Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ramnicu Valcea (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea.html)
-   -   Accidente in RM. VALCEA (https://forum.4tuning.ro/357-ramnicu-valcea/34460-accidente-rm-valcea.html)

Lunganu' 28-03-11 12:56

Re: Accidente in RM. VALCEA

inca doua pagini de discutii diverse...victore vine ea alta masina...

fan3xxl 28-03-11 12:56

Quote:

Originally Posted by Victor_WRC (Post 4205240)
mare lucru sa nu vina pe strazile din VL alt VW Golf 4 1.8 turbo numai ca de data asta GTI 25th anniversary :lol::lol::lol:.........eu sunt optimist ca intotdeauna :))

BAFTA!!!!!!!!!!!

Quote:

Originally Posted by Lunganu' (Post 4206381)

care?ce?cine?unde?cum? nu e nimic la diverse!

Victor_WRC 28-03-11 13:16

Quote:

Originally Posted by fan3xxl (Post 4206382)
BAFTA!!!!!!!!!!!

care?ce?cine?unde?cum? nu e nimic la diverse!

dupa discutia de mai devreme cu asiguratorul mi-a cam pierit toata pofta de oricem :rolleyes2..........dar pnm......eu mereu sunt optimist si mereu am noroc cand sunt asa :lol::lol::lol:......asa ca..........Domane' Ajuta.......sa se rezolve lucrurile asa cum sper eu .........laur stie ceva din viitoarele mele intentii :lol::lol::lol:

luci4n_vl 28-03-11 15:41

Quote:

Originally Posted by Victor_WRC (Post 4206425)
dupa discutia de mai devreme cu asiguratorul mi-a cam pierit toata pofta de oricem :rolleyes2..........dar pnm......eu mereu sunt optimist si mereu am noroc cand sunt asa :lol::lol::lol:......asa ca..........Domane' Ajuta.......sa se rezolve lucrurile asa cum sper eu .........laur stie ceva din viitoarele mele intentii :lol::lol::lol:

ai grija sa nu ti`o bage pe aia cu viteza mare in localitateam un pr care a patit`o tot prin zona aia si a zis k avea peste 80 km/h si le-a dat dauna comuna...
ce sa zic,bafta la ce ai de gand,si inca ceva:este bine ca nu sa intamplat cu tine nimic,"fiarele" se repara sau se schimba.
o zi buna.

frankie_let 29-03-11 14:39

Quote:

Originally Posted by luci4n_vl (Post 4206796)
si inca ceva:este bine ca nu sa intamplat cu tine nimic,"fiarele" se repara sau se schimba.
o zi buna.

esti printre singurii care a zis cv si de victor...nu numai de masina:))

Victor_WRC 29-03-11 15:58

Quote:

Originally Posted by Lunganu' (Post 4206381)

si ce masina o sa vina :lol::lol::lol:..........

florynvl (X29 ZMT) 29-03-11 16:17

Quote:

Originally Posted by Victor_WRC (Post 4209769)
si ce masina o sa vina :lol::lol::lol:..........

mai construiesc astia un bugatti special pentru tine...

trafy-vr6 29-03-11 16:18

presimt ca supra....dar sa il lasam in pace:D

CaDDy 29-03-11 16:21

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 4209812)

supra DIESEL :)

ca sa mearga la consum... :)

Victor_WRC 29-03-11 16:24

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 4209812)

:lol::lol::lol::lol:nu nu nu......nu incep iara cu supra......supra e 1 vis frumos......care se poate indeplini dar nu are cum datorita taxei de poluare + impozit+ costuri aferente + intretinere +++.......eu zic ca am revenit cu picioarele pe pamant ,fata de acum 2 ani :lol::lol:.............nu, dak o sa fie alta masina o sa fie tot VW Golf 4 ....tot negru si tot in 2 usi :lol:.......si tot 1.8 turbo......

trafy-vr6 29-03-11 16:26

anniversary....

Victor_WRC 29-03-11 16:32

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 4209834)
anniversary....

asta nu am de unde sa stiu........o sa stiu atunci cand o sa am banii in mana ......eu acuma sunt optimist........mereu am fost si mereu am sa fiu......tot ce conteaza din acest accident.......e ca nu am patzit nimic si nici altii nu au patzit nimic.........fiarele si repara........noi NU !!!:shock:...............pana acuma am trecut prin 3 accidente usoare ........din care nu am invatzat nimic....(se pare ca aveam nevoie de 1 care sa ma marcheze )...eu zic ca am invatzat pe propria-mi piele anumite chestii............;)

frankie_let 30-03-11 10:34

Quote:

Originally Posted by Victor_WRC (Post 4209847)
asta nu am de unde sa stiu........o sa stiu atunci cand o sa am banii in mana ......eu acuma sunt optimist........mereu am fost si mereu am sa fiu......tot ce conteaza din acest accident.......e ca nu am patzit nimic si nici altii nu au patzit nimic.........fiarele si repara........noi NU !!!:shock:...............pana acuma am trecut prin 3 accidente usoare ........din care nu am invatzat nimic....(se pare ca aveam nevoie de 1 care sa ma marcheze )...eu zic ca am invatzat pe propria-mi piele anumite chestii............;)

asa e omu facut...trebuie sa invete din greseli...stai linistit fiarele se indreapta sau se schimba:D

Victor_WRC 30-03-11 12:06

Quote:

Originally Posted by frankie_let (Post 4212216)
sau se schimba:D

:lol::lol::lol:ASTA O APROB !!! MEGA LIKE !!! :lol::lol::twisted::twisted:

lupalb 30-03-11 12:14

sa ma anunti si pe mine ce se mai intampla, ca sunt curios.

yg.alex 30-03-11 14:20

ce va mai place aniversaru :))

victor sa postezi aici ce si cum se intampla cu asta...ca toti suntem curiosi :D

prietenii oricum iti sunt alaturi, mai ales eu , daca mergi tot pe VW si tot pe Golf, mai ales daca iti iei aniversar....oficial o sa fiu fanul tau :mrhappy:

Provenzano 31-03-11 15:45

Quote:

Originally Posted by Victor_WRC (Post 4209847)

poate ca accidentul asta a fost Planuit de Barbos...uneori trebuie sa te mai gandesti si la asta. ca orice in viata se intampla cu un scop fie el bun sau rau. bine ca esti tu sanatos .fiarele sunt fiare.

PS: nu ceda in fata problemelor, fi tare, asta e Solutia.

Victor_WRC 01-04-11 07:13

Quote:

Originally Posted by Provenzano (Post 4215904)

PS: nu ceda in fata problemelor, fi tare, asta e Solutia.

multumesc pentru sfat, venind de la o pers care a trecut prin ceva asemanator, si care inca mai trece.......pentru mine inseamna enorm de mult........merci Dragos :hug:

Provenzano 01-04-11 09:06

Quote:

Originally Posted by Victor_WRC (Post 4217411)
multumesc pentru sfat, venind de la o pers care a trecut prin ceva asemanator, si care inca mai trece.......pentru mine inseamna enorm de mult........merci Dragos :hug:

nu ai de ce..asta e viata si astea sunt incercarile ei. daca rezisti e ok daca nu... nici nu trebuie sa te mai gandesti ca nu are rost, nu o sa rezolvi nimic daca stai trist.bine...unii sigur rad de belelele astea dar o sa vina si timpul lor.

e o vb : What comes Around goes Around.

sharkylete 01-04-11 10:18

Trebuie doar sa zambesti ironic si sa te intrebi "cacat... Nu am nimic?!" si dupaia sa razi mai tare!
Pagubele nu sunt mari atata timp cat tu nu ai patit nimic!
Daca stai sa te gandesti u ai cumparat masina nu ea pe tine, drept urmare daca esti sanatos mai cumperi 100!
E adevarat si faptu' ca ai o mare simpatie pt maisna dar la urmatoarea o sa fi mai atent si o sa fi si "pregatit" pt anumite situatii!

Restu' e CanCan!
:paper:

frankie_let 01-04-11 11:16

Quote:

Originally Posted by sharkylete (Post 4217856)
Trebuie doar sa zambesti ironic si sa te intrebi "cacat... Nu am nimic?!" si dupaia sa razi mai tare!
Pagubele nu sunt mari atata timp cat tu nu ai patit nimic!
Daca stai sa te gandesti u ai cumparat masina nu ea pe tine, drept urmare daca esti sanatos mai cumperi 100!
E adevarat si faptu' ca ai o mare simpatie pt maisna dar la urmatoarea o sa fi mai atent si o sa fi si "pregatit" pt anumite situatii!

Restu' e CanCan!
:paper:

foarte foarte adevarat ce zice sharky...acum victor trebuie sa iti pui oridine in ganduri si o iei de la capat..cu lectiile invatate..bafta!

cruizer11 02-04-11 22:19

2 Attachment(s)
Astazi langa bariera la Dovali.Detalii nu am decat 2 poze,un fast food daramat si o frana de vreo 200 de metri fara exagerari.

PrietenCuTine 02-04-11 22:20

fara comentarii... http://i35.tinypic.com/2zjgndg.gif

DjRainManFast 02-04-11 22:27

Soferul era beat si cu o mare indemanare...a reusit sa tina chiar drept! Nu a deviat deloc....asta e realizare! eu zic totusi ca 200 de metri de frana e destul de mult!

cruizer11 02-04-11 22:29

Mai era urma de frana si in afara pozei.Cam din dreptul parcarii de taxi.

fan3xxl 02-04-11 23:42

lasa`ti omu in pace......probabil omului i`a fost foame....si totusi...era FAST FOOD, s`a gandit ca poate trebuie sa intre FAST :))

Dj. Kameleon 06-04-11 08:57

Quote:

Originally Posted by cruizer11 (Post 4221892)
Astazi langa bariera la Dovali.Detalii nu am decat 2 poze,un fast food daramat si o frana de vreo 200 de metri fara exagerari.

din cate am inteles de la un prieten,omu avea 150 km/h si era ametit rau!

SaproDVL 06-04-11 12:26

s`a tinut bine :)) 150 km/h pe drumu ala putea sa zboare inainte de intersectie, cea mai mare prostie sa bei si sa conduci. :rolleyes2

Victor_WRC 06-04-11 13:11

Quote:

Originally Posted by SaproDVL (Post 4231989)
cea mai mare prostie sa bei si sa conduci. :rolleyes2

mai bine fumezi si zbori :lol::lol::lol::lol::lol:

lupalb 06-04-11 13:31

sau mai bine o arzi chill si inca mai ai plastic in buzunar.... atat de la bani cat si de la restu` de la paine pe care militia il numeste ironic "permis"

cruizer11 09-04-11 13:48

1 Attachment(s)
Astazi 2 accidente pe Dealul Negru,un tir rasturnat dupa Dadulesti si unul iesit de pe sosea inainte de Dadulesti.

dud.vl 09-04-11 18:33

un prieten era in spatele tirului in autocar, cik s-au facut 2 bulion :( condoleante:(

MiTzA- 09-04-11 19:33

in cel din poza nu cred (era de germania), am trecut si eu pe acolo si nu era decat mcvu, un taxiu si cam atat....mai mult de oglinda de pe partea soferului, geam spart si zgarieturi nu cred ca are tiru asa ca nici vorba de sange si alte prosti ;)

ps : http://www.adevarul.ro/locale/ramnic...459554181.html -> uite aici, nu e nici o victima

antobeats 12-04-11 22:02

Astazi 12 aprilie pe la ora 08:00 un prieten de al meu de pe la scoala a avut accident cu masina.Din fericire el nu a patit nimic, dar masina este foarte avariata!http://www.eurovalcea.ro/index.php?o...ente&Itemid=84

Provenzano 12-04-11 22:17

Quote:

Originally Posted by antobeats (Post 4250105)
Astazi 12 aprilie pe la ora 08:00 un prieten de al meu de pe la scoala a avut accident cu masina.Din fericire el nu a patit nimic, dar masina este foarte avariata!http://www.eurovalcea.ro/index.php?o...ente&Itemid=84

experienta spune totul!

trafy-vr6 12-04-11 22:24

" a luat prin surprindere un copac nevinovat " .....wtf?:)))))))))))))))))))))))))

Provenzano 12-04-11 22:28

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 4250190)
" a luat prin surprindere un copac nevinovat " .....wtf?:)))))))))))))))))))))))))

da...suna cam aiurea asta....

Dj. Kameleon 13-04-11 08:03

Quote:

Originally Posted by Provenzano (Post 4250167)
experienta spune totul!

clar...!

Quote:

Originally Posted by trafy-vr6 (Post 4250190)

asta e tare rau :))):lol:

mertzanel 13-04-11 15:09

Deci baiatu cu copacu in mod normal conduce un 320i coupe verde tot automat, asa ca mai greu sa incurci pedalele... poate se uita dupa fete :rolleyes2
Oricum daca era sofer se oprea si fara ajutorul copacului...

lupalb 13-04-11 15:17

da, dar nu mai era la fel de palpitant.
Bine ca a scapat el, ca fiarele se repara, sanatate, timp si bani sa fie.... ca in rest totu` se rezolva.

All times are GMT +2. The time now is 17:21.

- Copyright 2026 4Tuning