Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Vw bora Edition (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/286268-vw-bora-edition.html)

sorin gti power 09-10-12 10:29

Re: Vw bora Edition

Quote:

Originally Posted by soosy (Post 5199457)
si daca are motor 1.8t inseamna ca masina este cu ceva mai frumos daca era 1.6?! sau era diesel?
mai are rost sa repet odata treaba cu Bbs-uriile?
ok...este editie limitata,si ce?o cumpar asa cum este ca doar ii editie(inseamna ca asa se fabrica)atunci care ii farmecul tuningului?
in fine...pana la urma cine ii absurd?cine nu intelege?de cate ori trebuie sa ma repet sa intelegi,intelegeti....

exact,dar daca nu ai cu cine nu ai cu cine
cauta subiect de cearta,daca omul zice odata ca nu ii place,astia is mai absurzi ca la bazar cand incearca sa te faca sa cumperi ceva(mai ceva ca aia)nu ii vorba ca masina ii urata(dar in primul rand nu apreciez deloc acele jante ca sunt extra simple si chiar nu merita banii aia,si nu consider tuning cea ce fac multi,desii vad ca se poarta)
nu poate absolut nimeni sa ma intoarca din drum,atat timp cand merg pe niste limite de bun gust si fara Ozn-uri,uscatoare de rufe,cromuri si bla bla

se pare ca voi mai avea nevoie de niste baieti ca si tine,sa le axplice(sa fim mai multi)ca eu vorbesc de dragul de a vorbi
ce spun eu parca este egal cu zero

si apropo: as fi curios de fetele unora,sa fim la un show(masini langa masini)si pe o parte sa fie obositii,fraierii si habaranistii ca mine si pe de alta parte ORIGINALII sa vedem care dintre masini ar fi mai atragatoare,care ar fi mai mult vizionata!?si au patit-o useri de aici pe pielea lor cu tot cu Oem + + -ul lor

da masini genul GHetto(custom)da masini genul Tupeu(bmw e46)da masini ktbstudio(golf 3)
dar Ricko(e36)sorin gti(golf4) si altele altele nici vorba...

Domnule " meine Brosica" (probabail ai vrut sa scrii Borisca) invata sa te limitezi la ce spui si in primul rand invata sa scrii dupa cum ti-au zis mai multi , eu ti-am promis ca numai scriu pe topicul tau dar tot aduci in discutie numele meu ....... linisteste-te si numai abera tu ca masina mea e nush cum masina lui ricko e nush cum , cand ai sa bagi tu bani in masina ta atunci discutam nu pedale de 80 lei nu o amarata de suspensie de 6 mil sh , vesta de politisti pe scaune , huse cu Playboy si tipi aici ca o ***** nefututa din fata pc-ului , copile au am dat pe suspensie kw 34 mil , deci nu exista comparatie din start intre masina ta si masina mea sau alte masini cu gust care au piese de calitate si pana la urma calitatea si finisajele fac diferenta nu ozn-uri .....
Sau poate vrei sa dau o fuga sa comparam masinile face to face

limiteaza-te la masina ta si atat , fa-o si caruta nu ma mai intereseaza , ti-am dat niste sfaturi nu ai inteles tu vezi doar in fata precum calul ...

Peace

vladucutz 09-10-12 10:31

Eu nu ma atac pentru ca nu am de ce..ar trebuii sa fiu invidios pe lucrurile tale ca sa ma atac
Spre deosebire de tine eu pot sustine sus si tare ca ABSOLUT TOT ce am pe masina este OEM in afara de 2 accesorii.

Iti doresc si tie ca pe viitor sa poti spune ca masina ta este FULL OEM. ;)

Iar la treba cu originalitatea...Clar nu o sa ajungi in stilul asta si cu gandirea care o ai.Pacat de masina aia ca a ajuns pe mana ta.

Bine punctat Sorin...vazusem si eu treaba cu Brosica dar am zis ca poate e vre-o fenta de-a lui cine stie:>:>
Poate in curand o sa apara stick-ere cu asa ceva pe mai multe Bora :))

soosy 09-10-12 10:37

Quote:

Originally Posted by sorin gti power (Post 5202911)
Domnule " meine Brosica" (probabail ai vrut sa scrii Borisca) invata sa te limitezi la ce spui si in primul rand invata sa scrii dupa cum ti-au zis mai multi , eu ti-am promis ca numai scriu pe topicul tau dar tot aduci in discutie numele meu ....... linisteste-te si numai abera tu ca masina mea e nush cum masina lui ricko e nush cum , cand ai sa bagi tu bani in masina ta atunci discutam nu pedale de 80 lei nu o amarata de suspensie de 6 mil sh , vesta de politisti pe scaune , huse cu Playboy si tipi aici ca o ***** nefututa din fata pc-ului , copile au am dat pe suspensie kw 34 mil , deci nu exista comparatie din start intre masina ta si masina mea sau alte masini cu gust care au piese de calitate si pana la urma calitatea si finisajele fac diferenta nu ozn-uri .....
Sau poate vrei sa dau o fuga sa comparam masinile face to face

limiteaza-te la masina ta si atat , fa-o si caruta nu ma mai intereseaza , ti-am dat niste sfaturi nu ai inteles tu vezi doar in fata precum calul ...

Peace

daca nu ai observat,deja ai postat odata ca am scris gresit,iar daca nu am corectat sau nu ti-am raspuns ar fi trebuit sa iti dea de gandit...dar ce sa cer de la tine
pana la urma se pare ca daca eu scriu ceva tu,voi stiti mai bine ce am vrut si ce nu
chiar culmea culmiilor
si esti mai tare ca ai suspensie de 30 mil si nu 6 sau cat ai zis de a mea?poti veni linistit sa comparam masiniile,oricand
esti un alt membru ai papagaliilor?sa repeti de vesta,de husa?...chiar atat conteaza ca la momentul poze era in masina?da poate le-am purtat 1 zi...1 sapt,1 luna si CE?dar din asta poti tu sa comentezi ca in afara de alea nu ai nimic de spus
asa ca mucles si hai cu promisiunea aia de a nu mai posta aici

Quote:

Originally Posted by vladucutz (Post 5202914)
Eu nu ma atac pentru ca nu am de ce..ar trebuii sa fiu invidios pe lucrurile tale ca sa ma atac
Spre deosebire de tine eu pot sustine sus si tare ca ABSOLUT TOT ce am pe masina este OEM in afara de 2 accesorii.

Iti doresc si tie ca pe viitor sa poti spune ca masina ta este FULL OEM. ;)

masina mea nu este full ome,niciodata nu am amintit de asa ceva si nici nu urmaresc asa ceva
nu ma intereseaza absolut deloc
daca vreti eventual va fac o poza ca bastonul si vesta lipseste,la fel si husele de tetiere mai apoi is curios ce mai gasiti(probabil praful de pe masina,unghiul parcarii si faptul ca nu se simte un miros placut in masina....ca voi din cate vad sunteti in stare si atat va duce mintea din pacate)

sorin gti power 09-10-12 11:10

Quote:

Originally Posted by soosy (Post 5202918)
daca nu ai observat,deja ai postat odata ca am scris gresit,iar daca nu am corectat sau nu ti-am raspuns ar fi trebuit sa iti dea de gandit...dar ce sa cer de la tine
pana la urma se pare ca daca eu scriu ceva tu,voi stiti mai bine ce am vrut si ce nu
chiar culmea culmiilor
si esti mai tare ca ai suspensie de 30 mil si nu 6 sau cat ai zis de a mea?poti veni linistit sa comparam masiniile,oricand
esti un alt membru ai papagaliilor?sa repeti de vesta,de husa?...chiar atat conteaza ca la momentul poze era in masina?da poate le-am purtat 1 zi...1 sapt,1 luna si CE?dar din asta poti tu sa comentezi ca in afara de alea nu ai nimic de spus
asa ca mucles si hai cu promisiunea aia de a nu mai posta aici

masina mea nu este full ome,niciodata nu am amintit de asa ceva si nici nu urmaresc asa ceva
nu ma intereseaza absolut deloc
daca vreti eventual va fac o poza ca bastonul si vesta lipseste,la fel si husele de tetiere mai apoi is curios ce mai gasiti(probabil praful de pe masina,unghiul parcarii si faptul ca nu se simte un miros placut in masina....ca voi din cate vad sunteti in stare si atat va duce mintea din pacate)

nu ma pot abtine sa numai postez , Esti de la tara , o sa-ti arat ce bine canta papagalul iti promit, nu compara calitatea cu fake-urile care le pui tu pe masina , telenovela "bara stabilizatoare" va continua inca 10 pagini .... ciocu mic si fa-ti masina , de vorbit vorbesc toti mai ales din fata calculatorului " full ome " - wtf =))

soosy 09-10-12 11:21

Quote:

Originally Posted by sorin gti power (Post 5202946)
nu ma pot abtine sa numai postez , Esti de la tara , o sa-ti arat ce bine canta papagalul iti promit, nu compara calitatea cu fake-urile care le pui tu pe masina , telenovela "bara stabilizatoare" va continua inca 10 pagini .... ciocu mic si fa-ti masina , de vorbit vorbesc toti mai ales din fata calculatorului " full ome " - wtf =))

Oem...da...am gresit,cand gresesc gresesc...dar vezi ca si colegul tau a gresit mai sus cand am vrut sa zic asta dar in fine
telenovela chiar daca ar continua sau nu,nu este absolut treaba ta
zici ca eu pun fake-uri pe masina mea...si ca tu pui numai lucruri de calitate si scumpe
de aia te-ai plans saptamani intregi sa iti vand faruriile mele(ce am dat jos) cu 100 lei ambele dar sa ma scad si din pretul ala...cu asta nu te lauzi aici nu?si in loc sa dai banii pe altele(evident alea erau scumpe pentru tine) ai asteptat dupa mine

hai te rog plimba ursu in alta parte
eu am vorbit prin muca si prin rezultate...daca nu iti place asta e,zici odata si atat,dar daca repeti crezi ca castigi ceva,primesti ceva premiu sau iei bani ca tot canti aici pe topic?!?!

hai salut

sorin gti power 09-10-12 11:35

Quote:

Originally Posted by soosy (Post 5202955)
Oem...da...am gresit,cand gresesc gresesc...dar vezi ca si colegul tau a gresit mai sus cand am vrut sa zic asta dar in fine
telenovela chiar daca ar continua sau nu,nu este absolut treaba ta
zici ca eu pun fake-uri pe masina mea...si ca tu pui numai lucruri de calitate si scumpe
de aia te-ai plans saptamani intregi sa iti vand faruriile mele(ce am dat jos) cu 100 lei ambele dar sa ma scad si din pretul ala...cu asta nu te lauzi aici nu?si in loc sa dai banii pe altele(evident alea erau scumpe pentru tine) ai asteptat dupa mine

hai te rog plimba ursu in alta parte
eu am vorbit prin muca si prin rezultate...daca nu iti place asta e,zici odata si atat,dar daca repeti crezi ca castigi ceva,primesti ceva premiu sau iei bani ca tot canti aici pe topic?!?!

hai salut

ala era un moft cu botul de bora stii foarte bine , oricum farurile alea erau praf cel putin sticlele ciobite s.a.m.d ...... muca?

exeperienta ta ne pune cu botul pe labe pe toti .... sau prostia? sau experienta prostiei mai mult ca sigur

soosy 09-10-12 12:12

Quote:

Originally Posted by sorin gti power (Post 5202982)
ala era un moft cu botul de bora stii foarte bine , oricum farurile alea erau praf cel putin sticlele ciobite s.a.m.d ...... muca?

exeperienta ta ne pune cu botul pe labe pe toti .... sau prostia? sau experienta prostiei mai mult ca sigur

da hai scoate-te acum....era un moft...desigur
si daca era moft,tu cel tipicar cu piese de calitate si scumpe te plangi pentru niste faruri si asa ieftine(chit ca erau ok....si pentru nelinistea ta,omu care le-a luat i-a dat un polish si is foarte ok)dar na...
evident daca multi nu stiu care ii treaba pe aici,Sorin pare omu perfect cu lucruri de calitate si etc etc..
vrajeli
dar ma bucur ca te poti "camufla" in omul asta aici pe forum ca realitatea....lasa mai bine
noi sa fim sanatosi

sorin gti power 09-10-12 12:47

Quote:

Originally Posted by soosy (Post 5203036)
da hai scoate-te acum....era un moft...desigur
si daca era moft,tu cel tipicar cu piese de calitate si scumpe te plangi pentru niste faruri si asa ieftine(chit ca erau ok....si pentru nelinistea ta,omu care le-a luat i-a dat un polish si is foarte ok)dar na...
evident daca multi nu stiu care ii treaba pe aici,Sorin pare omu perfect cu lucruri de calitate si etc etc..
vrajeli
dar ma bucur ca te poti "camufla" in omul asta aici pe forum ca realitatea....lasa mai bine
noi sa fim sanatosi

copil tembel nu-mi faci tu mie "portret" , ma stiu cam toti si cine e important de restul n-am nevoie , sunt un simplu om dar nu suport prostia si mai alea cea in stadiu avansat pt care nu exista remediu , te rog sa numai folosesti numele meu pe aici , nu te stiu nu ma stii si gata ,

soosy 09-10-12 13:00

Quote:

Originally Posted by sorin gti power (Post 5203076)
copil tembel nu-mi faci tu mie "portret" , ma stiu cam toti si cine e important de restul n-am nevoie , sunt un simplu om dar nu suport prostia si mai alea cea in stadiu avansat pt care nu exista remediu , te rog sa numai folosesti numele meu pe aici , nu te stiu nu ma stii si gata ,

doar am tras concluziile si te-am corectat deoarece vrei sa pretinzi a fi altcineva decat esti de fapt
si suporta-te ca asta esti tu
pana la urma nici nu inteleg rostul postariilor tale + ca ai zis N ori ca gata nu mai postezi...aici si valoarea cuvantului tau
in fine...hai sa o lasam asa,dar data viitoare fi mai selectiv in afirmatii inainte sa arunci cu noroi

cu atat mai bine daca nu te stiu...nici nu ma intereseaza,si asta as vrea sa cer si eu ca GATA...si nu numai tie,tuturor
fiti obiectiv si atat,continuam discutii inutile

B-61-KYS 09-10-12 13:31

Nu ar trebui sa va mai bateti gura degeaba. Lasati sa faca omu' ce vrea din masina : el se va intreba el isi va raspunde...ce vad ca se practica.

Parerea despre masina ? Buna - dar ar putea sa fie si mai buna daca proprietarul nu ar avea idei preconcepute si nu l-ar multumi aprecierile false ale prietenilor lui apropiati ( referitoare la masina).

In rest...multa vorbaraie si nimic concret. Bag de seama ca el are f mult timp liber daca posteaza de fiecare data, best seller-uri - volume intregi.

balann_jointt 09-10-12 17:16

De ce oare pe fiecare topîc al tau au iesit vorbe si discutii aiurea ?? :)))

geo_gee2005_xxx 09-10-12 17:30

Quote:

Originally Posted by balann_jointt (Post 5203379)
De ce oare pe fiecare topîc al tau au iesit vorbe si discutii aiurea ?? :)))

Ca sa avem 100 de pagini pe topic, ca baietii aia smecheri! :))

.Alex 09-10-12 18:55

Radem ,glumim ,dar cand iti zic asa multi ca esti beat....du-te culcate
Au disparut si aplaudacii aceia gen roly ,a caror modificari se rezuma la pleoape si care viseaza la aceasta bora ...
Repet ,masina arata bine, insa proprietarul se ataca repede si refuza sa acorde atentie detaliilor

soosy 28-12-12 20:57

4 Attachment(s)
salutari
Sabatori Fericite in primul rand si in continuare as dori sa cer niste pareri pro contra etc etc cum o fi pentru urmatoarele:

as dorii sa trec la jante r18(sa pot apropia aripa de roata)...ar fi ok sau raman la 17?!
intrucat din pacate prea mult nu o pot cobora(fata)ca atinge bara stabilizatoare in planetara....intrebarea este bieleta reglabila ma poate ajuta?
si pareri pentru urmatoarele jante keskin kt4,schmidt vn si space line iar in final rh zw3(doresc sa fac miezul ceva funky sa zic asa...un portocaliu ceva sau pe original...)am primit ceva Vt-uri ca si ideie
in final ceva dimensiuni de gume pe 8 si 9j...(m-am gandit la 215 40 toate la ambele latimi)

in final,sper sa fie liniste,pace si repesct nu in ultimul rand
va multumesc

.Alex 28-12-12 22:08

a revenit soosy ! :paper: :dance:

ramai la 17 , ca sa iti iasa frumos cu 18 + din cate stiu eu ai nevoie de aere , deci si mai jos

ramai si la rotile tale , nu are rost sa te complici dinou

soosy 28-12-12 22:12

Quote:

Originally Posted by .Alex (Post 5299633)
a revenit soosy ! :paper: :dance:

ramai la 17 , ca sa iti iasa frumos cu 18 + din cate stiu eu ai nevoie de aere , deci si mai jos

ramai si la rotile tale , nu are rost sa te complici dinou

da am revenit...sper ca intru-n timp bun:D
mda....ar fi ok si jantele mele dar as vrea sa scot in evidenta jantele si asta prin a da o culoare a miezului si la modelul meu nu prea ii sta bine in alta varianta decat cel original..(maxim o alta noanta de gri)
caut ceva cu miezul mai funky:))
legat de r18 eu asa percep ca pot sa castig distanta intre aripa si roata(vara asta am lasat-o aproape maxim maxim cat am putut si distanta inca era destul de mare)poate prin r18 as reusi ceva mai ok si totodata sa nu fie nici baia chiar asa de joasa(evident ii mica diferenta dar conteaza orice mm)

DEVIL's Style 28-12-12 22:19

Quote:

Originally Posted by soosy (Post 5299642)
da am revenit...sper ca intru-n timp bun:D
mda....ar fi ok si jantele mele dar as vrea sa scot in evidenta jantele si asta prin a da o culoare a miezului si la modelul meu nu prea ii sta bine in alta varianta decat cel original..(maxim o alta noanta de gri)
caut ceva cu miezul mai funky:))
legat de r18 eu asa percep ca pot sa castig distanta intre aripa si roata(vara asta am lasat-o aproape maxim maxim cat am putut si distanta inca era destul de mare)poate prin r18 as reusi ceva mai ok si totodata sa nu fie nici baia chiar asa de joasa(evident ii mica diferenta dar conteaza orice mm)

Suspensie reglabila mai buna , daca vrei drop mai mare , sau vezi ca e o smecherie cu suspensiile de buget sa le poti lasa mai jos [ scoti arcul mic de pe amortizor ] , dar cu riscul sa distrugi amortizoarele de pe fata :)

soosy 29-12-12 08:31

Quote:

Originally Posted by DEVIL's Style (Post 5299648)
Suspensie reglabila mai buna , daca vrei drop mai mare , sau vezi ca e o smecherie cu suspensiile de buget sa le poti lasa mai jos [ scoti arcul mic de pe amortizor ] , dar cu riscul sa distrugi amortizoarele de pe fata :)

nu dropul este problema...din pacate
dupa cum ati vazut pozele(facute in primavara-vara)mai aveam reglaj in jos cel putin 4cm dar era la limita ca atinge bara stabilizatoare planetara(o boala la Leon,Golf 4 si Bora...mai ales diesel)insa nu stiu daca cu bieleta reglabila pot rezolva ceva:rolleyes2

cu dropul m-am descurcat asa si asa,insa daca as mai lasa-o ar fi foarte riscant cu baia de asta am luat in calcul r18 poate m-ar ajuta sa castig ceva spatiu intre aripa si roata si oarecum si la garda de sol sa fie mai SAFE...daca se poate numi asa

B999CPY 29-12-12 10:34

Prima poza. :twisted:

soosy 29-12-12 10:43

Quote:

Originally Posted by B999CPY (Post 5299899)
Prima poza. :twisted:

in principiu dupa bugetul meu,prima varianta si eu as vrea keskin kt4,nu ar arata chiar asa cum este in poza(nu va fi chiar asa lasata ca nu se poate si par jantele cam mari dar ca ideie ceva de genul)

daca reusesc sa ies pe + cu banii atunci ma bag la Schmidt Vn line,ceva deosebit,si extrem de greu gasit(un singur set este la vanzare..)
cel mai "rau" caz ajung tot la rh...dar zw3

andrey_ 29-12-12 11:52

Care e ideea cu bara stabilizatoare in planetara? pentru ca la mine am observat ca atinge uneori bara stabilizatoare in planetara (sunt urme si pe bara si pe planetara) dar nu atinge tot timpul(cand atinge o aud) dar totusi eu am suspensia stock!:lol: am arcurile terminate sau de ce? :-P

soosy 29-12-12 11:55

1 Attachment(s)
treaba este ca bara stabilizatoare trece deasupra planetara(risc mai mare este la tdi ca planetara este mai groasa)iar daca masina este mai coborata atunci ajunge mai aproape de planetara...mie imi freaca la viteza mare la hopuri(chiar si in caroserie pentru ca are o inclinatie mare...

la tine nu stiu ce o fi,dar mai mult ca sigur trebuie sa fie distanta mica intre bara si planetara(eventual daca nu iti este dus telescopul si sta doar pe arc si atunci din balans atinge acolo)

edit:am marcat cu rosu unde imi atinge planetara...pe langa ca freaca bara stabilizatoare

andrey_ 29-12-12 12:35

Stiu cum e bara....amortizoarele sunt bune...si atinge pe drum drept...pe asfalt...nu la hopuri....ultima data cand a facut asa am franat brusc si a disparut sunetul....e foarte ciudat...astept sa se incalzeasca putin afara si incep sa schimb bucse si tot ce mai este pe acolo.

kamei 30-12-12 07:30

renunta la bara stabilizatoare, asa am facut si eu, oricum cu suspensie sport nu ai nevoie de bara, nu se simte nici o diferenta daca ai bara sau nu.

Bafta!!!

soosy 30-12-12 09:57

Quote:

Originally Posted by kamei (Post 5300747)
renunta la bara stabilizatoare, asa am facut si eu, oricum cu suspensie sport nu ai nevoie de bara, nu se simte nici o diferenta daca ai bara sau nu.

Bafta!!!

cam asta ii o solutie extrema dar as cauta o cale de mijloc,tot trenuie sa fie o solutie,metoda prin care sa se rezolve problema...
nu stiu cum bieletele reglabile cum sta treaba,ajuta la ceva sau is doar asa...:rolleyes2:?::!:

mareo 30-12-12 10:05

Parerea mea e sa treci pe 18",fara nici o discutie!

soosy 30-12-12 10:09

Quote:

Originally Posted by mareo (Post 5300805)
Parerea mea e sa treci pe 18",fara nici o discutie!

si eu as face-o pentru aspect fara doar si poate...chestia ce mi-a ramas de gandit este daca merita sau nu,de fapt am o retinere daca nu fac cumva daune:)) cum ii pentru directie,planetara si etc dar cel mai rau caz pun 18,o las cat pot si ramane masina de weekend pentru plimbari scurte,calculate si etc....am o masina de rezerva acasa pentru treburi insa parca totusi as vrea sa ma bucur de Borisca in fiecare zi

DEVIL's Style 30-12-12 10:26

Quote:

Originally Posted by kamei (Post 5300747)

Bafta!!!

Te ai gandit mult pana sa scoti perla asta pe gura? cum sa faci asa ceva si mai ales sa recomanzi si altora?

soosy 30-12-12 10:40

Quote:

Originally Posted by DEVIL's Style (Post 5300837)
Te ai gandit mult pana sa scoti perla asta pe gura? cum sa faci asa ceva si mai ales sa recomanzi si altora?

daca alta solutie nu este ii o metoda,dar totusi diferenta tot trebuie sa fie pentru ca nu au fost puse degeaba si ii logic ca se pierde din amortizare si totul ramane pe bucsele bratelor,pivot si etc...

miahi89 30-12-12 10:42

Ar da mult mai bine cu 18, eu am jantele pe 19 de 5 ani si nu am nici o problema la directie planetare etc.

soosy 30-12-12 10:46

Quote:

Originally Posted by miahi89 (Post 5300848)
Ar da mult mai bine cu 18, eu am jantele pe 19 de 5 ani si nu am nici o problema la directie planetare etc.

chiar acum zilele astea am observat ca vinzi jantele si am vrut sa intru in discutie cu tine sa te intreb cum se simt jantele mari 18..19...etc dar am zis ca nu ma bag in seama
evident cu mare grija se poate,fara plecari bruste de pe loc,sa ai un motor potent pentru ele...
m-am gandit la un 8j 215 40 fata(sa fie si un inceput de strech sa zic asa,tare nu ca vreau sa apropii aripa cat mai mult de roata)si la 9j la fel 215 40 la care o sa am strech suficient asta la r18...

la jante pe 17 as merge incontinuare cum am avut(si asa pe fata mai am distanta destula)

miahi89 30-12-12 11:13

masina este mult mai rigida cu jantele pe 19, eu am 225 25 fata si spate 225 35 si mai ales sta foarta bine pe sosea, daca vrei mai mari de 17 trebuie sa te gandesti bine ca trebuie sa ai pui niste anvelope cu dimensiuni mai mici sa nu ati atinga aripa
ai pus distantieri la jantele care le ai ?

soosy 30-12-12 11:31

Quote:

Originally Posted by miahi89 (Post 5300876)
masina este mult mai rigida cu jantele pe 19, eu am 225 25 fata si spate 225 35 si mai ales sta foarta bine pe sosea, daca vrei mai mari de 17 trebuie sa te gandesti bine ca trebuie sa ai pui niste anvelope cu dimensiuni mai mici sa nu ati atinga aripa
ai pus distantieri la jantele care le ai ?

talon mai mic de 40 nu pun...dar ma gandesc ca la 18 ar fi suficient sa nu atinga + ca pot jongla din suspensie,totul depinde de et zic eu(sa nu fie prea mic...sa iasa in afara...)din cate am depistat:D intre 30 si 20 ii foarte ok evident depinde si de latimi
jantele pe care am avut au mers cu flanse fiind alta prindere,distantieri nu am pus ca doar pe fata as fi avut nevoie(sa scot putin roata mai inafara)dar am zis ca distantier peste flansa nu pun...

.Alex 30-12-12 12:04

3 Attachment(s)
frame notch

soosy 30-12-12 15:29

Quote:

Originally Posted by .Alex (Post 5300937)
frame notch

m-am gandit in vara sa fac ceva de genul am dar zis ca poate fac tampenii...am incercat cu pila sa iau din muchie:))....si mai atinge uneori si in prat jos..are ceva gen umar(marginea bratului este indoita inapoi)si se vad urme si acolo,orice caz se pare ca nu prea este compatibila sa fie trantita pe burta(max 3-4cm mai jos si atat..)daca ar fi dupa reglabila fata de cum este in poze mai merge cel putin 3cm(si chiar si asa am avut uneori probleme)sa nu mai vorbesc de scutul de plastic care ii ca pasla,sita...

soosy 01-01-13 20:45

2 Attachment(s)
in primul rand La Multi ani tuturor,intai sanatosi sa fim,fie un an cu noroc si plin de realizari

atasezi cateva poze in care apar jante pe 18 si dorinta mea ar fi sa ajung si eu la un asemenea rezultat,fitment:D
jantele sa fie 8 cu 9j...si m-am gandit la un 215 40 fata spate

broanca 02-01-13 09:30

Bieletele reglabile nu te vor ajuta.
Eu am mers vara asta fara bara de torsiune. Intr-adevar, cu masina joasa, nu se simte chiar asa de mare diferenta, dar oricum, nici viteza nu ai prea mare, ca sa zici ca-ti poti da seama in conditii mai "dubioase". Ce pot sa-ti spun e ca oricum, si cu bara data jos, planetara atinge in lonjeron. Eu il voi "ajusta", dar numai dupa ce gasesc un sudor bun, si niste materiale SANATOASE. Chestia cu taiatul din lonjeron am mai vazut-o si la altii, deci se practica.

soosy 02-01-13 10:17

Quote:

Originally Posted by broanca (Post 5303229)
Bieletele reglabile nu te vor ajuta.
Eu am mers vara asta fara bara de torsiune. Intr-adevar, cu masina joasa, nu se simte chiar asa de mare diferenta, dar oricum, nici viteza nu ai prea mare, ca sa zici ca-ti poti da seama in conditii mai "dubioase". Ce pot sa-ti spun e ca oricum, si cu bara data jos, planetara atinge in lonjeron. Eu il voi "ajusta", dar numai dupa ce gasesc un sudor bun, si niste materiale SANATOASE. Chestia cu taiatul din lonjeron am mai vazut-o si la altii, deci se practica.

nasol....si partea proasta este ca din cate se pare daca ai vrea sa faci treaba ca la carte(ex masiniile de afara cu garda aia joasa si etc etc)numai de belele dai,nu este indeajuns ca pui masina in pericol cu drumuriile astea,faci sacrificii si multe altele mai apar si chestii de genul

o sa vad ce reusesc,intai o bag la vopsit(si ar fi ok atunci sa si rezolv treaba asta..)daca nu in cel mai rau caz cand schimb jantele...daca raman la 17 vor fi rh zw3 daca trec la 18 atunci Schmidt
va fi iarasi greu cu gumele sa nu fie nici prea trase dar nici balon sa nu stea...
astept pareri pentru 8 si 9j...215 40 pentru fata eu zic ca ii ok iar pe spate sa fie strech tot asa sau 225 40...eventual daca este pe 18 dimensiunea 215 45,nu am cautat sa vad daca exista dimensiunea asta la r18..poate ala ar fi mai ok..
nu stiu ce sa zic(215 45 pe spate la 9j am si as zice ca ii in regula)

goshy 02-01-13 10:47

luati-va aer daca tot vreti sa le coborati blana! :rolleyes2 va complicati cu toate porcariile, auzi tu... renuntat la bara, taiat din lonjeroane... incercati-o si p`asta daca vreti sa va rupeti gatul cu masinile voastre :lol:

soosy 02-01-13 11:24

Quote:

Originally Posted by goshy (Post 5303301)
luati-va aer daca tot vreti sa le coborati blana! :rolleyes2 va complicati cu toate porcariile, auzi tu... renuntat la bara, taiat din lonjeroane... incercati-o si p`asta daca vreti sa va rupeti gatul cu masinile voastre :lol:

la bara sa renunti nu ii capat de lume ca ii clar ca daca renunti la ea vrei sa o lasi foarte jos si clar ca nu mai umblii asa des cu ea...bine nu face dar pentru aspect ii un alt sacrificiu,din lonjeron sa tai,nu is deacord deloc dar daca numai aia ar fi solutia....nu stiu ce sa zic
evident nu vreau sa tarai cu ea pe jos dar caut ca distanta dintre aripa si roata sa fie cat mai mica pentru asta trec la 18(alt sacrificiu) pentru asta nu pun gume foarte strech(mai ales pe fata)...va fi greu dar incerc...cred:D

All times are GMT +2. The time now is 21:33.

- Copyright 2026 4Tuning