![]() |
Re: My Seicento - NT O5 YRJ
A zis Morf ca de craciun ne face cadou 2-3 poze :D, poate se tine de cuvant :-" :lol:
|
Quote:
Quote:
De Craciunu asta nimeni nu'i facu' cadou lui Morf nimic...:)) asa de obraznic am fost anul asta??? :( Quote:
Quote:
Hai va pup, Salut! |
Craciun fericit ba moarphe !
|
Quote:
|
:drunk:Craciun fericit mai, morphica!
|
Quote:
|
le-am dat cate o femeie la fiecare.:hug:
|
Sarbatori Fericite domnu !!!! Sa iasa bubu exact cum iti doresti ....
|
Quote:
|
Quote:
|
rau mosu asta cu noi:))... nici macar asa o poza spion
macar in ce stadiu e masina... daca exista cv nou :> craciun fericit:P |
Ce pot să vă spun, deşi n-am făcut poze, e că se lucrează la capotă şi apoi la îmbinarea ei cu spoilerul.
Mai multe detalii din ianuarie, până atunci vă urăm sărbători fericite şi multe bucurii alături de familie şi cei dragi vouă. |
|
Si tu? :lol:
|
Quote:
|
E un pic cam aiurea,ca acolo zice "this person",si iti arata masina.
Oricum,am vazut deja la stiri :P |
Eeeeeeeeh daca nu va placut ala...ia bagati mare la asta :)) http://en.tackfilm.se/?id=1261870307511RA29 O sa va placa mai mult cred :))
P.S. Dolb am semnat ieri seara contractu cu CinemaCity. Din 20 Martie o sa apara la IMAX in format 3D. O sa fie cel mai scump film, mai scump ca AVATAR, o sa fie cel mai tare film vazut de omenire :))) |
:)) Sageata,fara suparare da in poza aia semeni perfect cu MR. Bean. Calca apa :))
|
:twisted:ms morphy! razbunarea va fi foarte dulce pt mine:twisted:
|
Morf, pune-l si tu pe youtube, ca eu nu pot sa-l vad si pun pariu ca si altii...
Poti sa faci asta pentru sufletul unor bieti oameni care nu-s cu informatica si habar nu au cum ii treaba cu flash player-ul ?? :oops::oops::help::paper: |
Dragos, nu am cum sa il pun p youtube ca e facut de siteul ala...incearca cu Firefox sau Internet explorer (instaleaza flash player 10) si sigur merge :). Succes!!!
|
Sincer, vorbesti in chineza cu mine :lol:
Eu folosesc firefox... Lasa ca poate o sa-mi instaleze cineva cumva :D |
Re: Seicento - NT O5 YRJ
Va urez tuturor un an nou plin de bucurii, un an nou in care sa vi se indeplineasca toate visele, legate sau nu de masinile voastre. Sa le faceti v8, sa fiti campioni la drift, sa scoateti sub 10 secunde pe dragstrip, sa aveti cei mai multi cai din tara sub capota, sa luati cat mai multe cupe (pe merit)...ce vreti voi prieteni- aia sa aveti. Totusi inainte de toate va doresc sanatate!
Un 2010 de neuitat! Numai bine! Scuzele mele pentru cei ce iam suparat, pentru cei ce iam jignit, pentru cei ce iam stresat, pentru cei care se uita la userul meu si nu'si zic de bine Bogdan. (morpheusmaster) |
Vesti bune 2010 aduce!!! Mia zis Aleks k la 1.03.2010 masina e Paint Ready!
|
Pai stai ca pe mine m-ai indus in eroare,cel putin...
Pe 3 Ianuarie, sau pe 1 Martie ??? |
Cred ca 1 martie ... o sa fie martisorul lui! :)
|
dap! 1 Martie 2011.:twisted::twisted::twisted: pt ca asa vreau eu. pana atunci are pana de cauciuc in hala.:twisted:
|
Ignorându-l pe Săgeată, care e nebatut de curând, aşa e, aşa ne-am înţeles de la început, masina iernează la noi şi iese în primăvară schimbată cu totul :)
La 1 Martie maşina pleacă la vopsit de la noi, până atunci Bogdan vă va da detaliile şi fotografiile după cum va considera, că doar e maşina lui :) |
1 Attachment(s)
eu tot nu sunt de acord cu fibra de sticla folosita pt a umple bandouri etc mai ales pe panouri de metal
si vorbesc din experienta din pacate bandou umplut cu fibra dupa 1 saptamana: @joker : pune pozele cu manage attachments ! |
Cine ţi-a făcut treaba aia acolo, cu tot respectul pentru lucrarea lui, si-a batut joc de tine.
Sigur ai şi fibra acolo sau e doar chit de fibră? Observă cât de dreaptă e crăpătura, acolo nu s-a tras din lung fibra, nu s-a fixat (pe pariu) fibra de plastic, daca s-a pus fibră, deşi e clar că materialele astea (fibra şi plasticul) nu sunt aderente unul la celălat etc. Iar pe metal, eu unul nu pun pur şi simplu unul peste celălat, am în văţat câteva trucuri pe care le folosesc şi pe care nu prea am văzut să le pună alţii pe maşini, şi se cunoaşte în timp rezultatul. Apoi pasul doi, pregătirea pentru vopsit, e posibil să nu fi fost făcută de un profesionist, poate a încărcat cu prea mult chit normal, pentru că nici finisarea finală nu a fost făcută cu prea multă atenţie. Aşa lucrare, mai bine nu ne apucăm. |
nu conteaza bara mea, va fi matritata si refacuta integral, doar am pus ca exemplu; e fibra de sticla, nu chit si am acceptat fibra doar fiindca nu se putea pune metal pe bara :|. dar sincer n-as fi acceptat pe metal, stiind ca cel mai bun inlocuitor al metalului tot metalul e... orice tehnica folosesti fibra tot fibra ramane si nu metal.
tot respectu de nu va crepa (anu asta) si bafta cu restul lucrarii "cocoasa" de pe capota am inteles ca tot din fibra va fi facuta... aia cum o imbini s-o impiedici sa se rupa cand se aseaza cineva pe ea sau o tranteste vre-un mecanic? |
1 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Va urez tuturor LA MULTI ANI!!! |
Quote:
Crede-mă, toate lucrările mele sunt bine sănătoase, şi multumesc cerului că fibra tot fibră rămâne, e atât de plăcut să o poţi modela milimetric exact în forma dorită de tine încât am renunţat definitiv sa mai lucrez cu metal. Sigur că şi fibra de sticlă folosită, întăritorul, răşina, pregătirea suprafeţei, totul contează, dacă cel care crează modificările lucrează cu fibră de butoaie normal că şi lucrarea nu poate fi decât un compromis... Mă rog, chestiune de experienţă şi de flexibilitate în a accepta idei noi. Iar la capotă folosesc metoda mea de a îmbina cele două materiale, am mai spus , dar mă înţelegi că nu-ţi pot explica în ce mod o fac, nici proprietarul maşinii nu va şti din simplul motiv că e micul meu secret profesional. Fiecare alege soluţia pe care o consideră optimă, eu unul despre a mea ştiu sigur că nu va ceda. |
Quote:
|
Sub cocoaşă o sa fie doar ramforsări ale fibrei şi atât, restul sunt detalii.
|
Eu unul am lucrat cu fibră, am pe maşină fibră , am 2 ani de când o am vopsită şi absolut nimic nu s-a întâmplat, este foarte important pe ce suprafata se bate fibra ;)...deşi nu sunt profesionist am invatat de la profesionisti :-P, Aleks ştie mult mai bine decât mine a lucrat nu numai propria lui maşină ci mai multe a învăţat de la orădeni, de la Ocsi , Bogdan, care stiu foarte bine cu fibra ;)
|
1 Attachment(s)
:shock:poze noi cu masina lui morphy...:lol:
|
Quote:
|
Nu-i sanatos sageata asta. :lol: Ma jur !
|
Quote:
si lui bogdan capu :))) |
| All times are GMT +2. The time now is 08:34. |
- Copyright 2026 4Tuning