminati cu prostiile astea de copii mici si certativa prin pm daca tot aveti chef de asa ceva. A trecut deja faza cu hai sa mergem, hai sa stam si vrem 1310 la Brasov.
Ne-au ramas doar pozele de admirat pe topicul asta, asa ca hai macar acum sa fim on si sa nu ne mai certam aiurea. Asta e, data viitoare speram sa fie mai bine . . . |
| All times are GMT +2. The time now is 07:14. |
- Copyright 2026 4Tuning