Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Ce vor barbatii? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/6011-barbatii.html)

robertzEL_bz 26-08-07 02:22

Re: Ce vor barbatii?

lupti k sa gasesti cea mai buna gajik....asha o gasesti lupti pt ea da..bun.....dak lupti pt ea esti luat de prost de toti si de ea inclusiv...k asha cred fetele in ziua de azi... dak stai dupa ea si dak lupti pt ea esti prost ...dka nu lupti si doar te dai la ea... nu prea ai sanse...pana la urma cum naaiba poti sa ai o fata ...dak o tzii in puf si ii faci toate poftele ....si dupa toate astea tot nu ii komvine ceva......

robertzEL_bz 26-08-07 02:24

ftele din ziua de azi dak te`ai indragostit de ele....deja ti`ai semnat certificatul de deces..... te baga in gropaa....:-<:-<....

aleks 27-08-07 13:11

Quote:

Originally Posted by Magos (Post 1063238)
Clar!!!
Vedeti ce usor va lasati invinsi??
Voi sunteti precum paunii!!
Va infoiati cand e cazul sa impresionati femela... Ce posterior deosebit aveti voi... Ce spate... !!!! Iar cand aceasta incepe sa va dea in cap, fugiti cat va tin picioarele!!!

ce vor barbatii?
femei mai putin misogine, si mai putin pregatite sa catalogheze imediat, partinitor...
mai pe scurt, cauta un partener, nu un adversar...
greu?
pentru unele,da :)

pheerya 27-08-07 22:00

nu un adversar...un partener de care sa nu fie calcata in picioare...egalitate si respect intre sexe ;)

robertzEL_bz 28-08-07 01:48

Quote:

Originally Posted by pheerya (Post 1067748)
nu un adversar...un partener de care sa nu fie calcata in picioare...egalitate si respect intre sexe ;)

da asha se zice aici da in realitate fetele sunt crude rau!

Bea69 28-08-07 10:13

si stii dc?ptr nici atunci,cind kiar ar merita ele,nu esti in stare sa le scuturi k lumea si sa le zici,bah ,femeie..tin la tine....si kiar din cauza asta tre sa iti zic k ai facut o timpenie cit esti tu d mare...si te rog frumos sa te regrupezi,k te autocaracterizezi intr-un mod d mie m-i rusine...
daca nu intelegi dc ti-am zis asta..da-mi pm ;)

algorunescu 28-08-07 15:56

Nu stiu ce vor toti barbatii ca multi dintre ei nu stiu nici ei, dar stiu ce vreau eu.
Uitandu-ma asa prin discutiile de pe forum am vazut ca vor diverse lucruri de la barbati. Toate au un tablou al barbatului ala deosebit care trebuie sa intruneasca anumite calitati. Faza tare e ca in cele mai multe cazuri barbatul pe care-l aleg ele n-are nici o treaba cu calitatile alea. Barbatii 'e' porci pentru ca in general astfel de barbati aleg ele si ii dau ca exemplu.
Am vazut atatea cazuri cu femei bune care tineau in puf tot felul de ratati care le calcau in picioare. De cele mai multe ori stiau foarte bine cum sunt inainte sa se implice cu ei. Nici in ruptul capului nu s-ar fi despartit de ei desi plangeau tot timpul. Iar daca intr-un final au reusit sa gandeasca cu capul si sa termine relatia, daca au dat apoi de un tip calumea l-au jucat in picioare pentru ca intre timp hotarasera ele sa se faca rele. Au un mare talent de a se purta bine cu cine nu trebuie si invers. De cele mai multe ori ofera invers proportional cu ce primesc. Sunt foarte curios, in capul lor, ce cred ca se intampla cu ala dragut care e dat la o parte pt un taran. E dat o data, de doua ori, pana se invata minte si devine si el la fel ca taranul. De obicei nu-si explica nici ele de ce fac alegerea asta. De fapt cred ca "nu-mi explic de ce" e expresia pe care am auzit-o cel mai des de la femei. Multe din ele nu-si explica majoritatea lucrurilor pe care le fac.
Ce as vrea eu ? As vrea sa vad si eu maturitatea aia de care se tot vorbeste ca o au femeile in plus fata ce noi. Sa nu se mai mataie atat ca barbatii nu le trateaza cum trebuie, din moment ce ala e genul de barbat pe care-l aleg. Aia care se poarta de *** cu femeile chiar credeti ca s-au nascut asa ? Asa au vazut ei ca merge invatati tot de niste femei. Daca nu mergea nu erau tampiti sa o tina tot asa, ci trebuiau sa se adapteze.
Cand spun ca vor ceva, atunci sa si aprecieze acel ceva cand il primesc. Majoritatea sunt ca niste copii prosti care nu strica lucrurile bune intentionat, dar atat le duce pe ele capul. Si ca si la copii tre sa nu le dai lucruri de valoare pe mana ca nu stiu sa le aprecieze si le irosesti degeaba. De ce sa-i dai un obiect din aur cand vine altul si o multumeste cu un plastic colorat (aici vorbesc la figurat bineinteles).
Sunt curios cat ma pot contrazice fetele de pe forum. Sunt curios cate din ele au avut de ales intre baiatul dragut si ala rau si n-au ales pe ala rau cu convingerea puerila ca o sa-l "cuminteasca" ele.
Chestii din astea cu "nu toate sunt asa" am tot auzit. De multe ori de la unele care apoi au venit cu expresia aia de mai sus cu "nu-mi explic de ce". Existenta asta a femeilor deosebite care stiu sa aprecieze cum trebuie eforturile e ca si existenta lui Yetti sau monstrului din Loch Ness. Sunt o gramada de zvonuri ca exista dar nu e nimeni in stare sa aduca vreo dovada clara.

Claudia 28-08-07 16:37

Quote:

Originally Posted by Magos (Post 1063235)
Pentru ca suntem reduse numeric...
Claudia.. Unde esti sa ma sustii???? :((

Am revenit... mult ati mai scris, nebunilor! citesc de 1h si ceva... ca ramasesem mult in urma! Pe parcurs imi veneau in minte raspunsuri la toate intrebarile voastre, dar pana am ajuns la ultima pagina am ametit de tot, ca ati tot schimbat subiectul.

Eu imi sustin ideea pe care mi-am format-o cunoscand atatia baieti/barbati...
La inceput de tot aveam si eu conceptia aia stupida: ca toti barbatii sunt la fel... apoi am "evoluat" si credeam ca stiu cum gandesc si ce vor barbatii...

Acum sunt la stadiul in care am realizat ca nu seamana intre ei, ca unii au anumite nevoi si perceptii, mai multa sau mai putina deschidere spre sentiment si pasiune intr-o relatie...totul e sa il citesti cum trebuie si sa te adaptezi, daca simti ca merita.

Se stie k polii opusi se atrag si din cauza asta femeia care cauta stabilitate si dragoste intalneste barbatul aventurier, sau invers! Cel mai urat in toata asta e ca majoritatea dintre oameni nu recunosc ce vor si lasa o impresie gresita, dar frumoasa!("minte-ma frumos") ASA CA voi, barbatii, de cele mai multe ori, stiti ce vreti, dar nu o spuneti in fatza!!!
Si asa ajungem o comunitate de demoralizati, spunem ca barbatii sunt porci pentru ca se gandesc doar la satisfactia lor(cand de fapt era logic de la inceput sa fie asa, dar ne-am mintit pe noi ca l-am intalnit pe print), sau barbati care spun ca toate femeile sunt materialiste si egoiste( cand e logic ca daca ii arati ca ai, ea va avea de unde sa ceara!)

Asa ca nu va mai bazati nici pe frumusete(care e trecatoare), nici pe contul din banca al taticului(ca poate da faliment si maine)... daca vreti ceva adevarat nu tintiti mai sus decat va sta nasul si cautati pe cineva care sa va semene!
Fiecare a invatat din greseli si la vremea lui va intalni ceea ce cauta!

Magos 29-08-07 01:17

Quote:

Originally Posted by Clauditza (Post 1069256)
Fiecare a invatat din greseli si la vremea lui va intalni ceea ce cauta!

Aici nu pot decat sa iti dau dreptate...

aleks 29-08-07 12:13

Quote:

Originally Posted by algorunescu (Post 1069180)
Au un mare talent de a se purta bine cu cine nu trebuie si invers. De cele mai multe ori ofera invers proportional cu ce primesc.
..........
Aia care se poarta de *kt cu femeile chiar credeti ca s-au nascut asa ? Asa au vazut ei ca merge invatati tot de niste femei. Daca nu mergea nu erau tampiti sa o tina tot asa, ci trebuiau sa se adapteze.

extrasele astea doua sunt descrierea perfecta a situatiei de fapt intre sexe...
nota 10

pheerya 29-08-07 12:33

Quote:

Originally Posted by robertzEL_bz (Post 1068266)
da asha se zice aici da in realitate fetele sunt crude rau!

si barbatii care si bat nevestele cum sunt atunci?:???:

DASCALUGABRIEL 29-08-07 12:40

Quote:

Originally Posted by pheerya (Post 1070649)

nu cum sint se pune problema ,mai degraba ce sint?sint niste cretini ce se cred piinea lui D-zeu pe pamint pt femei(cunosc specimenul am trait in casa cu unu ca asta 1y6 ani)

algorunescu 29-08-07 12:40

Quote:

Originally Posted by pheerya (Post 1070649)

Dar femeile alea de ce mai stau cu ei ? Stii ca de obicei ele ii protejeaza, nu ?Si daca apare cineva sa incerce sa le ajute se intorc importiva persoanei respective si-si apara sotiorul "iubitor". Nu stii o gramada de cazuri in care daca intervine cineva in scandal sa o scape, proasta sare la ala ca sa-l apere pe sot/prieten ? Scuza-ma dar majoritatea primesc ce merita daca atat la duce capul. Ar putea scapa, dar n-o fac.
Aici sa zicem ca le scoatem din discutie pe cele cu copii care vor sa-si pastreze familia. Ele macar au o scuza. Restul n-au.

aleks 29-08-07 12:44

nici alea n-au scuza...
exista politie, exista instante, exista si alti barbati pe lume...
scuze nu exista

pheerya 29-08-07 12:54

nu mai judecati voi aiurea...unele incearca sa scape si ajung moarte, tot de mana sotului "protector"...asa ca nu doresc nimanui sa se afle intr o astfel de situatie...ati auzit de frica????

algorunescu 29-08-07 13:24

Nu ma refeream la ele. Alea sunt prizoniere in propria viata si imi pare rau de ele. Sunt totusi exceptii pentru ca nu sunt toti atat de dementi. Eu vb de cele care se complac in situatia aia. Cele care pleaca de langa nebun si dupa aia se intorc inapoi iar si iar si iar. Si nu e vorba numai de bataie, ci de orice abuz.
De exemplu, am o prietena care in decursul a doi ani a fost insealata de cel putin 6 ori de prieten. Cel putin, pentru ca de 6 ori stie ea sigur. Se desparte pana la urma de el cu insistentele celor din jur, sta o perioada singura si gaseste alt tip super k, care chiar tinea la ea si o respecta asa cum ar trebui. Nu trebuie sa-ti mai spun ca la primele insistente ale fostului l-a parasit pe ala ca sa se intoarca de unde a plecat, nu ? Si tin sa spun ca tipa e super draguta, deci nu avea nici o problema ca nu gasea pe altcineva.
La fel si cu cele batute. Multe pleaca de acasa si dupa aia le suna "sotiorul" ca nu mai face si ca o sa fie altfel si bla bla bla. Cat de proaste pot sa fie femeile astea incat sa creada ca se poate schimba caracterul unui barbat ? Exemple ca astea stiu o gramada. Ma scuzi, dar aceasta categorie de femei merita tot ce primesc.

Bea69 29-08-07 15:51

2 observatii..daca m-i se permite,va rog...
in primul rind..parerea mea este k nu prea trebuie pusa p aceeasi pagina femeia kre se intoarce la ala kre o inseala..si cu ala kre o bate...;) banuiesc k nu e nevoie sa explic mai in detaliu problema...
cunosc si eu multe femei kre sunt agresate...si cu parere d rau tre sa va zic,k ele sunt un pik timpite...ptr k hai k o patesti o data...fie d 2 ori..dar daca nici la ocazia nr-ul 3 nu te-ai invatat sa te feresti..sau sa ocolesti situatia..esti cam timpita...
caz concret...am prietena kre e divortata d sot,dar au un copil d 5 ani si in mod normal trebuie sa tina legatura cu tatal copilulul,k fetita il iubeste....boon...el e un om destul d dificil..acu' citeva saptamini a sunat-o p prietena-mea k unde e..ea k proasta zice k e la o terasa si bea un suc cu ink o mamica...el in 2 min a fost acolo..cu okii iesiti d p orbita...k ce face ea acolo?:shock: si a urcat-o in masina..si i-a tras 2.....eram p jos cind am auzit...pai zic...daca vezi k nu e normal omu' dupa ce ai urcat in masina???ai cautat-o cu luminarea...si ea nu intelese despre c vorbesc....:sad:
cu alea kre se tot intorc la barbatul kre o inseala e o alta problema..credeti-ma ;)

algorunescu 29-08-07 16:01

Sa stii ca nu e chiar o alta problema. Nu sunt la fel de duse cu capul ca celelalte ca macar fizic raman intacte, dar tot o tampenie e. Unele chiar nu pricep ca n-au decat o singura viata si tin neaparat sa-si bata joc de ea, si din punctul asta de vedere amandoua cazurile sunt in aceeasi oala. Si asta nu numai datorita momentelor naspa prin care trece respectiva cu ala, dar si pentru ca in timpul in care sta ca fraiera sa-i manance ala zilele, poate trece pe langa ea persoana cu care ar putea fi fericita tot restul vietii, dar....deh...prostia se plateste. Viata poate fi foarte usor rai sau iad in functie de persoana pe care o alegi sa fie langa tine. Si pun accentul pe alegi. Doar prin tarile prin care se aranjeaza casatoriile de cand sunt copii mici poti spune ca ai fost fortata sa traiesti cu persoana respectiva. In restul lumii iti distrugi viata cu manuta ta daca tii neaparat sa stai langa un nenorocit.

Bea69 29-08-07 23:05

dc tre sa imi scot io stilul meu k sa ma fac inteleasa?....:D :D :D
so..la alea inselate e o buba serioasa...anume:sunt moarte dupa pul@ domnului din cauza..asa scurt p 2....si decit sa steie cu unul kre poate se comporta d frumos cu ele,dar in pat ele fac stocul crapaturilor p pereti...mai bine aleg viata plina d aventuri linga ala kre le face intr-adevar fericite...si daca asta tine pana la urmatorul we,cind el anunta k tre sa plece d urjenta in munti 2 zile,unde nu are semnal....
evident,sunt din alea timpite rau,kre si dupa al 70-lea caz ,mai sunt convinse k asta o fo' ultimul....dar majoritatea stie f bine kre e situatia...doar cam tirziu se conving k asa ramine ptr totdeauna...

algorunescu 29-08-07 23:23

Te-am inteles de la inceput. E ceva ce descoperisem de ceva vreme (cam de cand mi-a zis prima "de asta te iubesc eu pe tine" in timp ce...(lucru, care, paradoxal, nu m-a incantat deloc)) dar am vrut s-o spuna o femeie.
Uite de aia spun multi barbati ca femeile sunt bune doar de f..... Pentru ca apreciati asta mai presus de orice. Poate sa fie unul super dragut cu voi, sa va iubeasca, sa va respecte, sa fie langa voi de fiecare data cand aveti nevoie, ca daca exista un gigel care apare din cand in cand (de obicei cand are chef sa v-o puna) si v-o pune calumea, voi pe ala il puneti pe primul loc. Stiu asta din proprie experienta (din ambele tabere).
N-are nici o treaba cu sentimentele alea marete si sufletul deosebit pe care cica-l cautati. Daca nu sunteti satisfacute in pat, poate sa fie printul printilor ca va doare undeva de el. Sa stii sa te porti cu o femeie nu mai are demult legatura cu asta. Daca esti super dulce si dragut cu ea vei avea onoarea sa devii ..... amicul cel mai bun la care tine ea super mult, dar, de fapt o sa tina mai mult la ala cu care si-o pune si care de multe ori nu se poarta cu ea nici pe aproape asa.
Sigur va apare acum cineva care sa spuna ca "nu toate suntem asa". Din pacate nu mai cred asta de ceva vreme.

Claudia 29-08-07 23:43

@ algorunescu: lasand la o parte felul in care ai spus-o, in cea mai mare parte ai dreptate!
Noi ne dorim unul care sa fie si cel mai bun prieten si cel mai bun amant... ceea ce pare imposibil! Si cand il gasim tot nu suntem multumite! Sigur o sa mai apara ceva........ Si asa la infinit ;)

Bea69 29-08-07 23:58

Quote:

Originally Posted by algorunescu (Post 1071804)
Te-am inteles de la inceput. E ceva ce descoperisem de ceva vreme (cam de cand mi-a zis prima "de asta te iubesc eu pe tine" in timp ce...(lucru, care, paradoxal, nu m-a incantat deloc)) dar am vrut s-o spuna o femeie.
Uite de aia spun multi barbati ca femeile sunt bune doar de f..... Pentru ca apreciati asta mai presus de orice. Poate sa fie unul super dragut cu voi, sa va iubeasca, sa va respecte, sa fie langa voi de fiecare data cand aveti nevoie, ca daca exista un gigel care apare din cand in cand (de obicei cand are chef sa v-o puna) si v-o pune calumea, voi pe ala il puneti pe primul loc. Stiu asta din proprie experienta (din ambele tabere).
N-are nici o treaba cu sentimentele alea marete si sufletul deosebit pe care cica-l cautati. Daca nu sunteti satisfacute in pat, poate sa fie printul printilor ca va doare undeva de el. Sa stii sa te porti cu o femeie nu mai are demult legatura cu asta. Daca esti super dulce si dragut cu ea vei avea onoarea sa devii ..... amicul cel mai bun la care tine ea super mult, dar, de fapt o sa tina mai mult la ala cu care si-o pune si care de multe ori nu se poarta cu ea nici pe aproape asa.
Sigur va apare acum cineva care sa spuna ca "nu toate suntem asa". Din pacate nu mai cred asta de ceva vreme.

daaa...am si io o nelamurire..dc vrei tu sa fii super-dragut cu ele daca vezi k nu e loc????nu?NU!..hai pa!next....
iara daca tie ti-a facut placere sa fii asa cum crezi tu k tre sa fii...si nu a iesit treaba...nu o invinovati p ea...poti sa fii dulce d da fata in diabet...tot nu o poti face sa tremure cind iti simte mirosul pielii...ata ete!;)

algorunescu 30-08-07 00:24

Stiu bea69. Am invatat asta dupa niste lectii durearoase si mi-am schimbat tactica. De atunci nu am mai avut probleme. Sunt inca unul din aia draguti care a schimbat tabara.
Mai demult aveam o alta imagine asupra sexului frumos desi prietenii mei mai fustangii (aia nesimtiti pe care-i tot criticati voi) imi tot spuneau ca gresesc. Din pacate am descoperit ulterior, cu dezamagire ca aveau dreaptate.
Imi pare rau daca am suparat pe vreuna din voi cu felul in care am spus lucrurile. Nu asta am vrut dar se tot schimba pareri pe zeci de pagini incat am vrut sa expun o parere mai generala a unui baiat. Cred ca ceilalti baieti de pe forum va pot spune daca am avut dreptate sau nu. Majoritatea baietilor care au avut mai multa experienta cu femeile au ajuns pana la urma la concluziile astea. Femeile inca sunt privite ca niste victime nevinovate in fata barbatilor, insa barbatii astia pe care-i tot criticati voi sunt exact asa cum i-ati format tot voi femeile. Se poarta si va ofera ceea ce constient sau nu cereti voi.
Nu toti barbatii sunt nesimtiti si nepasatori si interesati doar de sex. Doar ca aia care nu sunt (inca) asa, de obicei primesc destule lovituri ca sa-si dea seama ca nu e bine cum privesc lucrurile si sa se schimbe pe masura ce cresc. Mai sunt si exceptii fericite, dar alea sunt doar ...... exceptii de la regula.

Bea69 30-08-07 00:46

cred k tre sa se supere doar femeia kre refuza sa priveasca lumea asa cum este...si tine cu orice pret d visele ei...
p d alta parte..acum nush unde am mai postat eu kestia asta...dar invers...adik nici femeile nu se nasc perverse...materialiste....si nu televiziunea e d vina k totul devine putred dupa o vreme...
niciodata n-am sa uit okii unui prieten d al meu...d altfel f drag ptr mine...cind mi-a zis incet:"esti d 2 ori mai rea k el" (el fiind omul d linga mine,dupa multi ani d convietuire)....si ink un caz,cind fiind atat d obosnuita cu nesimtirea...m-am comportat "normal"..si nu mi-am dat seama k am avut treaba cu cineva kre simtea f adinc,si am reusit sa il ranesc rau.....desi,vb mea este daca nu poti sa ajuti p cineva,macar rau sa nu-i faci...si pana c io respira am sa regret ..dar asta este...m-am invatat si eu...mult prea bine

robertzEL_bz 30-08-07 02:43

deja o dam in altele acum....

Mustang 30-08-07 09:15

Nu o da nimeni in nimic.
Cam au legatura toate ...

Bea, nu te supara pe mine Algorunescu are oarecum dreptate.
Daca esti "bad-boy-u'" care se comporta cam ca ultimul om si fwte bine este mai dorit de femeie ca "amant" decat unul care este doar simpatic si se intelege bine cu ea.

Si eu sunt trecut prin chestia asta.
Cand ma dadeam la fete dupa o scurta perioada in care eram un "dulcic" (cum eram catalogat), aparea replica : "Stii, esti simpatic" ... si urma "DAR-ul" ca nu se poate ... ca ea e rea si nu vrea sa isi strice prietenia cu mine ... ca sunt prea bun pt ea si ... minciunile de rigoare ...

Deci da: barbatii vor sex, sa fie baieti rai si sa aibe cat mai multe gagici (eventual sa se si cunoasca intre ele, pentru a face o rivalitate imensa intre ele).

In ultimele luni prea am fost baiat de treaba, si pe forum, si in viata reala ...
Ia hai ca ma obraznicesc un pic.

algorunescu 30-08-07 09:48

Asa, fi rau. :-P

Bea69 30-08-07 10:21

mustangule...nu am contestat eu asta nicaieri..doar atat am vrut sa sugerez k e o kestie inconstienta la femei...si daca v-ati dat seama k ati dat d o femeie kre "cere" sa fie luata tare...atunci nu incercati sa apelati la inteligenta ei inexistenta...ci baga mare..or clik next....;)
p d alta parte....oricit d dulce ai vrea tu sa fii..teoretic merge treaba,numai practica ne omoara...ptr k dulceata incoace si incolo...tot vrei s-o f..i,nah!diferenta o face tacimul d linga...

aleks 30-08-07 10:57

ce face diferenta?
k eu pricep mai greu...

Bea69 30-08-07 11:01

cum te comporti cu ea inainte si dupa...:-) :-) :-) neata buna!

needBrain 30-08-07 14:46

pai daca esti baiat rau..nu-i bine ca esti bulangiu si etc
daca esti baiat bun...esti luat de fraier
acuma nush...depinde...din p.m.d.v. depinde ce vrea fiecare de la o anumita domnisoara..si de aici se schimba si modul de abordare..zic eu complet
uneori se merita sa fi baiat bun..alteori nu,cu unele da..cu altele nu
dar ce am invatat eu pana acum e ca nu e bine sa stai sa intelegi femeia...si cam atat...cel mai bine,zici ce ai de zis,faci ce ai de facut..si daca te place ramane langa u,daca nu,nu

Claudia 30-08-07 16:46

Quote:

Originally Posted by needBrain (Post 1072917)
pai daca esti baiat rau..nu-i bine ca esti bulangiu si etc
daca esti baiat bun...esti luat de fraier
acuma nush...depinde...din p.m.d.v. depinde ce vrea fiecare de la o anumita domnisoara..si de aici se schimba si modul de abordare..zic eu complet
uneori se merita sa fi baiat bun..alteori nu,cu unele da..cu altele nu
dar ce am invatat eu pana acum e ca nu e bine sa stai sa intelegi femeia...si cam atat...cel mai bine,zici ce ai de zis,faci ce ai de facut..si daca te place ramane langa u,daca nu,nu

Gandesti bine! ;)

Magos 30-08-07 17:02

needBrain :shock:

algorunescu 30-08-07 17:04

Mda, intr-o lume ideala in care te indragostesti doar cand apesi pe un buton, teoria asta e perfecta. Din pacate, in realitate te loveste cam pe neasteptate si nu cand alegi tu si atunci faza ca ii place de tine bine, daca nu...next nu prea functioneaza asa usor. Cine spune asta inseamna ca n-a fost cu adevarat indragostit niciodata. Cand faci prostia asta, si accentuez cuvantul prostie, e ca si cand ti-ar cade lumea in cap daca aia nu te place. Si de obicei nu te mai place, pentru ca cea mai mare prostie pe care o poti face in lumea asta cand incerci sa cuceresti o fata este sa te indragostesti de ea. Chestia asta le goneste mai repede decat daca ar afla intre timp ca, de fapt, esti femeie. Poti sa te si prefaci ca nu e asa ca ale naiba tot o simt. Lor le plac smecherii care le flituiesc si le trateaza cat mai indiferent si naspa. Zicea altcineva pe forum ca e ca si cand ti-ai semna certificatul de deces. Daca te simt ca te-ai indragostit nu mai prezinti interes pe loc pentru ca le tratezi cu respect, esti langa ele tot timpul, le pui pe ele pe primul loc. Va dati seama chinul naiba. Cine naiba vrea unu din asta ? Mai bine smecherul ala care mai are inca 2,3,4 in haremul lui, ca ala e mai interesant.
Dar faza nostima e ca ele o tin pe a lor. Toate spun ca vor sa fie respectate, iubite, apreciate ca persoane si nu ca papusi gonflabile.

Magos 30-08-07 17:06

Quote:

Originally Posted by algorunescu (Post 1073103)
Daca te simt ca te-ai indragostit nu mai prezinti interes pe loc pentru ca le tratezi cu respect, esti langa ele tot timpul, le pui pe ele pe primul loc. Va dati seama chinul naiba. Cine naiba vrea unu din asta ? Mai bine smecherul ala care mai are inca 2,3,4 in haremul lui, ca ala e mai interesant.

... O sa fii uimit cand o sa afli ca situatia este IDENTICA si ... Invers!!!! :rolleyes2 :rolleyes2 Din pacate...

Mustang 30-08-07 17:15

Quote:

Originally Posted by Magos (Post 1073110)
... O sa fii uimit cand o sa afli ca situatia este IDENTICA si ... Invers!!!! :rolleyes2 :rolleyes2 Din pacate...

Nu te-ai exprimat prea bine ... si nu te-ai facut inteleasa.
Sau cel putin nu am inteles eu ce vrei sa spui.

Vrei sa explici si pentru tantalai ?

Magos 30-08-07 17:29

D'astia ca tine???

:))

Am zis doar ca asa se intampla si pentru noi... In privinta unui tip.... Putem sa fim pana peste cap .... Dar ... Daca cumva facem prostia sa aratam ca am fi indragostite... Ne-am semnat sentinta pentru taiere..

Mustang 30-08-07 17:40

Fals ... cat se poate de fals ... in cazul meu ...
Arata-mi o tipa care se indragosteste de mine si eu ti-o respect si nu imi bat joc de ea ...

In schimb ... daca arat putina afectiune pt o tipa ... gata ... incepe joaca ;)

Magos 30-08-07 17:43

... Hm.... PRV pls... ;)

aleks 31-08-07 14:45

nu nu, nu prv, lamuriti aici sa vedem si noi :D:D:D

All times are GMT +2. The time now is 23:51.

- Copyright 2026 4Tuning