![]() |
am fost aseara in port si mai nimic,dar am ramas blocat ce gropane frate pe acolo de iti rupi si caruta si masina si caruciorul de butelii si tot.abia astept sa vad daca duminica seara dupa tuning show-ul din port va fii ceva miscare in parcare.
|
...nu cred ca o sa fie nici o miscare ....cel putzin dupa ora 10 sigur nu o sa mai fie ca sunt jandarmii aia acolo :( ....am tras si eu o frana de mana si au venit calare pe mine ...mi-au luat datele din buletin si au spus ca ziua nu au ce sa-mi faca daca nu face nimeni plangere, dar seara dupa ora 10 cica da amenda chiar daca nu face nimeni nici o sesizare :cry:
Bafta. |
Re:
Quote:
|
shi daka face cineva plangere ... il bagam cu capu langa toba lu cristi...
|
Re:
Quote:
|
Ce are toba mea? Crezi ca omoara pe cineva? :twisted: :twisted: :twisted: Doar surzeste putin pe cine sta prea aproape de ea. :roll:
|
Daca nu omoara punandu-l langa toba lu cristi... il punem sa ia in gura o toba :)) sa vedem cum ii face capul :)
:twisted: :evil: |
Ti se potriveste perfect \"Insanity\" :twisted: :twisted: :twisted:
|
Concluzie... Poti sa omori cu toba daca stii cum s-o folosesti :)
:P |
e o veritabila \"arma alba\" :lol:
|
NU!
|
E neagra!
|
Re:
Quote:
|
Tuning show d c nu s`a mai tinut? :cry: Stie careva? :?:
|
s-a tinut frate pe la jupiter pe acolo ,tot la 13 dar nu stiu ce a fost si cine a fost.pacat.asta e.portul este mort de tot,adica s-au dus serile de liniute si de ulei pe jos. :(
|
| All times are GMT +2. The time now is 21:32. |
- Copyright 2026 4Tuning