![]() |
Re: Mercedes vs. BMW vs. Audi
Quote:
In fine, o luam si cum zici tu..masini noi stoc. Ce rost mai are sa imi iau un boxter cand unu cu un Golf R ma bate de ma rupe? Pai are. Cat golfuri vezi in tara si cate boxter? Cum suna: "am porsche" si cum suna "am volkswagen"? Acuma posesorii de octavia 1.6 sau de fiat albea ce zic? pai de ce mi-am luat masina asta ca puteam sa imi iau logan. Just think a little bit sometime. |
Quote:
Porsche doar la romani e masina de plimbat pe bulevard si de expresie de-a ta "am porsche" si cum suna "am volkswagen" dar spiritul brand-ului era de masina sport. Pai iti spun eu cum suna, "am Porsche" - a prostie, cam asa ceva, adica platesti o forma frumoasa si o emblema, ca motorul si sasiul sunt mai bune la mult mai ieftinele Megane sau Golf. Eu nu stiu ce Porsche ai avut tu, eu am avut Cayenne S prima generatie si pot sa o declar o petarda de masina la cat a costat de nou, doar ca la mine conjunctura a fost cu totul alta si mi-a ajuns sub jumatate de pret cu 40 k de km si aproape 2 ani vechime si am avut si o gramada de probleme cu el si m-am chinuit si un an de zile sa scap de el in mare pierdere. Asa ca eu in afara de modele Cayman S, Carrera si ce o mai aparea de gen nu vreau sa mai aud niciodata si astea in nici un caz noi. oricum prefer si probabil o sa-mi si achizitionez seria 911 Carrera series (1984–1989) de pe vremea cand era un brand adevarat. |
Pai atunci , anunta-i pe cei de la Ferrari sa isi retraga reprezentanta din Romania, ca ce sa mai.. o face un golf vorb-aia ... La ce mai e brand exclusivist? marca exclusivista..sa o retraga ca nu ne trebuie nou aicisha in romanié
|
Quote:
Stii tu vre-un Ferrari din productia actuala sa fie facut de Megane sau Golf R si cu toate ca Fiat este un brand mult sub VAG, Ferrari au declarat ca nu vor face niciodata nici SUV nici alte masini de gen pt. ca vor sa mentina puritatea brandului in detrimentul unui profit mai mare, normal. Mie personal imi place mai mult 911 decat Ferrari dar cine e Porsche acum si cine e Ferrari? Cand spui am un Ferrari toata lumea stie ce masina ai dar cand spui ca ai un Porsche poate sa creada ca esti si cu Touareg V6 cu alta carapace, cam nasol. |
Sunteti offtopic.
|
Quote:
Vanzarile merg cum merg si ei considera safe varianta asta, inca nu duc lipsa de clienti. Daca de maine ar fi pe punctul de a da faliment, probabil s-ar gandi sa faca si carucioare de copii, nu numai SUV-uri. |
Ferrari chiar face si carucioare pt copii :-)
|
N-as avea de unde sa stiu, nu am copii! :)
|
Re: Mercedes vs BMW vs AUDI
[QUOTE=johhny;2599836]un alt subiect de cearta :).. oricum cam aceleasi discutii sunt si in celalte topicuri.
Din punctul meu de vedere eu cam asa vad ordinea celor 3 producatori: mercedes > bmw > audi, cam asa cred ca a fost dintotdeauna, iar progresul cel mai mare in ultimul timp cred ca l-a facut audi ajungand sa concureze la mai toate clasele cu ceilalti 2 producatori, chiar daca deocamdata sta tot in spatele lor.[/QU Intr-un mercedes esti mai respectat,te vad toti altfel BMW -performanta,motoare super performante(nu vad alt constructor care poate scoate din motoare de 4l aspirate 420 cp sau 5l 507cp) AUDI hmm la coada,incearca ei ceva dar nu le iese. DPDV al performantei BMW,MERCEDES,AUDI.Este adevarat ca cei de la mercedes au performante 0-100 destul de bune,dar cei de la bmw au facut teste pe circuit cu masinile lor deci...este un episod la fifth gear bmw vs mercedes pe circuid intre un m3 si amg(clasa c) si pot spune ca il spulbera m3 ul pe amg,deoarece este foarte instabila la curbe si multe altele.. |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Hey kid, newsflash ! Ce am expus eu acolo mai sus se refera la masini dupa 2002 . Daca tu crezi ca alea sunt harburi din 1900 toamna, atunci scuza-ma majestate ca suntem obligati sa luam bmw din 2011 ca sa nu avem probleme 5 km . HA PS1 : harburile din 1900 toamna , nu prea au soft :) sunt pure dpdv tehnic ;) PS2 : Apreciez de o mie de ori mai mult un e30 decat un e46/e90 si nu dpdv al driftului ( cum sunteti toti innebuniti ) , ci doar ca aia e masina cu care poti merge pe strada linistit, pe cand astea noi sunt pulbere..( ca sa te citez ) .. cel putin bmw-urile's |
Quote:
2. SLS-ul ala bate Ferrari F430 si Audi R8 V10 5.2 FSI si Lamborghini Gallardo SE pe pista, deci e foarte performant si isi merita banii. |
| All times are GMT +2. The time now is 14:34. |
- Copyright 2026 4Tuning