![]() |
Re: Fumator/Nefumator
juana_man ... nu ai fumata atata timp .. si acuma iar te-ai apucat ?
cum s-a intampalt ? |
am avut un mic incident si.... m-am enervat si am aprins o tigara
|
io nu fumez,ca stiu ce poate sa faca asupra organismului (taicamiu a murit de cancer pulmonar,de la tigari).in plus,deabia am 15 ani...ce o sa fac la 18 atunci ;D
|
mi am luat narghilea:D acu tre sa ma duc sa imi iau tutun si carbuni sper sa nu aiba legatura cu tigarile adik o mica e dar sper sa nu ma apuc :D si nici nu o sa :D
|
eu sunt nefumator convins....si fumul de tigare intens ma irita..nu suport..cand ii vad pe astia la scoala asa disperati dupa tigari imi vine sa-i bat ....de cate orig au vrut sa-mi dea tigari :)) dar nu au reusit sa ma faca sa fumez...pur si simplu nu imi place...nu stiu ce inteleg unii din tigari .la mine in familie nu mai fumeaza nimeni .tata din cand in cand un trabuc si atat...o groaza de bani ptr ce ? in fine nu mai intru in detalii . oricum stiu ca daca ai inceput sa fumezi , tare greu e sa te lasi ...vad de la colegii mei ...tot incearca sa se lase dar nexam....nu pot..
|
Imi place ca atat timp cat nu fumezi toata lumea iti ofera tigari, dar cand te-ai apucat nimeni "nu mai are" :D
|
eu m-am apucat acum la liceu.. la inceputu clasei a10a.. knd nu am bani fumez Marlboro lights,iar in zilele bune.. Rothmans:D
|
nefumator ... TUTUNUL DAUNEAZA GRAV SANATATII ;)
|
Greu raspuns! Nu pun tigara la gura, dar fumez pasiv. Din cand in cand mai merg la o narghilea pe Calea Victoriei.
|
Quote:
:) |
mai stiu faze din astea ... ca persoana raspectiva statea cu pachetu` plin in buzunar si tot cerea tzigari de la altzii ... :D :D :D
(oricum eu cred ca nefumator raman ... :-P ) |
vreau sa ma las..
nu mai merge marlboro LL si trabucuri ocazional king edward &swisher rulz |
Am ajuns, din nou, la 2 pachete de tigari pe zi :cry2: Deh, "stresu'" asta :evil:
|
srry 4 u
oricum .. astia care dau bacu` si`s fumatori al cate o ajuns ? :lol: oricum .. bine ca eu is nefumator :D |
nefumator!insa m-a tentat ... si nu am murit dak nu am fumat ...
TUTUNUL DAUNEAZA GRAV SANATATII !!! FUMATUL POATE CAUZA CANCER PULMONAR SI ALTE COMPLICATII !!! |
| All times are GMT +2. The time now is 09:42. |
- Copyright 2026 4Tuning