![]() |
Re: Machetele mele - bmwh548
parerea mea este ca machetele facute de welly care nu sunt bine finisate la scara 1:24 (golful 4, bmw x5, land rover freelander 1, bmw745, etc) sunt fabricate de ei probabil la mai demult cand ei nu erau tocmai buni in asta.
Macheta ta arata binisor, si nu putea lipsi din colectie! |
Multumesc baieti. Intr-adevar, Golful asta e un model mai vechi Welly, de atunci au evoluat considerabil.
|
La multi ani domn Radu!!!:hug::drunk:
Tare frumos e la 25 de ani... |
La Multi Ani!:drunk:
|
Quote:
La Multi ani si multa sanatate Radule ! :dance: |
Multumesc baieti! La multi ani si celuilalt sarbautorit de azi (nu spui cine, persoana importanta):lol:
|
LA MULTI ANI Costi, cu toate ca m-am trezit cam tarziu..............
|
8 Attachment(s)
BMW 325i Sedan Gama 1:24 (multumesc Florin Alex)
Cica nu mi-ajungea un motan in 4 portiere, am mai luat unul, sa fie acolo. Calitativ e putin sub cel Schuco, exista unele diferente de "echipare": consola centrala diferita, rotile diferite, geamurile nu au marginea vopsita (parbrizul e cel de la varianta Schuco, pus temporar). Edit: rotile sunt cele de pe 850i Welly de asta nu stau prea bine pe pozitie. |
Lasa bre ! Ia cat de multe poti, lasa sa fie :lol:
Si eu o sa mai iau la E36 cand o sa am ocazia :D Arata bine asta de Gamma. |
Fara numar, sa fie! :lol: Mersi Emil.
|
Doua frumuseti bre...imi place ca deschide tot si au detalii foarte bune!!!
Sa tot fie pe toate culorile... |
Mersi, mersi :D
|
Frumoase pisicile ! sa le stapanesti sanatos! de curiozitate te intreb daca sunt 1:24 si cat costa una , ca pe viitor trebuie sa am si eu asa ceva in colectia mea:D
|
Sunt 1:24, am uitat sa specific (corectez imediat). De gasit le gasesti pe ebay de obicei, cea prezentata astazi a aparut pe forum la vanzare si cum statea singurica acolo am zis ca e pacat de ea. Pe ebay licitatiile se termina de pe la 25 de euro in sus de obicei pentur una buna.
|
Ok multumesc si spor la colectionat frumuseti !
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:16. |
- Copyright 2026 4Tuning